Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Teis Märts 18, 2008 16:48 Teema:
|
|
|
Halb anime. See, et Louise Saitot tervelt kahe hooaja vältel armutult peksis, vihastas lõpuks jubedalt ära.
Üks hea asi oli sellel animel küll: see ravis minust edukalt igasuguse huvi väikeste tüdrukute ja tsunderekkode vastu. Lisaks sellele ei tahtnud ma tükk aega näha ühtegi animet, kus oli mingigi võimalus kohata mõnd sama vastikult käituvat tegelast.
Fate/Stay Night'i kaalutlevad ja arukad naistegelased olid mulle kui sõõm värsket õhku peale ZnT's toimunud arutut piitsutamist ja idioodi mängimist. Isegi kui Rin Tosaka't liigitatakse samuti tsundereks, annab leida kaht vastandlikumat tegelast.
Samasugune pinnapealne anime nagu Love Hina.
Muidugi saaks seda ka komöödiana vaadata, kuid kandvaks naljaks oli siiski Louise türannia, mis juba esimese osa lõpuks ära tüütas. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Märts 18, 2008 16:57 Teema:
|
|
|
Hauakaevaja kirjutas: | Samasugune pinnapealne anime nagu Love Hina. |
Ma pole seeriat vaadanud - seega räme OT minu poolt seekord -, ent sellegipoolest tahaksin vahele hõigata, et olen tänulik privileegi eest jälgida (kui mitte esireast, siis vähemalt nurgaloo¾ist) ühe noore isiksuse väljakujunemist ja küpsemist!
(Ei olnud iroonia vms) _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Kolm Märts 19, 2008 14:09 Teema:
|
|
|
Hauakaevaja kirjutas: | See, et Louise Saitot tervelt kahe hooaja vältel armutult peksis, vihastas lõpuks jubedalt ära. |
kas vihastasid alles teise hooaja lõpus või kiristasid kogu teise hooaja vältel vihast hambaid?
muidu on see minu arust täiesti vaadatav anime (kui just tõesti ei häiri animes esinev täiesti tavaline vägivald poiste kallal). stoorit eriti ei ole, tegelased on suht tüüpilised aga meelelahutuseks kõlbab ja tegelaste kujundus on ka kena. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Märts 19, 2008 14:27 Teema:
|
|
|
Juba ammu nähtud.See, et Louis koguaeg tegi Saitole haiget oli n6me, ja l6pupoole ei olnud selesmidagi naljakat.
Aga yldiselt hea anime oli ja soovitaks.  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Viimati muutis seda erik_schults (Kolm Märts 19, 2008 15:40). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Kolm Märts 19, 2008 14:33 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: |
Aga yldiselt hea anime olija soovitaks. |
Vabandan oma rumaluse pärast, aga mida see lause tähendab?
Teemasse ka midagi. Kunagi vaatasin esimese hooaja läbi, aga teist ei tahtnud enam. Tegelased olid kuidagi tavalised ja igavad, lugu oli samasugune mõttetus. Kui aja viitmiseks midagi muud teha pole, siis võib ju vaadata kah. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Kolm Märts 19, 2008 14:56 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | Hauakaevaja kirjutas: | See, et Louise Saitot tervelt kahe hooaja vältel armutult peksis, vihastas lõpuks jubedalt ära. |
kas vihastasid alles teise hooaja lõpus või kiristasid kogu teise hooaja vältel vihast hambaid?
muidu on see minu arust täiesti vaadatav anime (kui just tõesti ei häiri animes esinev täiesti tavaline vägivald poiste kallal). stoorit eriti ei ole, tegelased on suht tüüpilised aga meelelahutuseks kõlbab ja tegelaste kujundus on ka kena. |
pigem kirusin juba teiset-kolmandaost osast alates seda mõttetut vägivalda. Millegipärast ei salli ma selliseid närvihaigeid tegelasi. Muidu aja surnuks löömiseks kõlbab küll, panebki häid animesid rohkem väärtustama. Esimese hooaja viimane osa oli isegi üsna hea. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Püh Apr 27, 2008 22:49 Teema:
|
|
|
Esimene hooaeg oli etem kuna oli rohkem pantusid ja mõttetut vägivalda. Teise hooaja rikkus sõda ära. Eks kunagi vast vaata mis kolmandal hooajal juhtub. Paistab, et haldjas on seal uus tegelane. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Esm Jan 05, 2009 19:30 Teema:
|
|
|
Njaa, kolmas hooaeg tundus veel nõrgem.
