Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Apr 24, 2008 17:19 Teema:
|
|
|
kinaver kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | Kes tahab mind lisada, küsigu kinaverilt mu skype. | (Miks mul Quote ei tööta??) |
Postituse sisu kasti all on sul ilmselt tehtud linnuke kasti "Keela Postituses BBCode". _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Nelj Apr 24, 2008 17:59 Teema:
|
|
|
Viimati muutis seda ShinNatsume (Püh Aug 04, 2013 12:28). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
kinaver

Liitunud: 2 Mai 2007 Postitusi: 107 Asukoht: Tallinn suvel Pärnu
|
Postitatud: Nelj Apr 24, 2008 18:26 Teema:
|
|
|
oky _________________ "Hello I'm Kaido Kio""today I'm stalking a grade shooler." xD |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Nelj Apr 24, 2008 22:51 Teema:
|
|
|
Skype on tõesti väga hea. Mul on juba episoodid 1-6 vaadatud ja meeldisid väga, eriti see koht kus väike Masayuki tünni kinni jäi, no see oli ikka hellalt koomiline aga samas ka südamlikult nunnu. Kas keegi teab millal 7 episood subtiitrid saab? Ma ei jõua kannatada, võib-olla vaatan jaapani keeles lõpuni, sest Skype on lihtsalt nii hea anime.
Loodan, et nad teevad filmi ka, sest väike Masayuki on nii naljakas ja armas. _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Reede Apr 25, 2008 01:22 Teema:
|
|
|
Trash kirjutas: | Kas keegi teab millal 7 episood subtiitrid saab? Ma ei jõua kannatada, võib-olla vaatan jaapani keeles lõpuni, sest Skype on lihtsalt nii hea anime. |
Ise ka ei jõua ära oodata. Kuuenda osa väljatulekust on juba peaaegu 2 kuud möödas, seitsmendat osa ikka ei kusagil. RoomCleaningStop Subs`i koduleht on ka juba vähemalt 3 nädalat maas...  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Reede Apr 25, 2008 05:16 Teema:
|
|
|
Minu arust on msni see audio conversatsion parem, sest see igale poole tasuta....  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
Postitatud: Reede Apr 25, 2008 10:28 Teema:
|
|
|
No MSNi audio conversation on tasuta iga MSNiga ja muid variante polegi. Aga Skypel on peale Skype omavaheliste tasuta kõnede veel võimalus ülisoodsalt ka igale telefonile maailmas helistada. _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Reede Apr 25, 2008 14:48 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | Minu arust on msni see audio conversatsion parem, sest see igale poole tasuta....  |
skype'il ka tasuta. ainult telefonidele maksab juu. _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tuletegija Püromaan

|
Postitatud: Teis Apr 29, 2008 08:58 Teema:
|
|
|
Pmst praegusel ajal olen ma skype kaudu ainult tööpäeviti kätte saadav. vaatab võibolla tulevikus lükkan kodus ka arvutile skype peale.
a nuh kui kellegil miskit must vaja läheb sis kätte mind saab.
skype: peeter_hirmo_logica _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
 |
|