Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
kambino

|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 18:01 Teema: To LOVE-Ru
|
|
|
Räägib ühest poisist nimega Rito kes on armunud oma klassiõese haruna aga ei ole võimeline seda öelda, sest ta on liiga häbelik. Ühel päeval kui ta koju läheb peale ja koolis peaaegu meteoriidi alla jääb ja vannis lamab ilmub sinna samma vann üks ilus tüdruk kes on tegelikult tulnukas.
Pikk jutt lühikeseks vaadake, naerge ja mõnet kui tahavad hoitke suud ammuli ja ilatsege.
Kahjuks ei ole sellel momendil seda tõlgitud aga esimene osa on väljas.
Geners:
Action Comedy Ecchi Fantasy Harem Romance School Life Sci-fi Shounen
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ZeroEndorphine

|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 18:45 Teema:
|
|
|
höh? Mitte mõhkugi ei saa sellest kirjeldusest aru. Samas paistab nunnu Eks näis, kui asjalikuma ülevaate leian, siis hakkan kaaluma  |
|
Tagasi üles |
|
 |
CupOfTea

|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 18:47 Teema:
|
|
|
vabandan nüüd, et ma nii teen, kuid kuna tekst jäi mind vägagi häirima, tuli selline tobe mõte selle sõnastust parandada.
Niisiis...
Räägib poisist nimega Rito, kes on armunud oma klassiõesse Harunasse, kuid ei ole võimeline seda ütlema, kuna ta on liiga häbelik. Ühel päeval, kui ta peale kooli koju minnes peaaegu meteoriidi alla jääb, ning peale seda vannis lamab, ilmub sinna vanni üks ilus tüdruk, kes osutub aga hoopis tulnukaks.(vot siin võisin mööda panna, keeruline lause oli)
Pikk jutt lühikeseks: vaadake, naerge ja kui soovite, hoidke suu ammuli ning ilastage.
Kahjuks ei ole praegusel momendil seda tõlgitud, kuid esimene osa on väljas.
Genres:
Action, Comedy, Ecchi, Fantasy, Harem, Romance, School Life, Sci-fi, Shounen.
See selleks. Endal tekkis küsimus, et kas tõlgitud ei ole veel ühtegi osa, ja ainuke episood, mis väljas on, on jaapanikeelne? |
|
Tagasi üles |
|
 |
kambino

|
Postitatud: Püh Apr 06, 2008 20:04 Teema:
|
|
|
jah praegu pole tõlgitud, sest se tuli alles välja eile võibolla ka täna. Ei ole nii kindel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Esm Apr 07, 2008 20:01 Teema:
|
|
|
[Ayako]_ToLoveRU_-_Trouble_-_01_[XVID][640x480][8F5B29CA].avi.zip
Ehk siis, vähemalt ühes kohas leidsin ma tõlgitud versiooni juba ülesse. Vaadata pole veel julgenud, sest selle tutvustusega tuli meelde üks vana robotite vanasõna: does not compute!1 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ZeroEndorphine

|
Postitatud: Esm Apr 07, 2008 20:13 Teema:
|
|
|
Kurr, googeldasin veidi ja vaatasin pilte, suht nunnud t¹ikkid tõesti, ainult selle pärast hakkaks juba vaatama . Aga seda mitte enne kui vähemalt pooled osad väljas.
Hetkel on väljas jah üks inglise keelde tõlgitud osa, just täna tuli välja.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Juun 08, 2008 15:36 Teema:
|
|
|
Ma räägin siis kah veidi sellest animest.
rated f for fapworthy
Esiteks, plot on suht lame, suht tüüpiline koolikomöödia tulnukatega, aga mulle näiteks sellised asjad meeldivadki. Nalja saab. Teiseks, (nais)tegelased on imo superhästi disainitud, eriti Mikan, peategelase väike õde. Kolmandaks, fanservice on tõesti tasemel, seda leidub iga nurga taga. Neljandaks, mis mulle eriti meeldivad, on anime OP ja ED. Seda sellepärast, et laulud on minu jaoks vägagi meeldivad, ning veel rohkem sellepärast, et nad sisaldavad meeletus koguses ... materjali. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
troya150

Liitunud: 13 Mai 2008 Postitusi: 19 Asukoht: Tallinn,Nõmme,pääsküla
|
Postitatud: Reede Juun 20, 2008 21:29 Teema:
|
|
|
Kas keegi teab kust saab vaatada To-love-ru episode 10 englis keelse tõlkega flash abil
[size=9](vabandan kirjavigade pärast) |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Laup Juun 21, 2008 00:57 Teema:
|
|
|
troya150 kirjutas: | Kas keegi teab kust saab vaatada To-love-ru episode 10 englis keelse tõlkega flash abil
Interwebz, it's a series of tubes.
Ma saan aru, et oled alles uus kasutaja, kuid uuri ennem ikka foorumit ka. Meil on selliste tebiilsete küsimuste kohta lausa mittu eraldi teemat olemas. Palun ole tähelepanelik ja loe ka foorumi reeglid enne postitamist läbi.
 _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Juun 21, 2008 00:58 Teema:
|
|
|
troya150 kirjutas: | Kas keegi teab kust saab vaatada To-love-ru episode 10 englis keelse tõlkega flash abil
mind jälle huvitab, et nagu kust sa eelmised 9 episoodi vaatasid. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
troya150

Liitunud: 13 Mai 2008 Postitusi: 19 Asukoht: Tallinn,Nõmme,pääsküla
|
Postitatud: Esm Juul 28, 2008 13:23 Teema:
|
|
|
Olen seele anime 1 kuni 18 episodeni ära vaadanud ja arvan, et see on parim naljadega ja tibidega anime ültse. Paeategelase õnne ma ära ei suuda uskuda olen ta peale kade aga tema nahas ika ei taha ola
hindeks präegu ja tulevikus 10/10 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Nelj Apr 16, 2009 19:38 Teema:
|
|
|
3.04.09 tuli välja To Love-Ru OVA, mis koosneb kolmest osast. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Apr 16, 2009 22:59 Teema:
|
|
|
Esimeses osas muutub Rito ebaatraktiivseks tüdrukuks. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ewu.

|
Postitatud: Laup Juun 13, 2009 21:16 Teema:
|
|
|
Suht hea anime, mulle vähemalt meeldis. Ma pean veel 2 viimast OVA't ära vaatama siis on kõik:D _________________ はじめまして, わたし は エヴェリン で す。 とうぞよろしく! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Viplala

|
Postitatud: Püh Aug 09, 2009 22:08 Teema:
|
|
|
lõpp oli nõme. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Esm Aug 10, 2009 07:03 Teema:
|
|
|
Viimastel andmetel oli OVAsid 3, aga nüüd tuleb välja, et 3OVA tuleb veel juurde ja anime lõpeb alles 02.04.2010 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|