Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
dipsy katto katto KATTO!!

|
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Esm Mai 05, 2008 00:54 Teema:
|
|
|
this sounds nice. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Esm Mai 05, 2008 12:25 Teema:
|
|
|
koperdasin 4chan'is sellise lihtsa asja otsa. Aasta aega filoloogiat oli oma töö teinud, mul võttis selle lahendamine ikka tükk aega.
x^2-x-5=0
edu _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Esm Mai 05, 2008 12:38 Teema:
|
|
|
x^2-x-5=0
Kui see algus tähendab et X KORDA 2, siis on Peaks X´i vastus 5 olema ja kui JAGAMIST siis 10!
5^(korrutus)2-5-5=0
10(jagamine)^2-10-5=0 _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Esm Mai 05, 2008 12:43 Teema:
|
|
|
^ tähendab astet. ehk siis x ruudus.
teeme nii, et matemaatikud ja keskkooliõpilased ei vasta.  _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Esm Mai 05, 2008 13:44 Teema:
|
|
|
Eks ma siis ei vasta, aga arvutan võibolla hiljem selle asja välja
psst vastus on *ha ei ütle* |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Mai 05, 2008 14:09 Teema:
|
|
|
No väike peastrehkendus annab vastusteks [1+SQRT(21)]/2 ja [1-SQRT(21)]/2 (SQRT - ruutjuur). Kindlasti, kui ma oleks keskkooliõpilane, siis ma teaksin vastust paremini. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Esm Mai 05, 2008 18:49 Teema:
|
|
|
joakimrobin kirjutas: | Mingi äge raha on liikvel,
mul on au omada Puka pildiga kahekümneviiekat!
wäutsh, see on sinna peale tempeldatud, kas keegi veel on täheldanud?
äge, kes algatas, respectah! |
Kahjuks pandi vastav teema kinni ja ma ei saanudki seal teatada, et olen liitunud rahasolkijate bandega. Pildil ka McDonald'si lasteeinega saadud väärteo toimepanemise vahendid.
 _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Miiia
|
Postitatud: Esm Mai 05, 2008 20:37 Teema:
|
|
|
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
joakimrobin

|
Postitatud: Esm Mai 05, 2008 21:14 Teema: mäkkdooo, maivõi
|
|
|
"I`m lovin` it" või kuidas see meie kõigi lemmikpleisi Mäkki slõugan nüüd kõlaski.
Teist korda* elus pean tõdema, et MÄkk on lahe, sest eksole anda lastele kaude impusse sodida raha on totaalselt vandenõuhõnguline ja seega veidi diip..suunab kohe heietama:
Vanasti soditi seinu ja tehti shabloongräffi, hilisematel aegadel tehti diipi netispämmi (ala joakim`, Exb jt lahedad) tänapäeva lapsed on eri-nutikad, sest nurkimööda hängides võib seinu välitda ja foorumite hiilgeajad on totally milleeniumi aegne nähtus, aga rahast mööda vaadata ei saa!
* 1. kord oli Saksamaal, kui einega sai kaasa elektronkella. _________________ http://projekt.art.tartu.ee/images/luuk.png |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Esm Mai 05, 2008 21:41 Teema:
|
|
|
Ma ei saanud su jutust sõnagi aru  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Mai 05, 2008 22:01 Teema:
|
|
|
piuxu kirjutas: | Ma ei saanud su jutust sõnagi aru  |
Imelik küll. Mina sain kõigest aru, v.a sõnad "kaude" ja "impusse". _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Esm Mai 05, 2008 22:02 Teema: Re: mäkkdooo, maivõi
|
|
|
joakimrobin kirjutas: | "I`m lovin` it" või kuidas see meie kõigi lemmikpleisi Mäkki slõugan nüüd kõlaski.
Teist korda* elus pean tõdema, et MÄkk on lahe, sest eksole anda lastele kaude impusse sodida raha on totaalselt vandenõuhõnguline ja seega veidi diip..suunab kohe heietama:
Vanasti soditi seinu ja tehti shabloongräffi, hilisematel aegadel tehti diipi netispämmi (ala joakim`, Exb jt lahedad) tänapäeva lapsed on eri-nutikad, sest nurkimööda hängides võib seinu välitda ja foorumite hiilgeajad on totally milleeniumi aegne nähtus, aga rahast mööda vaadata ei saa!
* 1. kord oli Saksamaal, kui einega sai kaasa elektronkella. |
Istusin ükspäev akna peal, jalad loomulikult aknast väljas ja imetlesin õitsevaid puid. Elu tundus ilus. Võtsin väikese joogi ka veel kõrvale ja elu oligi ilus. Kuid midagi ei olnud veel päris õigel kohal. Mediteerisin natuke linnulaulu saatel ja lõpuks selgus mulle tõsiasi. Minul puudub Puka valla raha! "Oh õudust, just see ongi minu elus veel puudu." Mõtlesin mina ja alustasin sügavat tuhnimist interneti torudest, et millisest imelisest allikast neid siis hankida saab. Ega jumala eest mingi petuskeemiga tegemist pole, mille tulemuseks mind nahast ja karvadest puhtaks roogitakse? Õnneks nii see ei olnud. Meie kõigi kallis ja armastatud kodanik KAPO'st, jackwood leidis minu ihaldatud küsimusele vastuse. MÄKK! Sealt tulevad armsad lapsed ja ilusad rahatähed. Ma siiralt tänan teid. Nüüd saan rahus enda jooki luristada ja ilusat kevadilma nautida.
Generating random bullshit since 2003A.D. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
joakimrobin

