Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Laup Mai 17, 2008 17:29 Teema: Kaiba
|
|
|
KAIBA
Director: Masaaki Yuasa (Mind Game, Kemonozume)
Music: Kiyoshi Yoshida
Original creator: Masaaki Yuasa
Character Design: Nobutaka Ito
Producers: MADHOUSE
(12 osa, üks osa 24 min pikk ehk 4h ja 48 min vaatamist)
Tegu on suhteliselt sürri ning mõnusalt joonistatud animega. Mõnusa all ma ei mõtle ülidetailset Shinkai laadset, vaid lihtsalt, mõnusa liikumisega Ozamu Tesuka laadset animet -armsad nunnud tegelased, sci-fi teema (kosmoselaevad, antiainel basseruvad relvad, mälu salvestamine-kohendamine),kohati arusaamatu lugu, kuid ometigi vägagi paeluv ja nauditav. Päris väikestele lastele ei soovitaks, kuid teistele küll.
Teemaks on siis see, et peategelane Kaiba ärkab kusagil X kohas üles omamata ühtegi mälestust, kaelas vaid kett ühe salapärase tüdruku pildiga ning imelik märk kõhul. Nii hakkabki pihta ta seiklus maailmas, kus rikastel on trendiks oma mälestusi salvestada uute kehasse, kui vana säilivusaeg on läbi. Kaiba on ühe seesuguse uue keha omanik, ometigi...puuduvad tal mälestused eelnevast.
-Kaiba AD- (klikk)
PS: Keegi tore inimene võiks panna pilte üles ja ehk parema ülevaate ka. _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Laup Mai 17, 2008 18:23 Teema:
|
|
|
PV Kaiba OP-ist (Seira - Never): link. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cino

|
Postitatud: Laup Mai 17, 2008 20:16 Teema:
|
|
|
See opening lugu on küll äärmiselt ilus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Laup Mai 17, 2008 20:30 Teema:
|
|
|
esimene osa vaadatud. Ja see on üsnagi väga ülilahe. noh. _________________ Onu Vanja kurvad püksid
Viimati muutis seda mimmu (Püh Mai 18, 2008 12:58). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Laup Mai 17, 2008 21:32 Teema:
|
|
|
Sai esimesed neli osa eile ära vaadatud ja väga positiivne üllatus minu jaoks. Lihtsalt nii omapärasena mõjub Kaiba, kasvõi juba visuaalse stiili ja tegelaste disaini poolest. Ja siis veel muusika (ja eriti algus- ja lõpulugu), mis sobib seeria üldise meeleoluga suurepäraselt.
Eriti sügava mulje jättis episood 3, Chroniko lugu läks lihtsalt nii hinge.
Midagi pikemat ma siin kirjutada ei viitsi (ja ega sellest suurt abi niikuinii ei oleks), Kaiba on lihtsalt sellist tüüpi anime, mida peab ise järgi vaatama ja mitte selle kohta lugema. Üks kevad 2008 hooaja kõige lemmikumatest.
OP, ED
Mõned pildid (ilmselt spoilerdavad natukene):

^^Muideks, ärge ennast Kaiba ehk mõnevõrra lapselikust visuaalsest küljest eskitada laske, tegu ei ole kohe kindlasti mitte väga noorele vaatajaskonnale mõeldud teosega. _________________