Paistab, et olen mingiks snoobiks hakanud... _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Esm Jan 05, 2009 19:52 Teema:
|
|
|
ma lõin ammu käega
tänased hitid on cässer sins, harvey birdman ja xamd
kuidagi tytania käib ka
ylejäänud on total B.S. _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Jan 05, 2009 21:37 Teema:
|
|
|
Mis te ajate, Louise on jumala kena ju. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
princess

|
Postitatud: Esm Jan 19, 2009 21:58 Teema:
|
|
|
ma vaatasin esimese hooaja ära ja arvatavasti vaatan kolmanda ja teise ka. saitost on tõesti suht kahju seal. tegelikult anime esimene osa oli alguses mu jaoks tobe ja ma mõtlesin et ma ei viitsi seda edasi vaadata kuna meenutas LOTR ja HP ühis paroodiat väikeste muudatustega aga tegelikult vaadatav. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Esm Sept 28, 2009 00:11 Teema:
|
|
|
Polnud siis tükk aega ühtegi vanemat animed vaadanud ja võtsin endalegi teadmata põhjustel Zero no Tsukaima, mis täiesti juhuslikult minu kõvaketta peal vedeles, ette. Ja vaata imet, isegi meeldis.
Tõsi, teostuse koha pealt võikski vist nurisema jääda. Küll oli sisu täielik Harry Potteri rippoff, küll oli story täiesti olematu, küll olid karakterid ebaküpsed ja idiootsed. Kõige enam häiris mind see ''ununemissündroom'', mis esineb mõne teisegi anime puhul. Paar episoodi tagasi toimuvat sündmust pole olemas. Miks peakski, nii on ju kergem- karakterid ei õpi oma vigadest ja kõik võib sama rodu edasi minna! Ega siis vana hea peksunali kunagi ära ei kulu. Ja nii võib loendamatu arv kordi teha uuesti läbi ''ma armastan sind'' stseene, mis olid ZnGs enamjaolt üliromantilised.
Siiski, oli ka häid külgi, mis jäid enamjaolt sinna fanservice piiridesse. Vähemalt silm puhkas. Ja kõrv ka, esiteks tänu Kugimiya Ryele, kes andis peategelasele hääle ja teiseks tänu võrratule soundtrackile. Hea soundtrack võib hetke muuta totaalselt, tehes isegi lihtlabasest stseenist hea tüki, mida vaadata. Mõningaid lugusid kasutati küll liiga palju, aga tühja sellest. Kogu selle Harry Potteri maailma taasavastamine oli ka päris huvitav. Kahjuks jäi natuke pinnapealseks, nagu ka karakterite tutvustaminegi. Aga mis neid karaktereid ikka tutvustada, anname palju rinnaümbermõõtu ja küll vaatajale meeldib.
Eks arvatavasti saidki minule meeldeväävateks aspektideks ilus pilt ja meeldivad helisid, mis sellega kaasnesid. Natuke pealeminevat huumorit ka ja oligi kompott valmis. Subjektiivsed hinnangud 1.-3. hooajani võiksid olla 7.5 ; 8 ; 7 ning objektiivsed siis kõik punkti võrra madalamad. Ootan 4., kuigi mitte väga suure huviga. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Sept 28, 2009 08:42 Teema:
|
|
|
Aju ütleb, et tegemist on paraja käkiga, aga silmad ja kõrvad rahustavad ta maha, joodavad talle suhkruvett ja panevad teki alla tudima? OK! _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Teis Sept 29, 2009 14:48 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Aju ütleb, et tegemist on paraja käkiga, aga silmad ja kõrvad rahustavad ta maha, joodavad talle suhkruvett ja panevad teki alla tudima? OK! |
Ma tõesti üritasin kirjutada posiitivset ülevaadet, aga võimatu asi on võimatu. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Teis Sept 29, 2009 15:10 Teema:
|
|
|
tyger kirjutas: | Polnud siis tükk aega ühtegi vanemat animed vaadanud ja võtsin endalegi teadmata põhjustel Zero no Tsukaima |
lol |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Teis Sept 29, 2009 15:23 Teema:
|
|
|
Yoshy kirjutas: | tyger kirjutas: | Polnud siis tükk aega ühtegi vanemat animed vaadanud ja võtsin endalegi teadmata põhjustel Zero no Tsukaima |
lol |
Kategoriseerin kõik mitte käimasoleva hooaja animed ''vanema'' alla, tänan.
Veel küsimusi? _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Teis Sept 29, 2009 15:30 Teema:
|
|
|
Vanemal ja vanal on ikka veidi vahe sees eksole  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
|
Tagasi üles |
|
 |
|