Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Esm Apr 28, 2008 18:01 Teema: Aidake leida multikat?
|
|
|
Ma avastasin praegu youtube'ist ühe kasutaja, kes on hunniku igasuguseid Walt Disney multikaid üles pannud ja see tekitas mul soovi pisut nostalgitsedes vanu aegu meenutada...
Mulle meenus järsku üks multikas, mis oli vist samuti Walt Disney oma, kuigi võibolla ka mõnelt teiselt kompaniilt, kuid ma ei suuda selle nime meelde tuletada. Tegevus leidis vist aset Austraalias, peategelasteks olid hiired. Seal oli vist ka üks poiss. Ja tohutusuur kotkas, kelle hääl mulle väga meeldis.
Kas keegi teab, mis see olla võiks? _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Esm Apr 28, 2008 18:57 Teema:
|
|
|
Aitäh abi eest Seda ma otsisingi.
Teema võib nüüd minupärast lukku minna. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Apr 28, 2008 19:28 Teema:
|
|
|
Lihtsalt vahemärkusena enne, kui teema lukku pannakse.
Mul on see raamat olemas! See oli nagu väga suur lemmik mul väiksena. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
|