Viimati muutis seda Dejiko-nyo! (Reede Aug 08, 2008 21:26). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
Postitatud: Püh Mai 18, 2008 02:02 Teema:
|
|
|
Eeh, ei tea, mu jaoks on see joonistamisstiil juba kuidagi eemaletõukav. Tahaks ikka detailsust ja kvaliteeti, mitte 60ndaid. Aga see on vägagi suhteline, eks. OP oli täitsa mõnus. (Ma siin mõtlesin, et kuidas pagana nad need tulevikurelvad ja asjad välja küll joonistavad oma sellise lihtsa stiiliga?) _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Püh Mai 18, 2008 10:42 Teema:
|
|
|
Ragnaripea kirjutas: | kvaliteeti |
 _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Mai 18, 2008 11:11 Teema:
|
|
|
Kust otsast Kaiba ei näita välja kvaliteeti? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Püh Mai 18, 2008 20:40 Teema:
|
|
|
Olen ka 4 osa Kaibat näinud. Minu arvates on tegu suurepärase animega, see pole mitte ainult parim 2008 kevade animetest, vaid üks parimatest, mida ma näinud olen.
Väga meeldiv, et kõik ei ole otse välja öeldud, vaid saab ise ka mõelda. Näiteks pakkus 2. osa oma tunniks ajaks mõtlemisainet.
Soovitan igal juhul vaadata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Esm Mai 19, 2008 12:19 Teema:
|
|
|
Ragnaripea kirjutas: | Eeh, ei tea, mu jaoks on see joonistamisstiil juba kuidagi eemaletõukav. Tahaks ikka detailsust ja kvaliteeti, mitte 60ndaid. |
Kui ei meeldi, siis ei meeldi, ega retro ei olegi selline asi, mis kõigile peale läheks. Kuid kvaliteet jäta mängust välja, selles suhtes pole Kaiba'le küll midagi ette heita. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Mai 19, 2008 13:09 Teema:
|
|
|
See on hea anime.
Võib-olla isegi mu tulevane lemmik, kui kõik niiviisi edasi läheb.
( pildid pärinevad Masaaki Yuaasa kolumni-laadsest asjast ) _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Mai 26, 2008 21:28 Teema:
|
|
|
5s episood on väljas. Seekord on kõik ohjad (re¾ii, storyboard, animation) Lõuna Korea päritolu geeniuse Choi Eunyoung pihus. Väga palju liikumist, nii ootuspärastes kui ka täiesti ootamatutes kohtades, samas kui episood ise on üsna aeglase tempoga.
Ja Akio Otsuka häält saab ka kuulda, natuke! _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
MTI

|
Postitatud: Püh Juun 08, 2008 00:20 Teema:
|
|
|
Kui ma esimest osa vaatasin, siis mulle oli see joonistusstiil kuidagi vastumeelne. Esimene osa meenutas mulle kohe Soundman Noise Insect'it, kuna viimane oli nauditav, siis otsustasin edasi vaadata. Tegelikult olid mul isegi kõrged ootused edaspidise suhtes. Ootusid täitusid, anime läks veel paremaks ja tegelased hakkasid rohkem meeldima. Juba 7 osaga on toimunud rohkem asju kui paljudes animetes 24 osa jooksul. Samas pole tempo liiga kiire, pigem tunduvad mõned osad pikemad olevat kui tegelikult on. Tegevus haarab lihtsalt kogu tähelepanu. Taustamuusika on ka ideaalne. Geniaalne lihtsalt. Olen üpris kindel, et see anime satub minu lemmikute top 5 hulka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cino

|
Postitatud: Kolm Juun 11, 2008 07:33 Teema:
|
|
|
Vaatasin siis ka eile esimesed 7 osa ära ja see oli isegi parem kui ma ootasin. Pisut vara ehk veel öelda, kuna sari veel kestab, aga arvatavasti mahub ka mu top 5-te ära. Joonistusstiil sobib sisuga suurepäraselt, ei kujutakski seda kuidagi teisiti ette. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Juul 20, 2008 00:53 Teema:
|
|
|
Ma tõesti ei mäleta, et oleks kunagi näinud animeseeriat, mis ühe episoodi raames suudab nii tihedaid ja samas nii sidusaid lugusid jutustada nagu see seeria. Või sellist seeriat, kus igasugu kummalisused nii loomulikuna tunduvad ning kogu see asjade pillerkaar sind pidevalt kaasa haarab, mitte segadusse ei aja.
Nii imeline seeria. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Aug 08, 2008 16:14 Teema:
|
|
|
Parim anime sel aastal. Ja IMO on sel aastal tulnud välja hulk häid animesid ja sügisel tuleb veel. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Aug 08, 2008 20:42 Teema:
|
|
|
Kaiba on tõesti tõsiselt hea. Teil on õigus, kes te sellest head räägite. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Aug 23, 2008 01:27 Teema:
|
|
|
Definitiivne anime. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Laup Aug 23, 2008 09:07 Teema:
|
|
|
Vaatan siin just, et 27. augustil ilmub R2J vol. 2 Kaibast, peaks vist esimesele diskile nüüd pilgu peale heitma. Tänud soovituste eest! _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Aug 23, 2008 09:32 Teema:
|
|
|
CDJapan'i kohaselt pole neil väljalasetel subtiitreid... aga hoia sellegipoolest silma peal ja anna märku kui lisamaterjalides midagi huvitavat on.
6000 jeeni kahe episoodi eest on ikka kuramuse kallis. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|