Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Märts 31, 2008 18:29 Teema:
|
|
|
Homme kohtun Athena juhatajaga. Saan plakatid ning flaierid + küsin ka filmilindi/DVD kohta + subtiitrite ja dublaa¾i kohta.
Veel midagi küsida?
---
PS! Asashio tegevliikmetele, kellel pole võlgu (makstud kuni 2007 lõpuni), on kõik Tartu festi piletid 30.- Kassas saab olema nimekiri nende liikmete nimedega. Kes ei tea, kas on makstud või ei, see pöördugu minu poole. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Esm Märts 31, 2008 18:39). Kokku muudetud 7 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Esm Märts 31, 2008 18:32 Teema:
|
|
|
mis keeles sub või dub on... igaks juhuks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Märts 31, 2008 18:41 Teema:
|
|
|
Mul tuli üks idee. Mis te arvate, kui ostaks festi korraldajale/tele tänutäheks festi korraldamise eest ühe tordi? Niipalju kui ma kõrvalt näinud olen, siis on see ikka üks äärmiselt raske ja närvesööv üritus, mida korraldada, et selline väike magus kingitus teeks ehk tuju mõnusalt paremaks. Pealegi on ju äärmiselt tore, et keegi sellise suurejoonelise ettevõtmise kätte on võtnud
Mingi väikene annetus igaühe poolt (5-10.-) vms. Mis arvate? Eesti animefännide tänu. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Märts 31, 2008 18:44 Teema:
|
|
|
Mina toetan ettepanekut.  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Esm Märts 31, 2008 18:50 Teema:
|
|
|
Mina ka..Aga kuidas seda raha sinu kätte saaks anda?..Kas sa teed mingi annetus kasti ja paned selle sissekäigu kõrvale?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Märts 31, 2008 18:58 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | Mina ka..Aga kuidas seda raha sinu kätte saaks anda?..Kas sa teed mingi annetus kasti ja paned selle sissekäigu kõrvale?  |
Hea küsimus. Sellist väikes raha lasta ülekanda pole ilmselt eriti hea idee. Tegelt võiks leida Tallinnas kellegi, kes oleks nõus tallinlastelt raha koguma ning Tartus koguks ise ja siis kui Tallinna lähen, et kooki üle anda, siis ära osta.
See oleks üks võimalus. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
kittiii
|
Postitatud: Esm Märts 31, 2008 20:56 Teema:
|
|
|
huuh, nõme et Tonari no Totorot, Mononoke Himet, Panda Kopandat & Pom Pokot ühel päeval ei näidata, peab linna ja viimsi vahelt jooksma hakkama . -.- _________________ good ol' pink times. |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Esm Märts 31, 2008 21:34 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: |
Hea küsimus. Sellist väikes raha lasta ülekanda pole ilmselt eriti hea idee. Tegelt võiks leida Tallinnas kellegi, kes oleks nõus tallinlastelt raha koguma ning Tartus koguks ise ja siis kui Tallinna lähen, et kooki üle anda, siis ära osta.
|
mõte on õilis. äkki paikneb keegi tallinna omadest kusagil kesklinna kandis, kuhu oleks mugav tuua? või peaks mingi eraldi korjanduskohtumise organiseerima? _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Esm Märts 31, 2008 21:37 Teema:
|
|
|
Pakun välja sellise idee, et koguda võiks enne mõnda filmiseanssi. Nt kõik, kes tahavad raha annetada, tulevad varem kohale vms. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Märts 31, 2008 21:39 Teema:
|
|
|
Kas keegi õilis tallinlane oleks nõus raha koguma ja siis millalgi hiljem minu kätte toimetama (kui Tallinnasse tulen)?
Tartus võin ise raha korjama tulla, kuigi õhtuste seansidega on nats kehvasti. Ma arvan, et saan aga midagi kohapeale orgunnida  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Esm Märts 31, 2008 21:45 Teema:
|
|
|
zindrel kirjutas: | Pakun välja sellise idee, et koguda võiks enne mõnda filmiseanssi. Nt kõik, kes tahavad raha annetada, tulevad varem kohale vms. |
mõistlik - nt mingi veerand tundi enne mingit seanssi Sõpruse juures väljas (oletades, et kõik ju nagunii ei taha just seda filmi vaadata...) _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Esm Märts 31, 2008 21:56 Teema:
|
|
|
toetan genky ideed aga ma saan ainult õhtusi seansse vaatama minna sest ma olen hommikupoole tööl, aga ma võin selle raha ka sulle koju tuua |
|
Tagasi üles |
|
 |
lexo

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 06:33 Teema:
|
|
|
Võiks panna filmisaali lihtsalt korjanduskasti, kuhu sisse saab raha panna. Nagu kirikus. _________________ Suur tänu minule kõigi poolt! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 09:24 Teema:
|
|
|
Või teete tordi tükk-tüki haaval. Igaüks ostab 5-8 kroonise koogi, laote kõik need mesimagusad ahvatlevad pagaritooted kõik üksteise otsa ja Genky valab vahukoorega üle. Siis helistate minule, tulen rutates kohale ja panen ühe kena küpse kirsi kõige tippu. Voilaa! Ongi tort olemas. _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 17:25 Teema:
|
|
|
Subtiitrid on eestikeelsed, Totoro on eesti näitlejate dubiga.
Filmilindi kohta ei saanud küsida, sest ei kohtunud juhatajaga.
Tartusse saavad nüüd animefesti plakatid igastahes laiali jagatud. Enamus kenad A2'd, niiet torkavad kenasti silma. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cino

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 17:30 Teema:
|
|
|
Aga piletilevi.ee-sse Tallinna omad ei tulegi siis? Siiamaani on Tartu ainult. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jeree
|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 17:39 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Subtiitrid on eestikeelsed, Totoro on eesti näitlejate dubiga.
Tartusse saavad nüüd animefesti plakatid igastahes laiali jagatud. Enamus kenad A2'd, niiet torkavad kenasti silma. |
Kõik Totoro'd? Nagu ma aru saan dublaa¾i pole millelgi? |
|
Tagasi üles |
|
 |
kinaver

Liitunud: 2 Mai 2007 Postitusi: 107 Asukoht: Tallinn suvel Pärnu
|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 17:43 Teema:
|
|
|
ma vist saan raha koguda Tallinnas _________________ "Hello I'm Kaido Kio""today I'm stalking a grade shooler." xD |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 18:12 Teema:
|
|
|
Cino kirjutas: | Aga piletilevi.ee-sse Tallinna omad ei tulegi siis? Siiamaani on Tartu ainult. |
Pane otsingusse anime siis leiad (...piletilevi.ee otsingusse ikka )
Mul on sebrapiletid juba välja prinditud ...neljandal mõlemad filmid  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 18:26 Teema:
|
|
|
jeree kirjutas: | genky kirjutas: | Subtiitrid on eestikeelsed, Totoro on eesti näitlejate dubiga.
Tartusse saavad nüüd animefesti plakatid igastahes laiali jagatud. Enamus kenad A2'd, niiet torkavad kenasti silma. |
Kõik Totoro'd? Nagu ma aru saan dublaa¾i pole millelgi? |
Dublaa¾ on ainult Totorol. Ja peaks jah kõik Totorod olema. Totorol on dublaa¾ lastele mõeldes tehtud. Athena nädalakavas on näiteks Totoro taga märgitud 'lastele'.
Sain täna teada ka, et Athenas pole Totorot siiski varem näidatud just selle dublaa¾i tõttu, kuid seda peaks näitama ka peale JAFFi (Tartus vähemalt). _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
|