Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Märts 17, 2008 21:23 Teema:
|
|
|
erick palun tee oma õe ketsidest pilti/käse tal teha enda ketsidest pilti. Need olid megacoolid.
doujimasan sa oled totaalselt beibe peast (heas mõttes). _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Esm Märts 17, 2008 21:31 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | doujimasan sa oled totaalselt beibe peast (heas mõttes). |
jah.
edit: tõsiselt, ma olen korduvalt juurelnud, kas tung osta/kanda nn roosasid asju läheb kunagi üle. praeguse seisuga läheb küll ainult hullemaks. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Märts 17, 2008 21:41 Teema:
|
|
|
Ma ei tea kui hea analoogia see on, aga ma lõpetasin plastikfiguuride ostmise siis ära kui mul tekkis soov raha hakata koguma ning kui ma märkasin, et mul on lihtsalt liiga palju asju. See viimane oli eriti valus laks, millegipärast.
Samas, roosade ketsidega chickid on jätkuvalt coolid, samas kui plastikfiguure koguvad düüdid ei saa kunagi coolid olema, nii et... _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
kinaver

Liitunud: 2 Mai 2007 Postitusi: 107 Asukoht: Tallinn suvel Pärnu
|
Postitatud: Esm Märts 17, 2008 21:43 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: |
edit: tõsiselt, ma olen korduvalt juurelnud, kas tung osta/kanda nn roosasid asju läheb kunagi üle. praeguse seisuga läheb küll ainult hullemaks. |
ma lodan, et sa kannad/ostad ainult noormalset värvi roosat  _________________ "Hello I'm Kaido Kio""today I'm stalking a grade shooler." xD |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Esm Märts 17, 2008 21:51 Teema:
|
|
|
lul, keegi ei oska seletada kuidas Tallinna kunstigümnaasiumisse saada , katsed on homme... |
|
Tagasi üles |
|
 |
kinaver

Liitunud: 2 Mai 2007 Postitusi: 107 Asukoht: Tallinn suvel Pärnu
|
Postitatud: Esm Märts 17, 2008 21:54 Teema:
|
|
|
shether kirjutas: | lul, keegi ei oska seletada kuidas Tallinna kunstigümnaasiumisse saada , katsed on homme... |
sorry, ei oska aidata  _________________ "Hello I'm Kaido Kio""today I'm stalking a grade shooler." xD |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Esm Märts 17, 2008 22:07 Teema:
|
|
|
lootsin, tegelikult, et keegi oskab öelda, mis trammi peatuses maha minna ja, mis suunas edasi...aa, aga see kaart osuts kasulikuks, Sirbi peatus peaks sobima, aitäh |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Esm Märts 17, 2008 23:11 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: |
edit: tõsiselt, ma olen korduvalt juurelnud, kas tung osta/kanda nn roosasid asju läheb kunagi üle. praeguse seisuga läheb küll ainult hullemaks. |
ega sa minu naaber juhuslikult ei ole  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Miiia
|
Postitatud: Teis Märts 18, 2008 00:29 Teema:
|
|
|
Kas keegi seletaks mis asjad need plastikfiguurid on poleks nagu kuulnudki... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Teis Märts 18, 2008 00:52 Teema:
|
|
|
Nukud suurtele lastele. _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Teis Märts 18, 2008 01:39 Teema:
|
|
|
ewty kirjutas: | doujimasan kirjutas: |
ega sa minu naaber juhuslikult ei ole  |
ee, mu korrusel on ainult venelased.
(ma siiski pingutan ja pealaest jalatallani roosas üldiselt ei käi. 1 roosa asi korraga... või vähemalt mitte rohkem kui 2. )
edit: Miiiia, vaata seda poodi näiteks, need on plastikfiguurid. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Burnem
|
Postitatud: Teis Märts 18, 2008 23:58 Teema:
|
|
|
kannan nr 47 tosse ja olen 194 cm pikk, w0w0w0w0w |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Kolm Märts 19, 2008 14:14 Teema:
|
|
|
eeh, mis pikkuste/jalanumbrite teema siin käib? xD
tundub, et minust lühemaid aktiivseid kasutajaid, kes enam rohkem ei kasva, siin ei leidugi (ega ma pole küll viimasel ajal ka kõige aktiivsem olnud) O_o
Pikkus 154~155 cm, jalanumber 35-36, vahel harva 37 (oleneb jalanõudest, neh).
Muahaha, beat that! xD _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Märts 19, 2008 14:24 Teema:
|
|
|
Mul jalanumber! 43-44  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Kolm Märts 19, 2008 17:26 Teema:
|
|
|
Ma olen kuskil 182 cm pikk ja jala nr. peaks ksukil 42-43 olema...
Eile ma tõmbasin endale igast lahedaid ikoone ja vahetasin need tavaliste ikoonide vastu, täna kui ma üritan avada folderit, mille ikkon on vahetatud avaneb C:\windows\system32\cmd.exe, foldereid pean siis avama parama hiirenupuga ja valima open...kuidas ma seda parandan ? Suht tüütu on nii asju avada :/... |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Kolm Märts 19, 2008 19:17 Teema:
|
|
|
Sato-chan kirjutas: | eeh, mis pikkuste/jalanumbrite teema siin käib? xD
tundub, et minust lühemaid aktiivseid kasutajaid, kes enam rohkem ei kasva, siin ei leidugi (ega ma pole küll viimasel ajal ka kõige aktiivsem olnud) O_o
Pikkus 154~155 cm, jalanumber 35-36, vahel harva 37 (oleneb jalanõudest, neh).
Muahaha, beat that! xD |
mina olen ju põhimõtteliselt samapikk aint 3 cm pikem:D ja jala nr sama ..aga 37 on küll liiga suur mulle alati olnud
ja ma kohe kindlati ei kasva enam ... XD ma liiga vana selleks  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Märts 19, 2008 19:22 Teema:
|
|
|
Mul kysimus.Kas tallinnas on mingi Kendo klubi?Mitte nagu Kendo Fan club või midagi...Aga selline kus 6petatakse kogu aeg kendot (Selline mis ei kesta mingi paar päeva nagu ma siin näinud olen)...või midagi sellist. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Kolm Märts 19, 2008 20:10 Teema:
|
|
|
dipsy kirjutas: |
mina olen ju põhimõtteliselt samapikk aint 3 cm pikem:D ja jala nr sama ..aga 37 on küll liiga suur mulle alati olnud
ja ma kohe kindlati ei kasva enam ... XD ma liiga vana selleks  |
Nujh ega 37 on mulle ka suur ju tegelt, aga need numbrid pole alati õiged. Eriti laste jalatsite puhul.
Nagu ka odava Hiina pesu puhul.
Ühes poes müüdi XXXXXXXL suurust pesu, mis oli mulle muide täiesti paras ju. xD _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
CupOfTea

|
Postitatud: Kolm Märts 19, 2008 20:21 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | Mul kysimus.Kas tallinnas on mingi Kendo klubi?Mitte nagu Kendo Fan club või midagi...Aga selline kus 6petatakse kogu aeg kendot (Selline mis ei kesta mingi paar päeva nagu ma siin näinud olen)...või midagi sellist. |
sa mõtled kendo trenni?
http://www.kendo.ee/main.htm äkki aitab
igaks juhuks lisan oma mõõtude kohta ka infot, siis ei saa offtopicus süüdistada olen selline keskmisem. dipsyst ja satost natuke pikem, burnemist pisem. usutavasti kasvan veel mingil määral. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|