|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Veeb 24, 2008 11:54 Teema:
|
|
|
Ma soovitan Envyl Dattebayole saata hädaldus- või isegi sõimukiri, sest tegelikult on nemad selles süüdi.  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Püh Veeb 24, 2008 12:14 Teema:
|
|
|
Kui tahad teada, millal x - seerial järgmine osa tuleb, googelda järgmiselt: wikipedia x episodes. Ja siis saadki teada. Kui just kirjaoskamatu tainas pole  _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Reede Veeb 29, 2008 12:25 Teema:
|
|
|
 _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Reede Veeb 29, 2008 14:30 Teema:
|
|
|
Järjekordne veniv seeria, kus peaaegu mitte midagi ei toimunud.
Kes oleks veel poolt, et Naruto (ja samamoodi näiteks Bleach) oleks pigem 25 episoodi action-packed mõllu ja tegevust ja arengut+mingi vaheaeg+25 episoodi+ vaheaeg jne, kui sada episoodi järjest, mis tegevuse poolest mahuksid kahekümne sisse?
Kuna mangat ei saa kiiremini välja lasta, pole loomulikult võimalik järjest pikalt häid episoode välja lasta, aga venimise ja/või fillerite asemel võiks ju väikse pausi teha? |
|
Tagasi üles |
|
 |
otsla
|
Postitatud: Reede Veeb 29, 2008 14:32 Teema:
|
|
|
jube igav osa oli ainult üks suur loda  |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Reede Veeb 29, 2008 14:41 Teema:
|
|
|
Teie komentaaride peale ei julge ma seda osa tõmbama panna
Eks kuu aja pärast vaatan kui 2-4 osa juures juba  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Reede Veeb 29, 2008 19:09 Teema:
|
|
|
Hypno kirjutas: | Järjekordne veniv seeria, kus peaaegu mitte midagi ei toimunud.
Kes oleks veel poolt, et Naruto (ja samamoodi näiteks Bleach) oleks pigem 25 episoodi action-packed mõllu ja tegevust ja arengut+mingi vaheaeg+25 episoodi+ vaheaeg jne, kui sada episoodi järjest, mis tegevuse poolest mahuksid kahekümne sisse?
Kuna mangat ei saa kiiremini välja lasta, pole loomulikult võimalik järjest pikalt häid episoode välja lasta, aga venimise ja/või fillerite asemel võiks ju väikse pausi teha? |
Üks löök kestab 10 osa. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Reede Veeb 29, 2008 20:47 Teema:
|
|
|
Nad võiksid võitlusstseene venitada jõllitamisstseenide asemel (rohkem erinevaid jutsusid jne). Aga siiski mingil veidral põhjusel mulle meeldib seda sarja vaadata. Vist on tegu nõidusega. _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Laup Märts 01, 2008 08:58 Teema:
|
|
|
Clawson kirjutas: | Nad võiksid võitlusstseene venitada jõllitamisstseenide asemel (rohkem erinevaid jutsusid jne). Aga siiski mingil veidral põhjusel mulle meeldib seda sarja vaadata. Vist on tegu nõidusega. |
Näiteks võitlus Zabuzaga kestis em..10 osa? Ja vähem kui veerand oli sellest kaklus, muu oli chit-chat sellest, kas rünnata või mitte. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Esm Apr 07, 2008 19:55 Teema:
|
|
|
TÄHELEPANU, TEGEMIST ON MÕTTETU HALAMISEGA!
Nonii, see teema on nii kaua vaikne olnud, et Naruto hiilgeaja võib vist lõppenuks lugeda - ka kõige tulihingelisemad narutardid on barrikaadidelt lahkunud ning ennast võimudele üles andnud...
Tegelikult, kui tõsiselt rääkida, siis sellest korrast kui ma viimati siia teemasse postitasin, pole Naruto seeria juures mitte kui midagi erilist juhtunud. Narutost on saanud totaalne Hollywoodilik kli¹eeline möga, kus iga käik on etteaimatav ning sa võid öelda, et :"Nüüd teevad nad nii..."
Venitamine on üle mõistuse, iga lause järel mis üks tegelastest ütleb, tehakse
ülejäänutest igast ilmakaarest mitu close-upi ja siis veel kaugelt paar kaadrit ning ongi kogu episood. Actionist pole haisugi, kõik võitlused lahendatakse kahe võttega ja asi ants. Üha enam hakkan ma mõtlema miks, miks ometi pidin ma Narutot vaatama hakkama? Ja miks on vaja venitada, me kõik teame, et lõpuks saab Narutost Hokage, ta hakkab Sakuraga sebima, lepib Sasukega ära, annab Orochimarule peksa ja veel muud sada imet.
Ometigi vaatamata kõike seda, millest ma just rääkisin, ei suuda ma selle neetud anime allalaadimist poolei jätta, nagu oleks mingi haigus kallal. Isiklikult arvan, et Naruto populaarsus ei ole tingitud sellest, et see nii hea anime on, vaid sellest, et animaatorid on kaadrite vahele teateid toppinud - VAATA NARUTOT. Teate küll, need mis ainult murdosa sekundist nähtaval on, inimsilm ei näe, aga alateadvusesse jääb alles...
Tegelikult tahtsin lihtsalt teada, et miks see topic nii vaikseks jäänud on? Kas tõesti on teisi tabanud sama valgustus mis mindki? |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Esm Apr 07, 2008 20:06 Teema:
|
|
|
Ma vaatan Narutot ainult sellepärast,et oma anime vajadusi rahuldada.Naruto on jah tõsiselt mõtetuks muutunud aga vähemalt on mida iga nädal oodata.Ja eks lootus ole ka lollide lohutus,et ehk järgmises osas on midagi uut ja huvitavat. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Apr 07, 2008 20:19 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | Kas tõesti on teisi tabanud sama valgustus mis mindki? |
Huvi on tõesti vaibunud. Ma siiamaani veel vaatan, aga eelkõige seetõttu, et kari sõpru vaatavad, kellega siis viimasest osast juttu saab ajada. Parimate aegadega (enne fillereid) võrrelda ei saa kuidagi.
