|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
m0rra

|
Postitatud: Teis Mai 20, 2008 17:37 Teema:
|
|
|
zork, hea inimene, mina rääkisin sellest, kui teine inimene on ennast üritanud võimalikult arusaadavaks teha. Selles suhtes on Sinu näide täiesti ebakohane, kontekstist väljas, teemast 100 km kaugusel mere peal ja üleüldse mõttetu ning ei vääri edasist arutelu. Kui samas siin teemas juba teine vastaja sai aru, milles probleem ning proovis isegi aidata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Teis Mai 20, 2008 21:25 Teema:
|
|
|
Ja mina mõtlesin, et sa saad aru, mida ma öelda tahan. Aga nagu näha, oli palju tahetud.
Ja kus sina siis olid, kui abi oli vaja. Ei osanud midagi tarka öelda, aga nüüd on vaja viriseda, et teised midagi teevad. Väljendan ma ennast kuidas väljendan, kuid ma püüdsin ka mingit lisainfot välja uurida, et milline see seisukord siiski on. Aru ma ei saa inimesest, kes muidu teisi vabalt solvab, aga kui foorumis keegi natuke järsemalt reageerib arusaamatule asjale, siis tuleb aga torkima, et miks küll teiste kallal irisetakse ja neid kiusatakse. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Mai 20, 2008 22:22 Teema:
|
|
|
IRCWorld on jälle maas või. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|