Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Nelj Märts 06, 2008 20:45 Teema: Graafikalaud.
|
|
|
On kellelgi siin selline asi olemas? Või kasutate te PS's (või kus iganes) värvimiseks hiirt? Lihtsalt kui kellelgi on siis tahaks teada ksut ta selle ostsis ja kas see on seda raha väärt (parem, halvem või sama nagu samas hinna klassis hiir)? _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Nelj Märts 06, 2008 21:06 Teema:
|
|
|
on. hiirt ei ole. raha ei tea, sain jõuluks kunagi. väärt on. hea asi on, noh. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Nelj Märts 06, 2008 21:38 Teema:
|
|
|
suht sama hinnaga saab mis korraliku hiire ja näinud olen sellises kohas nagu www.ordi.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
PlastiLiin

|
Postitatud: Reede Märts 07, 2008 02:24 Teema:
|
|
|
Tavalisi asju teen hiirega, ainult siis, kui joonistada tahan võtan sahtlist tableti välja.
Tartu Lõunakeskuses oli üks pood, kust ostsin. 1600 krooni maksis(postkaardi suurune pind, survetundlik) kui ma õigesti mäletan. Seal oli hästi suur valik minu meelest. Kolm riiulit oli vist Wacomi graafikalaudu täis. Kõige kõrgemal olid sellised kõige kallimad, mis olid A4 suuruse pinnaga(Ma ei ole sellest eriti aru saanud kunagi, kuna see suurus minumeelest ei aita tohutult palju, käsi väsib lihtsalt rohkem ära suurematest liigutustes).
Kui arvutigraafikaga tegeled, siis on muidugi parem kui hiir. Kui just pikselgraafikat vms ei tee :d |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Märts 07, 2008 06:50 Teema:
|
|
|
suurema pinnaga on parem joonistada sest tulevad täpsemad tulemused. rohkem detaili. väikse pinnaga loeb iga käe värisemine. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
PlastiLiin

|
Postitatud: Reede Märts 07, 2008 09:16 Teema:
|
|
|
Selle pärast joonistatakse pilte originaalsuuruses lihtsalt vähemalt kaks korda suuremana, ei ole vaja mingi tohutu hulk raha kulutada kuna ei oska Photoshopis scaleida. Aga no ju mõnele töötab suur tabelt paremini, ma ei hakka enam kritiseerima : ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
|