Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
babuun

|
Postitatud: Reede Mai 09, 2008 16:29 Teema:
|
|
|
See nupp on iseenesest tore asi aga kindlasti hakkavad mõned inimesed seda kuritarvitama ja ettekandjat jooksutama |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Reede Mai 09, 2008 16:32 Teema:
|
|
|
 _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Reede Mai 09, 2008 17:00 Teema:
|
|
|
Eiichi Kamagata - Jinsei wa Belt Conveyor no Youni Nagareru _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Mai 09, 2008 17:05 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: |
ma küll otsisin, et äkki on benot mõni prantsuse keelne sõna, aga, näe, polnudki.
Ma hakkan vist liiga tähenärijalikuks muutuma :/ |
Hakkad küll.
babuun kirjutas: | See nupp on iseenesest tore asi aga kindlasti hakkavad mõned inimesed seda kuritarvitama ja ettekandjat jooksutama |
No kui kommentaare lugeda, siis pole see esimene koht. Big Beni pubis Tartus on lausa telefonid olemas, et ettekandjale helistada
Aga noh... eks leidub ka neid, kes niisama jooksutama hakkavad. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cino

|
Postitatud: Reede Mai 09, 2008 17:15 Teema:
|
|
|
Buldogi pubis Nõmmel on samuti telefonid laual. Olen ise ka paar korda seda varianti kasutanud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Reede Mai 09, 2008 17:21 Teema:
|
|
|
Dejiko-nyo! kirjutas: | Eiichi Kamagata - Jinsei wa Belt Conveyor no Youni Nagareru |
äitah!  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Reede Mai 09, 2008 23:43 Teema:
|
|
|
Basilisk: Kouga Ninpou Chou
Nii, keegi vaadanud seda ? Tundus esmapilgul veidi kahtlane.. Keegi oskab paar sõna selle kohta öelda ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Reede Mai 09, 2008 23:55 Teema:
|
|
|
Envy kirjutas: | Basilisk: Kouga Ninpou Chou
Nii, keegi vaadanud seda ? Tundus esmapilgul veidi kahtlane.. Keegi oskab paar sõna selle kohta öelda ? |
Ülevaade, millega ma nõustun rohkem-vähem. Mis mõttes ta kahtlane on? Minu meelest päris huvitav action ja mõnusalt verine ka. Kurb ja melanhoolne, aga visuaalselt ilus. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
=^^=

Liitunud: 7 Mai 2008 Postitusi: 54 Asukoht: Tallinn/Pärnu/Unemaa
|
Postitatud: Püh Mai 11, 2008 12:50 Teema:
|
|
|
kas keegi suudam mulle öelda, et mis soost oli inimene kes tegi baka??? |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Püh Mai 11, 2008 13:32 Teema:
|
|
|
Jah iga inimene teaks, et baka-t ei teinud ainult 1 inimene!!
Olgu ma tahtsin lihtsalt, et midagi oleks siin kirjas. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Viimati muutis seda erik_schults (Püh Mai 11, 2008 15:57). Kokku muudetud 3 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Mai 11, 2008 15:10 Teema:
|
|
|
= = kirjutas: | kas keegi suudam mulle öelda, et mis soost oli inimene kes tegi baka??? |
FAIL!
Mis sa arvad, et üks inimene tegi?..Ja Baka.ee lehel on tegijad kirjas ka..DOH! |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Mai 11, 2008 16:04 Teema:
|
|
|
hahaha... erik_schultsil oli eelmine kord, enne posituse muutmist, vastus midagi sellesarnast - "küllap meessoost, sest enamus animevaatajaid on mehed ikka".
Ja nüüd siis:
Tsiteerin:: | Jah iga inimene teaks, et baka-t ei teinud ainult 1 inimene! |
oh lol
Igatahes tegijad on kirjas avalehel, neist vist üks on naine ja ülejäänud mehed. Aga kes esmakordselt idee välja ütlesid, kes käised üles käärisid ja lehte välja töötama hakkasid ning kes muul moel kaasa aitasid, seda teab hulk kasutajaid, kes veel siiamaani foorumit külastavad. Nii et las nüüd mõni bakapeer heietab heldimuspisaratega sel teemal edasi. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Püh Mai 11, 2008 16:23 Teema:
|
|
|
Baka lõi tegelane nimega manic (mees), kujunduses on kasutatud xelene (naine) joonistusi. Hetkel on manic tegev rockbandi Helena Nova lauljana (pics and music). xelene pilte ja pilte xelenest võib leida siit. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Mai 11, 2008 18:51 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | Baka lõi tegelane nimega manic (mees), kujunduses on kasutatud xelene (naine) joonistusi. Hetkel on manic tegev rockbandi Helena Nova lauljana (pics and music). xelene pilte ja pilte xelenest võib leida siit. |
Lisaks juurde, et oma panuse rahalises mõttes ja korrahoidjatena on andnud algusest peale hjarg, Vabarnamees ja catbert (kõik mehed). Viimane siiski lahkus pärast mõnda aega.
Kui aus olla, siis ma pikemat aega üritan mingit ajalookogumit teha, et asju jäädvustada (mis toimunud, kuna ja kes), kuid inimesed ei võta vedu  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
=^^=

Liitunud: 7 Mai 2008 Postitusi: 54 Asukoht: Tallinn/Pärnu/Unemaa
|
Postitatud: Püh Mai 11, 2008 20:10 Teema: EMADEPÄEV
|
|
|
oky aga mull on tuju öelda ikkagi bakalastele ja baka tegijatele HEAD EMADEPÄEVA! |
|
Tagasi üles |
|
 |
NekoNaru pugema ei lähe

|
Postitatud: Püh Mai 11, 2008 20:27 Teema:
|
|
|
Minu poolt samuti head emadepäeva kõigile! Eriti baka tegijatele, keda = = juba mainis!
Mul on ka kohe hea tunne, kui mulle on head emadepäeva soovitud. Sulle ka = =! _________________
Tehakse uuendusi! =D |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Püh Mai 11, 2008 20:49 Teema:
|
|
|
muruniiduk, mis oli ennegi katki, ootas rahulikult, et keegi ta pagassi tõstaks ja parandusse viiks. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Mai 11, 2008 20:57 Teema:
|
|
|
elu on üks hädaorg, ära lõppema peab kord. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Mai 11, 2008 21:42 Teema:
|
|
|
NekoNaru kirjutas: | Mul on ka kohe hea tunne, kui mulle on head emadepäeva soovitud. Sulle ka =^^=! |
HEad emadepäeva! Sulle ka =^^=!
Ja head emadepäeva ka kõikidele emadele, kes seda juhtuvad lugema. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|