Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Valdars

|
Postitatud: Teis Mai 13, 2008 00:58 Teema: Bamboo Blade
|
|
|
®anr: Komöödia, võitluskunstid, koolielu
Minu esimene kokkupuude selle sarjaga oli siis, kui Xin mainis, et ta oli selle minu jaoks tollel hetkel täiesti tundmatu anime läbi vaadanud. Sai siis nimi youtube sisse trükitud ja esimene etteantud video ära vaadatud. Mis suutis minus tekitada piisavalt huvi, et ühel teisel videosaidil osa esimesest episoodist ära vaadata. Sealt ma sain teada, et see anime räägib Kendost. Ja et mulle meeldib selle naispeategelane. Ja et üleüldse peaksin ma selle esimesel võimalusel ette võtma. Mida ma siis mõned päevad hiljem peale parasjagu käsil olnud anime lõpetamist tegin. Loo keskmes siis ühe kooli kendoklubi õpetaja Toraji Ishida, kellel alati rahakott ja kõht tühjad. Ühel õhtul kolleegiga väljas olles teeb viimane talle ootamatult kihlveoettepaneku- mõlema klubid peavad harjutusvõitluse ja kui Toraju klubi peaks võitma, on talle kindlustatud terve aasta tasuta sushit. Loomulikult ei suuda ta sellest ettepanekust keelduda ja võtab selle kohe vastu. Kuid kahjuks on tema kendoklubil hetkel ainult üks liige- alati rõõmsameelne ja optimistlik Kirino Chiba. Nii saavadki alguse tema püüdlused värvata klubisse piisavalt liikmeid, mille tulemusena liituvad klubiga järjest mitmed uued liikmed- lapselik, kuid väga osav Tamaki Kawazoe, tema lapsepõlvetuttav Yþji Nakata, kellega koos liitub ka viimase sõber lühikest kasvu Danjþrò Eiga ning tolle tüdruk Miyako Miyazaki, kes püüab käituda kena ja viisaka tüdrukuna, kuid kelle tõeline loomus aeg-ajalt paljastub. Hiljem naaseb ka ajutiselt klubist lahkunud Kirino parim sõbranna Sayako Kuwahara ning veel hiljem meelitatakse liituma ka kohmakas ja arglik Satori Azuma.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Teis Mai 13, 2008 09:17 Teema:
|
|
|
Sai see anime hiljuti ära vaadatud ja minule isiklikult meeldis väga. Üks kõige vahvamaid asju viimasel ajal mu meelest.
Ma ei oska tegelikult suurt midagi tarka õelda selle anime kohta, selline mõnus slice of life mõjutusega kendo komöödia (või midagi), lihtsalt mõnus vaadata näites siis kui tuju kõige parem pole, või pärast rasket tööpäeva, kui juhe täiesti kokku on jooksnud.
Tegelased on toredad ja kõik suuremal või vähemal määral väikese kiiksuga (mis on hea), voice acting`gu kohta on ainult kiidusõnu õelda, muuska (ja helitaust üldse) on nii kuis peab. Animatsioon kohapealt võiks küll nuriseda, oleks võinud paremini animeeritud olla ja vähem kaadreid taaskasutada, aga mis seal ikka. Visuaalselt on Bamboo Blade minu meelest päris kena, suuresti tänu mõnusalt pastelsele värvikasutusele, mis on silmale mõnus vaadata.
Soovitan soojalt. Ja ega neid Kendo animeid eriti palju vist ei olegi, leidsin ainult sellise asja nagu Musashi no Ken. Võib-olla on mõni veel, eks keegi parandab mind siis. Mangade osas tundub asi natukene helgem olevat.
OP, ED (meeldivad).
Mõned pildid kah:

Bonus:
.
VIVA VIOLENCE! _________________

Viimati muutis seda Dejiko-nyo! (Esm Aug 04, 2008 09:04). Kokku muudetud 11 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Teis Mai 13, 2008 09:35 Teema:
|
|
|
Peab ütlema et minu jaoks kindlasti viimase paari aasta parim anime!!! Animatsioon on tasemel, sellist odavat mitte midagi ütlevat kuid siiski naerma ajavat ajulagedust on kah!!!! Ainuke asi mille üle võiks nuriseda on, et lõpp läks liiga kiireks ja hüppeliseks. Rohkem love-love oleks võinud kah olla, lootsin ikka et Yuji sebib endale Tama-chani või siis Satori või Kirino _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Esm Mai 26, 2008 14:22 Teema:
|
|
|
Sai kah eile lõpetatud vaatamine.Väga positiivse mulje jättis ja loodaks isegi 2 hooaega näha.Tegekased olid kõik väga lõbusad ja tore oli nende tegevust jälgida.Endale meeldis Kirino kõige rohkem(too blond).Kõige suurem üllatus oli see,et seal ei olnud echhit...like how cool is that.Tavaliselt on nii,et 5girls+school uniforms=hunnik kummardus-,kukkumis- ja muid taolisi tseene. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Aug 02, 2008 14:08 Teema:
|
|
|
Vaatasin ka äsja läbi (kõik osad jutti ja magamise asemel, nagu mul kombeks) ja peaks mainima, et sari oli väga hea. Ja ma tahan veel. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Laup Aug 02, 2008 14:17 Teema:
|
|
|
Mulle meeldis see anime (Kuni 21-se osani)...Kahjuks mikski p2rast 21-st osast ei saand, sest kuidagi igav hakkas..  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Aug 02, 2008 14:45 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | Mulle meeldis see anime (Kuni 21-se osani)...Kahjuks mikski p2rast 21-st osast ei saand, sest kuidagi igav hakkas..  | '
21. osa oli just eriti äge.! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Püh Aug 03, 2008 15:53 Teema:
|
|
|
Vaatasin läbi, meeldis väga  _________________ My Anime List |
|