Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Hypno

|
Postitatud: Nelj Märts 27, 2008 17:42 Teema:
|
|
|
Pean tunnistama, et viktoriinis teadsin ma sõna 'oppai' tähendust... _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Nelj Märts 27, 2008 18:18 Teema:
|
|
|
Tore viktoriin, ma oleks sellest ikka omajagu punkte kogunud (no ehk pooled).
Teil oli liiga tore lihtsalt, järgmine aasta üritan ise ka igal juhul kohal olla.  _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Märts 28, 2008 18:02 Teema:
|
|
|
Kellegi sussid on maha jäänud Kopra tallu.
Toa nr 4 (külalistemaja) võti on puudu. Muusika j zindrel, mis te sellega tegite? Igastahes tuleb tagastada. Esmaspäeval saadetakse mulle aadres, kuhu postiga saab tagasi saata. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Xire

|
Postitatud: Reede Märts 28, 2008 18:10 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Kellegi sussid on maha jäänud Kopra tallu.
Toa nr 4 (külalistemaja) võti on puudu. Muusika j zindrel, mis te sellega tegite? Igastahes tuleb tagastada. Esmaspäeval saadetakse mulle aadres, kuhu postiga saab tagasi saata. |
Külalistemajas vist ei olnud selliseid dildotaolisi võtmehoidjaid nagu peamajas? Nii, et see teooria mul vast vett ei vea...
Müts maha kokkutuleku korraldajate ees ja ka esinejate. _________________ Vaadatud anime |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Märts 28, 2008 18:25 Teema:
|
|
|
Xire kirjutas: | Külalistemajas vist ei olnud selliseid dildotaolisi võtmehoidjaid nagu peamajas? Nii, et see teooria mul vast vett ei vea...
Müts maha kokkutuleku korraldajate ees ja ka esinejate. |
Irw. Seal uues ja suures Külalistemajas olid väiksed plastmassist võtmehoidjad  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
|