Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Teis Apr 22, 2008 20:49 Teema: skype
|
|
|
hmm, kasutasin küll otsingut, kuid ei leidnud skaibiteemalist topicut...
aga on siin ehk kellelgi skype? ma leidsin skaibist küll kaia üles, aga rohkem nagu mitte eriti...
mu enda oma on (üllatus! üllatus!) karst. ehk keegi lisab.  _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Teis Apr 22, 2008 20:53 Teema:
|
|
|
milleks |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

|
Postitatud: Teis Apr 22, 2008 20:54 Teema:
|
|
|
ewty kirjutas: | milleks |
suhtlemiseks ikka. sama, mis orkutiga ka.  _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
Postitatud: Teis Apr 22, 2008 20:57 Teema:
|
|
|
Well, ma kasutan küll, kuid enamjaolt töö tarbeks(kodus polegi installitud, ainult tööl on). _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

|
Postitatud: Teis Apr 22, 2008 20:58 Teema:
|
|
|
Ragnaripea kirjutas: | Well, ma kasutan küll, kuid enamjaolt töö tarbeks(kodus polegi installitud, ainult tööl on). |
see on ikka üks geniaalne leiutis küll, kuigi peab tõdema, et kasutan msn'i rohkem... _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
Postitatud: Teis Apr 22, 2008 21:01 Teema:
|
|
|
Ei vaidle vastu, täitsa asjalik on. Aga ma ei kasuta kumbagi väga.
EDIT: Noh, va töö tarbeks esimest, eks. _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

|
Postitatud: Teis Apr 22, 2008 21:02 Teema:
|
|
|
Ragnaripea kirjutas: | Ei vaidle vastu, täitsa asjalik on. Aga ma ei kasuta kumbagi väga. |
aga arvestades sellega, et väikesed eesti-inimesed millegi nii revolutsioonilisega hakkama said, on küll lahe.  _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
NekoNaru pugema ei lähe

|
Postitatud: Teis Apr 22, 2008 21:51 Teema:
|
|
|
ja minu oma on matt.on.melon  _________________
Tehakse uuendusi! =D |
|
Tagasi üles |
|
 |
joan

|
Postitatud: Teis Apr 22, 2008 22:58 Teema:
|
|
|
Ma kasutan seda küll, aga rohkem siis, kui midagi rääkida ka on Et MSN jätab selle eelise, et oled vahepeal pikalt vait ja pärast ütled, et olid eemal..  |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Teis Apr 22, 2008 22:59 Teema:
|
|
|
Sellist asja ütleb skype- i kodukas
Tsiteerin:: | Helista Skype'is tasuta ning telefonidele ja mobiilidele odavalt üle kogu maailma. |
aga saan ma nüüd õieti aru? kui mul ja sõbral arvutis skype on, saame üksteisega "TASUTA" rääkida nagu näiteks Teamspeak ja msnniski?
ja kui mõnele numbrile helistada soovin, siis tuleb selle eest maksta? (see on nagu suht mõttetu ju, kui näiteks gizmocalliga üle kogu planeedi tasuta helistada saab...)
Aga kui ma nüüd asjast valesti aru sain, olge lahked, korrigeerige. _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Teis Apr 22, 2008 23:27 Teema:
|
|
|
Teisele Skypele helistamine on tasuta, mobiil/lauatelefonidele üle maailma peab natukene maksma. Eestisse helistamine maksab näiteks $0.024/minut (24 senti Eesti rahas).
Ja kui ma õieti aru saan, siis Gizmo kodukal on selline märge: 'Call length limited to up to 1 min/call, 5 min/day, for registered users, to most landlines & select mobile phones around the world. Additional restrictions apply.' _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
Postitatud: Kolm Apr 23, 2008 07:10 Teema:
|
|
|
joan kirjutas: | Et MSN jätab selle eelise, et oled vahepeal pikalt vait ja pärast ütled, et olid eemal..  |
Mitte, et sul Skype'is see võimalus puuduks.  _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

