Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kas võtaksid osa? (kui ei võtaks, siis ära hääleta) |
Jah |
|
85%
|
[ 6 ] |
Jah |
|
14%
|
[ 1 ] |
|
Kokku Hääli : 7 |
|
Autor |
Teade |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Laup Apr 12, 2008 20:03 Teema:
|
|
|
Huvitav, kas sõna fanfiction on tõesti nii võõras siin seltskonnas?
Kuna ma ise ei oma enam ammu motivatsiooni kirjutada (ja pealegi ei teaks peaaegu keegi asju, mille põhjal ma midagi üldse kirjutaks), siis ma pakuks ennast ¾ürii liikmeks. Head kirjatööd oskan ma hästi hinnata  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Apr 12, 2008 20:24 Teema:
|
|
|
Jee, meie ¾ürii on nüüd juba kaheliikmeline!
Lisasin teemale hääletuse. See töötab nii, et kui sa võtaksid osa, valid esimese või teise variandi. Kui sa ei võtaks osa, siis sa ei hääleta. See on selleks, et teada saada, kui palju inimesi reaalselt osa võtaks. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
CupOfTea

|
Postitatud: Püh Apr 13, 2008 20:37 Teema:
|
|
|
minu arvates tuleks hääletus jagada lahtriteks "jah" ning "jah, tõenäoliselt" vms. ei usu, et olen ainuke, kes täiesti sajaprotsendilise kindluse puudumise pärast ei julge praegu seda "jah" nupukest vajutada. ürituse idee on iseenesest väga hea!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Püh Apr 13, 2008 22:18 Teema:
|
|
|
Andsin oma Jah hääle.
Üritan produtseerida lühivormi, mida laiem avalikkus teab ehk laastu nime all. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Püh Apr 13, 2008 23:06 Teema:
|
|
|
arvan, et prooviks ehk ka midagi kirjutada, aga häält ei anna, kuna ei tea ju ette, kas tuleb midagi sellist, mida kõlbab kellelgi näidata. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Apr 16, 2008 13:01 Teema:
|
|
|
Okei, kuna huvilisi on piisavalt, mõtlen midagi välja ja loodetavasti lähiajal kuulutan võistluse välja.
Olen avatud ideedele ja ettepanekutele võistluse läbiviimise kohta (neid läheks küll vaja!) _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|