|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Reede Aug 08, 2003 10:58 Teema:
|
|
|
Green Green TV
Ecchi, suured rinnad, roosad aluspüksid, tugeva seksuaalse alatooniga naljad. Samas, alguslaul oli kaastatõmbav... ning stseen, kus üks tüüp näitaks oma rakkus käsi ning kiitles, et suudab 26 korda minutis pihku lüüa...
Üldiselt ma selliseid asju ei vaata, kuid vähemalt praegu on tunne, et teen huvi pärast väikese erandi. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Reede Aug 08, 2003 14:31 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | Green Green TV
Ecchi, suured rinnad, roosad aluspüksid, tugeva seksuaalse alatooniga naljad. |
ohh, pole veel korralikult vaadanud, aga vähemalt paistab normaalselt ecchi ja ehk ka lõbus olevat (kuigi OVA oli küll suht läbu) erinevalt Eiken OVA-st millest soovitaks kauges kaares mööda minna, kuigi ka sitt kogemus on kogemus igaljuhul ecchi, f-cup rinnad ehk siis piimalähkrid (suuremad kui divergence eve's), palju aluspükse ja "naljakad" tugeva seksuaalse alatooniga naljad. kokkuvõtteks - vaatamist väärt ainult sellepärast, et näha kui p-s üks asi võib olla.
subitud ANBU poolt. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Aug 14, 2003 10:49 Teema:
|
|
|
Popotan
Jeee! Järjekordne hentai-mäng animeks saanud. Jura kuubis, soovitav on vältida. _________________ Roses are red
Violets are blue
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Aug 27, 2003 14:22 Teema:
|
|
|
Full Metal Panic 2
Vott, midagi tõeliselt head. Võtsid poisid kätte selle, mis minu arust FMP1-s head oli- sõdurpoiss Sagara raskused kooli ja tsiviileluga kohanemisel ning tegid sellest komöödiasarja. Hästi naljaka veel kahh. Kohad, kus Sagara rahulikult kooli ümber miine maha paneb ja jalatsikappe õhku laseb, olid tõeliselt naerumuskleid liigutavad.
Pluss vähemalt esimeses osas ei ühtegi mechat. Loodan, et tulevikus on neid veelgi vähem. _________________ Roses are red
Violets are blue
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Aug 29, 2003 08:54 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | Popotan
Jeee! Järjekordne hentai-mäng animeks saanud. Jura kuubis, soovitav on vältida. |
silmad esimesest osast kaugemale viia, siis ei paista sugugi jura kuubis olevat. episoodiline, aga siiski kindlas suunas liikuv anime. kohati lõbus, kohati suht tõsine ning minu jaoks parajalt häiriva ja küsimusi tekitava elemendiga, et edasi vaadata ja oodata vastust küsimusele "miks asjad nii on?" |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Aug 29, 2003 12:41 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | silmad esimesest osast kaugemale viia, siis ei paista sugugi jura kuubis olevat. episoodiline, aga siiski kindlas suunas liikuv anime. kohati lõbus, kohati suht tõsine ning minu jaoks parajalt häiriva ja küsimusi tekitava elemendiga, et edasi vaadata ja oodata vastust küsimusele "miks asjad nii on?" |
Sama asi nagu sul selle Kiddy Grade'ga oli. Kusagil 8-9 osa paigus pidi teine nagu huvitavaks muutuma ning süžee tekkima... ma isegi proovisin, kuid ei näinud mõtet lihtsalt 8. osa valida ning seda vaadata, vaid hakkasin korraliku inimesena algusest peale. Ning ei suutnud jällegi nii kaugele vaadata, ennem viskas kopa ette. Sama asi ka Popotaniga- miks ma peaksid seda, hambad ristis, vaatama? Lootuses, et kunagi muutub paremaks? _________________ Roses are red
Violets are blue
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Aug 29, 2003 13:22 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | Sama asi nagu sul selle Kiddy Grade'ga oli. Kusagil 8-9 osa paigus pidi teine nagu huvitavaks muutuma ning süžee tekkima... |
jah (ja mitte nagu, vaid minu jaoks päris huvitavaks), ja lõpp vajus ära. ja minu jaoks olid need esimesed osad ka täiesti vaadatavad. ei midagi erilist, aga ka mitte vastikud ega vastuhakkavad ja tagantjärgi hea mõelda, et sobisid ikkagi algusesse kui rusikas silmaauku.
Tsiteerin:: | Sama asi ka Popotaniga- miks ma peaksid seda, hambad ristis, vaatama? Lootuses, et kunagi muutub paremaks? |
keegi ei sunnigi. mina ka ei vaata asju mida peaksin hambad ristis vaatama, näiteks Angel's Taili. ma lihtsalt kommenteerisin, et su "jura kuubis" on, vähemalt minu jaoks, liiga ülepingutatud iseloomustus sellele seeriale. tegelikult ei olnud ju isegi esimene osa midagi nii hullu, tavaline lugu (tüüpilisest heast) poisist, kes tahab midagi kellegi heaks ära teha, ilustatud paljaste rindade ja tagumikega a juba teine osa on tõsisema temaatikaga ning tekitab küsimusi, kolmas on lihtsalt fun, ning kuuendas läheb juba väheke traagiliseks. piisavalt, et minus huvi hoida lõpplahenduse vastu, kuigi midagi eriti vapustavat sealt ei oota.
igaljuhul võimalik, et võib kokkuvõttes mulle rohkemgi meeldida kui näiteks Onegai Twins või Da Capo, mis minu jaoks 5-nda osa juures pigem ära vajuvad kui huvi tekitama hakkavad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Reede Apr 17, 2009 21:05 Teema:
|
|
|
Popotan oli enamvähem keskmine ecci multikas. Ei saanudki aru mida need õed neist võililledest küsitlesid ja mingit naist taga ajasid...
Kaks head asja seriaali juures olid see, et oli dubleeritud inglise keelde ja failid olid suured (339 MB osa, seega sai peale vaatamist kõvakettal kiirelt ruumi tekitada).
 _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|