Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Trash

|
Postitatud: Teis Mai 06, 2008 21:56 Teema: Sword of the Stranger
|
|
|
Sword of the Stranger - Mukoh Hadan
Dir: Masahiro Andò 2007
Custom subbed R2J DVD9
Trash-Can-Dance
Selles animes oli kogu animatsiooniajaloo kõige mõnusam koer üldse, nimeks Tobimaru ja tõuks Halastamatu Pisike Armas Ründepeni. Peale mõnusa koera olid tegelasteks veel väike poiss Kotarou, teda kaitsma asunud ronin Nimetu ja poissi jälitavad hiina keisri salamõrtsukatest alamad kui ka kohaliku shoguni sõjapealik. Kui kohalikest shoguni sõdalastest pole poisi ihukaitsjale probleemi, siis assassiinide blond mõõgameister Rarou on voolitud palju sitkemast puust. Teda ei huvita niivõrd põgenenud poiss ja teda ümbritsev saladus, kui just tarve pidevalt kellegagi mõõku ristata. Tapmisest ja verevalamisest tüdinenud hulkursamurai peab panema mängu kogu oma oskustepagasi, et noort Kotaroud selle võõramaa mõrtsuka eest kaitsta.
Kui minu viimasel ajal nähtud animed on olnud hästi joonistatud, sisukad ja koomilised, siis Sword of the Stranger oli peale kõike seda veel ka lõhkitirivalt põnev. Mina isiklikult ei ole kordagi varem animes näinud paremini sätitud võitlusstseene mille relvakäitlemis pinevus oli kruvitud viimseni. Täiesti tervitatav oli külma ja käetäpse jaapani mõõklemise ja hiina mõrvarite importitud wu xia segamine mis andis võitlusele ühelt poolt karge esteetilise puhtuse ja teisalt kõrvetavalt verise relvakeskse intensiivsuse. Tulemus oli lausa võrratu, põnev ja ilus.
Teine esiletoomist vääriv moment oli põnevate hetkede vaatajani toomine läbi hoopis põhistoorisse mittepuutuvate hetkede. Näiteks sillal toimuva mõõgavõitluse pinevust andis edasi silla all õngitseva mehe pingutused kala veest välja tirida. Õngeridva, tamiili ja korgi liikumised andsid detailitäpselt edasi silla peal toimuva võitluse käike.
Samuti leidus tänu animatsiooni kõikvõimsusele ohtralt kiitusi väärivaid "kaameranurki". Vaatajani toodi tihti tegevuse kujutamine sellisest vaatenurgast, kuhu tavakaamera poleks küündinud, või siis fantaasiavaeguses asetamata jäänud. Tervitasin ka loo autori otsust vaatamata müstika poole kiskuvale sisule, jätta lugu reaalsuse piiridel liikuvaks ning üliinimlike ninjade võitlusoskuse ja narkootikumide paraleeli sissetoomise eest. Kokkuvõttes hea anime mille sisu jäi tavalise müstikamaiguga samurailoo tasemele aga väline pani oma läbimõeldud detailirikkuses ja täiskasvanulikus lähenemises südamest kaasa elama. Meeldis ja mitte vähe.
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Teis Mai 06, 2008 22:06 Teema:
|
|
|
Minu poolt siis lühike ja kiire ülevaade:
Animatsiooni oli vägev.
Karakterid toodi väga hästi välja ja nende areng oli täitsa huvitav.
Võitlusstseenid olid tasemel.
Heliriba oli kõrvu silitav.
Sisu, kui üldiselt võetuna, omas huvitavaid ja üllatavaid nõkse.
Veel kokkuvõtlikumalt. Hea anime! _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Kolm Mai 07, 2008 16:44 Teema:
|
|
|
Miskipärast tuli ka tunne, et peaks vaatama kuigi ma nii ammu pole midagi uut vaadanud. Filmidega on se's suhtes hea, et vaatad ära ja läbi.
Jube hea multikas igastahes. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Kolm Mai 07, 2008 20:49 Teema:
|
|
|
Ma olin seda juba enne Trashi mainimist näinud. Algul sai Crunchrollist veidi seda lihtsalt sirvitud ja pärast tõmbasin ja peab ütlema et, väga tasemel anime! Eelkõige mainiks veatud animatsiooni , sest sellise kvaliteedige filmi või siis seriaali polnud ammu näinud!!  _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Mai 07, 2008 23:53 Teema:
|
|
|
Ma hakkasin seda animed vaatama umbes samal ajal kui see teema tehti...Milline kokkusattumus, aga jah mu arvamus on äärmiselt positiivne ja see oli väärt film!  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Nelj Mai 08, 2008 12:18 Teema:
|
|
|
Jah animatsioon oli lausa super ja ega Story line -ile pole ka midagi ette heita.  _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Nelj Mai 08, 2008 17:21 Teema:
|
|
|
Tõmbasin siis endale kah.... jäin väga rahule .
Üks mõnusamaid samurai filme mida näinud olen.... mingi 9/10 oleks hinnang. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Nelj Mai 08, 2008 19:37 Teema:
|
|
|
Väga hea tundub . Vaid head kuulnud kahe selle kohta ja ülipositiivsed review'd . Vaatan kindlasti .
EDIT : Sain just vaadatud. Väga hea oli ! 10/10 paneks mina. Super, soovitan  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|