|
Postitatud: Kolm Apr 23, 2008 12:31 Teema:
|
|
|
Ragnaripea kirjutas: | joan kirjutas: | Et MSN jätab selle eelise, et oled vahepeal pikalt vait ja pärast ütled, et olid eemal..  |
Mitte, et sul Skype'is see võimalus puuduks.  |
mina just tahtsin öelda täpselt sama!
[quote=Hypno]Eestisse helistamine maksab näiteks $0.024/minut (24 senti Eesti rahas). [/quote]
whoa, see veits vähe?!
Aga mis selle Skype telefoniga on? Mu tuttavatel on see, aga mis selle point on? Saad tasuta rääkida kõigiga? _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
Postitatud: Kolm Apr 23, 2008 13:07 Teema:
|
|
|
No sa saad tasuta rääkida kõigiga, kellel Skype on ja selle jaoks ka vastav tehnika (ehk siis kõlarid ja mikrofon või siis mikrofoniga kõrvaklapid või Skype-telefon).
Ja selle telefoni idee on siis teha Skype kasutamine võimalikult telefoni-sarnaseks. Sul on seal oma kontaktiraamat ja näed oma kõnelogisi ja vastamata kõnesi jnejne aga see oleneb juba suuresti mudelist. _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

|
Postitatud: Kolm Apr 23, 2008 15:06 Teema:
|
|
|
Ragnaripea kirjutas: | No sa saad tasuta rääkida kõigiga, kellel Skype on ja selle jaoks ka vastav tehnika (ehk siis kõlarid ja mikrofon või siis mikrofoniga kõrvaklapid või Skype-telefon).
Ja selle telefoni idee on siis teha Skype kasutamine võimalikult telefoni-sarnaseks. Sul on seal oma kontaktiraamat ja näed oma kõnelogisi ja vastamata kõnesi jnejne aga see oleneb juba suuresti mudelist. |
vinge _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Valdars

|
Postitatud: Kolm Apr 23, 2008 16:23 Teema:
|
|
|
See on nii vinge postitus, et tegi su kohe ülilahedaks. Kui sa veel ainult n+1 emotikoni oleksid lisanud... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Kolm Apr 23, 2008 18:42 Teema:
|
|
|
Kes tahab mind lisada, küsigu kinaverilt mu skype. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
Postitatud: Kolm Apr 23, 2008 18:48 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | Kes tahab mind lisada, küsigu kinaverilt mu skype. |
Teoorias oleks vist kergem sul omal öelda, kui et keegi peaks veel eraldi kellegi teise poole pöörduma. Aga võib-olla on see mingi peidetud iroonia, ma veidi rumal ka ju. _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

|
Postitatud: Nelj Apr 24, 2008 13:21 Teema:
|
|
|
Ragnaripea kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | Kes tahab mind lisada, küsigu kinaverilt mu skype. |
Teoorias oleks vist kergem sul omal öelda, kui et keegi peaks veel eraldi kellegi teise poole pöörduma. Aga võib-olla on see mingi peidetud iroonia, ma veidi rumal ka ju. |
hmm... ja. ma ei usu, et keegi viitsib eraldi kellelgilt teiselt küsida su msn'i. kui ütled, siis ehk lisan, aga mingi kellegi skaibi kasutajanime ma küll jahtima ei läe... _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
kinaver

Liitunud: 2 Mai 2007 Postitusi: 107 Asukoht: Tallinn suvel Pärnu
|
Postitatud: Nelj Apr 24, 2008 16:38 Teema:
|
|
|
[quote="ShinNatsume"]Kes tahab mind lisada, küsigu kinaverilt mu skype.[/quote] (Miks mul Quote ei tööta??)
Pervo-sama su skype kasutaja on [ShinNatsume palvel eemaldatud]
aga miks minu käest küsida sa vihkad ju mind? _________________ "Hello I'm Kaido Kio""today I'm stalking a grade shooler." xD |
|
Tagasi üles |
|
 |
|