|
Postitatud: Esm Mai 05, 2008 22:22 Teema: ummi u r cute
|
|
|
impusse on ropp trükiviga,
aga -kaude- on omal kohal, sest Mäkk ei lasknud otseslt trükkida nt kampaaniaplakateid (nt koomisina; et tee nii: võta tempel ja löö rahatähele!) See tõuge oli pigem kaudne, lapsed istusid Mäkis, väiksemad rahatähed käisid läbi , kui saabus IDEE.
...the rest is history. _________________ http://projekt.art.tartu.ee/images/luuk.png |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Mai 05, 2008 22:28 Teema: Re: ummi u r cute
|
|
|
joakimrobin kirjutas: | impusse on ropp trükiviga,
aga -kaude- oli omal kohal, sest Mäkk ei laksnud otseslt trükkida nt kampaaniaplakateid (nt koomisina; et tee nii: võta tempel ja löö rahatähele.) See impulls oli kaudne, lapsed istusid Mäkis, väiksemad rahatähed käsisid läbi ja saabus IDEE. |
Türa küll, su eesti keel sakib. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
joakimrobin

|
Postitatud: Esm Mai 05, 2008 22:51 Teema: umm on kjuut
|
|
|
eu beib, ära loe iga 5 sekundi tagant foorumit ma pidin veel vaatama üle (eksole, sest mind juba hoiatati ja kohe parandasin ära) a juba akkab peale. _________________ http://projekt.art.tartu.ee/images/luuk.png |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Mai 05, 2008 22:52 Teema:
|
|
|
Ärme hakka jälle pihta selle keelega.
Aga mul praegu muhe tunne selle mäki pärast, sest ma midagi sellist arvasingi. Et Pucca-Puka on niisamagi popp tegelane ja seda võib igaüks rahatähele kritseldada. Ehk mangamoney mai äässs. Eks võib ju mingi 10-aastane Hello Kitty kotti kanda, aga kui talle rõõmsa näoga "kawaii" või "konnichiwaa~" ütled, siis saad vastu lolli näo (või kehvemal juhul süüdistuse pedofiilias).
Järgmine kord midagi konkreetsemat.
Kirjutage rahale katakanas midagi või tehke fanarti. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
joakimrobin

|
Postitatud: Esm Mai 05, 2008 23:01 Teema: haha
|
|
|
mul pole kahju et sa oma arvamisi-aimdusi, siis välja ei toonud, kui päritolu alles küsimärgi all oli, sest hello jobu, kavaiid teab igateine jobu. _________________ http://projekt.art.tartu.ee/images/luuk.png |
|
Tagasi üles |
|
 |
Miiia
|
Postitatud: Esm Mai 05, 2008 23:26 Teema:
|
|
|
McDonald's- meie kõigi sõber.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Esm Mai 05, 2008 23:34 Teema:
|
|
|
Võta McDonalds ja viska Peta-t. _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|