Sa ei maininudki, et FILLERID on suure tõenäosuse tagasi. Viimases OP-is olid selgelt näha mangavälised tegelased.
On lootus, et seekord on filler arc pikem (sest op-is näidatakse ja puha) ja seega kvaliteetsem.
On lootust, et kui õige asi naaseb, siis pole tempo enam nagu liikumispuudega kilpkonnal.
Aga vaevalt.
Sest kui ~90 osa fillereid ei muutnud Shippuudenit heaks, ei muuda seda ka 10 järgnevat.
Bushidon kirjutas: | Ja miks on vaja venitada, me kõik teame, et lõpuks saab Narutost Hokage, ta hakkab Sakuraga sebima, lepib Sasukega ära, annab Orochimarule peksa ja veel muud sada imet. |
Jah, välja arvatud, et hakkab Hinataga elama.  _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Teis Apr 08, 2008 06:02 Teema:
|
|
|
Shippuudeni Plot on kuidagi kehv. Juba see et kogu see aeg mis Naruto rännates veetis ei õppinud ta ühtegi uut jutsut. Et nagu i want to be hokage aga midagi nagu ei tee ja nutam poole ajast ei muuda shippuudenit paremaks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Teis Apr 08, 2008 07:42 Teema:
|
|
|
Kui mangat lugeda, siis plot kehva ei tundugi (asi läheb pigem üsna huvitavaks). Aga tänu anime jubedale venimisele tundub see ikka jube! (ma pidin viimast osa vaadates magama jääma peaaegu) _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Teis Apr 08, 2008 15:16 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Bushidon kirjutas: | Ja miks on vaja venitada, me kõik teame, et lõpuks saab Narutost Hokage, ta hakkab Sakuraga sebima, lepib Sasukega ära, annab Orochimarule peksa ja veel muud sada imet. |
Jah, välja arvatud, et hakkab Hinataga elama.  |
Aga Sakuraga sebib ikka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Teis Apr 08, 2008 18:53 Teema:
|
|
|
Ei ärata enam nii tõsist huvi, et ma mingi 10 episoodi järele tõmbama hakkaks. Nagu juba eelnevalt mainitud, on ainult mingi mõtete venitamine, räige venitamine. Eks kunagi tuleb jälle mingi hetkeline Naruto hullus peale ja siis vaatan järele.
PS: Igatsen esimesi osasi... _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Estix

|
Postitatud: Teis Apr 15, 2008 16:37 Teema:
|
|
|
Hakkasin vanu osi taas vaatama samaaegselt varasemat mangat lugedes. Ja noh, mis ma siis tähele panin: anime oli tol ajal ikka klass omaette. Oli küll hetki, kus oli erilise eesmärgita nägude/jalgade jms näitamine, aga Shippuudeni tasemeni need ei ulatunud (õnneks).
Shippuuden samas...ei meeldi mulle. Jah, võimalik, et nad ei taha mangale järjekordselt kandadele astuda, aga viimase osa järel oli mu pettumus suur kui kahe oodatud tegelase asemel näidati kahte täiesti võõrast, kellest üks meenutas esimesel pilgul vägagi Sasuke isa
Ehk siis võib täiesti vabalt öelda, et Shippuuden ja "originaal" on täiesti erinevad animed, kuigi jälgivad sama stoorit.
Kuna pööran suurt tähelepanu muusikale, siis ei saa lõpetada ilma seda kommenteerimata. Masuda (originaal) ja Yasaharu (Shippuuden) on vägagi erinevate stiilidega. Masuda muusika on rohkem "popp" ja "rokk", kuid Yasuharu eelistab rohkem "klassikalist" ja "metalit". Võrreldes neid kahte, eelistan ma Masudat, sest tema lood on meeldejäävamate meloodiatega ja palju emotsionaalsemad. Olgu tegu kurbuse, viha, rõõmu või mistahes muuga, siis on Masuda lugudest selgelt aru saada. Yasuharu looming on küll kvaliteetne ja temalgi on meeldejäävaid meloodiaid, aga kõik läheb tal kahte potti: aeglane ja tempokas. Lisaks on tema võitluslaulud...otse välja öeldes: igavad.
Ma tean, et kommenteerisin muusikat rohkem, kui animesi, aga sedasi ma juba olen
Pealegi ma ei viitsi kirjutada pikka teksti, miks mulle Shippuuden ei meeldi ja miks mulle originaal meeldib. Võtaks liig palju aega nii kirjutamiseks, kui teistel lugemiseks.
EDIT: aa, võiks mainida, et sain Narutost teadlikuks vaadates AMV'd, kus esitajaks oli Blind Guardian. Seal keskenduti Zabuza arcile ja tekitas meeletu huvi anime enda vastu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tubi

|
Postitatud: Reede Apr 25, 2008 16:11 Teema:
|
|
|
Asi hakkab huvitavamaks minema... uus jutsu ja puha. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Reede Apr 25, 2008 16:25 Teema:
|
|
|
Tubi kirjutas: | Asi hakkab huvitavamaks minema... uus jutsu ja puha. | Kui arvasin et läheb huvitavaks (osa55), siis osas56 läheb kõik sama jada pidi. Imo järgmised 20 osa on jälle mingi nutmine ja karjumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Püh Apr 27, 2008 16:08 Teema:
|
|
|
Naruto Shippuuden Movie nüüdsest DB subbiga väljas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|