Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
douji

|
Postitatud: Esm Märts 10, 2008 00:14 Teema:
|
|
|
otsin tasuta blog hosti, palun soovitage. blogger/blogspoti proovisin, aga ei saanud välimust selliseks, nagu tahtsin (mis muidugi võib taanduda sellele, et ma ei oska htmli, javat jne, aga mis teha). _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Esm Märts 10, 2008 05:15 Teema:
|
|
|
@doujimasan: proovi www.livejournal.com. Välimusega peab vaeva nägema, aga on võimalik saada selliseks nagu tahad isegi kui ei oska htmli, javat jne. Ainuke asi mis mind häirib on venekeelsed reklaamid |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Märts 10, 2008 18:34 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | otsin tasuta blog hosti, palun soovitage. blogger/blogspoti proovisin, aga ei saanud välimust selliseks, nagu tahtsin (mis muidugi võib taanduda sellele, et ma ei oska htmli, javat jne, aga mis teha). |
Kui CSSist midagi jagad, siis võid proovida ka kodumaist blogger.ee'd. Aind et kui on soov sinna, siis peab omanikuga ühendust võtma, sest registreerimine pole hetkel avatud. Mõnus, väike ning oma :3 _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Esm Märts 10, 2008 20:18 Teema:
|
|
|
aitäh, uurin livejournalit (mis küll kuvab esialgu kõike vene keeles ). ma kahjuks ei tea, mis on css, nii et too variant jääb vist ära.  _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Märts 10, 2008 20:31 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | ... ma kahjuks ei tea, mis on css, nii et too variant jääb vist ära.  |
Selles osas saan mina sulle abiks olla. Olen mitu kujundust teinud seal (:0 _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Esm Märts 10, 2008 22:15 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | doujimasan kirjutas: | ... ma kahjuks ei tea, mis on css, nii et too variant jääb vist ära.  |
Selles osas saan mina sulle abiks olla. Olen mitu kujundust teinud seal (:0 |
aitäh pakkumast, mõtlen selle üle. koht paistis kena, aga eesti host pole vbl nii anonüümne kui mulle meeldiks. (olin blog-citys, aga see tehti tasuliseks ja vanad blogid pandi kinni. polnud neist ilus ja seltskond oli seal ka üsna mõttetu, samas kujundusvõimaluste ja reklaami puudumise pärast on kiusatus tagasi minna, mida see 5 $ kuus vms ikka teeb.) _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Teis Märts 11, 2008 14:58 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | aitäh, uurin livejournalit (mis küll kuvab esialgu kõike vene keeles ). ma kahjuks ei tea, mis on css, nii et too variant jääb vist ära.  |
kas said selle nüüd inglise keelseks?
livejpurnal pakub samuti sellist võimalust, et sa saad valida kas sa tahad, et sinu postitused oleksid täiesti avalikud või siis, et neid saaks lugeda sinu sõbrad või ainult sina. Seda saab valida iga postituse kohta eraldi, mis minu jaoks on väga oluline lisaväärtus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
macobo

|
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Teis Märts 11, 2008 16:20 Teema:
|
|
|
ewty kirjutas: | kas said selle nüüd inglise keelseks?
|
jah... üritan nüüd välimusest mingit asja saada. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Teis Märts 11, 2008 22:00 Teema:
|
|
|
Kui playasias on Jaapani ds mängude hind 30 $ - 50 $ (Oleneb mängust) kas siis Jaapanis on sama hind?.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Teis Märts 11, 2008 22:31 Teema:
|
|
|
Mul on väga imelik asi juhtunud...
Ma vaatasin Honey & Cloveri uuesti läbi ja mul on nüüd raske magada. Nii imelik tunne on, palju hullem kui esimese korraga. Heas ja halvas mõttes olen jube emotsionaalne. On natuke selline muhe "Oo jaa, hästi ilus lugu oli..." tunne, aga kui ma üritan magama jääda, siis on "Oi raisk, ma olen nii kurb, kurvas mõttes kurb, et tahaks nagu nutta, aga nuttu ka ei tule..." ja ma ei saa lihtsalt magadagi enam!!!
Ma ei saa aru kas ma olen rõõmus selle üle, et vaatasin, või tahaksin, et ei oleks vaadanud. Hakkan juba mõtlema, et ei oleks pidanud vaatama.
Jubedalt tahan mingeid lugusid sealt kuulata igas tahes, see ka segab magamist... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Teis Märts 11, 2008 22:59 Teema:
|
|
|
Ma tean mida sa tunned
Ja tänu H&C'le tõmbasin terved Spitz'i ja Suga Shikao diskograafiad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Teis Märts 11, 2008 23:06 Teema:
|
|
|
Lul, ma purustasin kooli rekordi ootekauguses , 2.95 (meetrit) |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Märts 11, 2008 23:16 Teema:
|
|
|
shether kirjutas: | Lul, ma purustasin kooli rekordi ootekauguses , 2.95 (meetrit) |
Sa mõtled ilmselt hootakauguses Ma nüüd aind ei tea, kas kirjutatakse kokk või siiski lahku.
Mina andsin täna avalduse liitumaks EÜS Põhjalaga :} _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Teis Märts 11, 2008 23:50 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | shether kirjutas: | Lul, ma purustasin kooli rekordi ootekauguses , 2.95 (meetrit) |
Sa mõtled ilmselt hootakauguses Ma nüüd aind ei tea, kas kirjutatakse kokk või siiski lahku.
Mina andsin täna avalduse liitumaks EÜS Põhjalaga :} |
Meh, ma olen kuulnud ootekaugus aga arvatavasti on nad samad
EÜS on Eesti Üliõpilaste Selts ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Märts 12, 2008 00:15 Teema:
|
|
|
shether kirjutas: | Meh, ma olen kuulnud ootekaugus aga arvatavasti on nad samad
EÜS on Eesti Üliõpilaste Selts ? |
Kuidas näeb välja ootekaugus?
EÜS = jah Eesti Üliõpeilas Selts. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Kolm Märts 12, 2008 00:38 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Kuidas näeb välja ootekaugus? |
Nii, et seisad...võtad kätega hoogu ja hüppad...kohapealt, ilma hoojooksuta  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Märts 12, 2008 00:43 Teema:
|
|
|
shether kirjutas: | genky kirjutas: | Kuidas näeb välja ootekaugus? |
Nii, et seisad...võtad kätega hoogu ja hüppad...kohapealt, ilma hoojooksuta  |
See on kohe kindlalt hootakaugus, sest sa ei võta hoogu. Kust see 'oota' sisse tuleb, ei kujuta ette. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Kolm Märts 12, 2008 00:45 Teema:
|
|
|
Ei oska öelda ja ei tahaks uskuda, et ma ise terve elu olen valesti kuulnud olen... heal lapsel mitu nime |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Märts 12, 2008 00:48 Teema:
|
|
|
shether kirjutas: | Ei oska öelda ja ei tahaks uskuda, et ma ise terve elu olen valesti kuulnud olen... heal lapsel mitu nime |
Kuna 'hoota' ja 'oota' kõlavad suht sarnaselt, siis ma pakun, et lihtsalt valesti meelde jäänud Ametlikult on see ikka hoota kaugus. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Kolm Märts 12, 2008 00:54). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
|