Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
chi

|
Postitatud: Nelj Jan 24, 2008 14:59 Teema:
|
|
|
Kas Võiks paluda selle teema kleepsuks teha ja kõik linkgid postitus nr. 1 te koondada? _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Teis Veeb 26, 2008 15:37 Teema:
|
|
|
Mamoru Oshii (Ghost in the Shell) uusimat filmi Sky Crawlers. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Veeb 26, 2008 16:08 Teema:
|
|
|
Noramimit ei hakatudki tõlkima. Anime ise on väga hea, teeb mangale rohkem kui au.
Loodetavasti Kaibat saadab parem saatus:
Tsiteerin:: | A sci-fi love story set in a world where digitization of memory made physical death obsolete. A world where memories can be stolen and altered, and replaced in a new human body.
Kaiba wakes up in a room wthout knowing who he is. He has a pendant with the photograph of a woman he does not remember. After being attacked all of a sudden, he has to flee to space, meet various people, and rediscover the world.
"Even without my memories, I love you...".
Original series directed by Masaaki Yuasa (Mind Game, Kemonozume), and animated by MADHOUSE. | _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Alyxandria

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Sporkness

|
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Veeb 27, 2008 20:04 Teema:
|
|
|
Mina oota\n xxxholicut,Code Geass R2-te ja veel Melancholy of Haruhi Suzumiya season 2......  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alyxandria

|
Postitatud: Kolm Veeb 27, 2008 23:02 Teema:
|
|
|
Sporkness kirjutas: | http://myanimelist.net/anime.php?id=3092 |
Junjo Romanticast olen ka mina huvitatud! Tundub igati vaatamist vääriv anime olevat!  _________________ Just your avarage everyday anime freak! X)
http://myanimelist.net/profile/Alyxandria |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Märts 19, 2008 22:36 Teema:
|
|
|
Soul Eater _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Teis Märts 25, 2008 06:15 Teema:
|
|
|
Elnevalt juba korduvalt mainitud Real Drive. Juhtusin paar päeva tagasi treilerit nägema ja minus tekitas huvi küll. Eks näis. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Märts 31, 2008 21:21 Teema:
|
|
|
Kui kellelgi on huvi, siis tegin väikese töö ära. Siia - http://www.megaupload.com/?d=HP4HW0XL - on kogutud ligi 20 kevadanime promovideod. Mõned on küll .wmv failid, aga enamus .flv ehk iga pleier ei mängi. Kvaliteet YouTube'i keskmine, kohati ka parem, sest ikkagi netist otse tõmmatud. Alguse tegi Memento blogi pidaja, nii et tänud talle, tegi minu töö kergemaks ja sealt idee saingi. Hiljem üritan puuduvad ka sinna lisada, arvestades, et just oli suur Tokyo Anime Fair ja seal näidati kõvasti huvitavaid promosid.
Teisel teemal jätkates... kes arvab, mis anime siis suveajal välja tuleb
Hoian sõrmed ristis, et see hea oleks. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
pilvik
|
Postitatud: Esm Märts 31, 2008 21:56 Teema:
|
|
|
Blade of Immortali manga oli väga asjalik. Tahaks loota et anime versioon on midagi asjaliku. _________________ http://bssubs.net/ - typesetter extraodinaire |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 15:06 Teema:
|
|
|
cenorig`i postitusele lisaksin ma omalt poolt veel paar posti blogidest, mida ma jälgin ja kus on juba kevadhooaja anime eelvaated tehtud. Teeb ehk valimise natukenegi lihtsamaks:
Random Curiosity, hashihime 橋姫, Tenka Seiha ja juba eelpool mainitud Memento. Lisaks tasub veel AniDB kalendrit uurida, samuti ka Fansub Wiki`le aeg-ajalt pilk peale visata, kui on huvi kes mida tõlkida kavatseb.
Tokyo Anime Fair`i kohta veel nii palju, et sellel SinuTeleka kasutajal on palju-palju 2008 anime promosid. Loomulikult on need kõik üles võetud käsikaameraga, kuna suurt osa neist veel välja lastud ei olegi (vist), aga kel huvi on, vaadaku. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Apr 01, 2008 21:27 Teema:
|
|
|
Ma vaatasin äsja Bus Gamer'i esimest osa ja peaks ütlema, et ootan juba hooga teist ja kolmandat ja viimastki osa, ja teine hooaeg oleks ka tore. Aprill.
EDIT: Seoses äsjamöödunud 1. aprilliga. Watanuki pidi 1. aprillil teise hooaja saama, aga kuulduste järgi lükati see 3. aprillile edasi. Head xxxHOLICut! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Kolm Apr 02, 2008 16:32 Teema:
|
|
|
Bus Gamer`i esimene osa minu meelest midagi erilist küll ei olnud. 2 osa on veel, ehk läheb natukenegi paremaks. Ja üks nendest kolmest tüübist on ikka tõeliselt tüütu. Keegi võiks ta maha lasta või midagi.
Vaatasin ka Kite Liberator`i ära ja olen päris pettunud. See lühiarvustus võtab asja hästi kokku.
~~

Viimati muutis seda Dejiko-nyo! (Nelj Apr 03, 2008 06:29). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sporkness

|
Postitatud: Kolm Apr 02, 2008 18:12 Teema:
|
|
|
Hmm.
Tegelikult ma ootan veel Haruhi teist hooaega, Zombie-Loan OVA ja siis Vampire Knight´i ka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Kolm Apr 09, 2008 09:39 Teema:
|
|
|
Lõpuks ometi! Seda vaatan ma 100% sest School Rumble on mu üks lemmikuid animeid!!  _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
|
Tagasi üles |
|
 |
|