Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Esm Veeb 18, 2008 20:52 Teema:
|
|
|
Burnem kirjutas: | Melty blood | Eternal fighter zero, Higurashi Daybreak, Ys I-IV, Guilty Gear... Ja tõsiselt väga palju muud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
BlackNothing

|
Postitatud: Teis Veeb 19, 2008 21:27 Teema:
|
|
|
suht head on DS m2ngud nagu Ace Atternety, Final Fantasy XII Relevant Wings _________________ I come out only in the dark, to draw ANIME  |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Reede Veeb 22, 2008 00:56 Teema:
|
|
|
Fire Emblem
Fire Emblem-The Sacred Stones
Fire Emblemi mängud on mul k6ik läbi tehtud, Välja arvatud k6ige uuem osa.
Edit: See v6ttis mul ikka t6siselt aega. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Viimati muutis seda erik_schults (Reede Veeb 22, 2008 10:58). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Reede Veeb 22, 2008 10:55 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | Fire Emblemi mängud on mul k6ik läbi tehtud, Välja arvatud k6ige uuem osa. |
Päris vinge saavutus... _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Veeb 25, 2008 19:20 Teema:
|
|
|
Mängin Stepmaniat selliste mixidega nagu Otaku's Dream Anime Mix 1, 2, 3 ja 4. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Nelj Veeb 28, 2008 06:51 Teema:
|
|
|
Holic online.  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Reede Märts 07, 2008 17:49 Teema:
|
|
|
Tales of Destiny
Tales of Legendia
Breath of Fire 4
Star Ocean:Till the end of time
Persona 3 nagu eelmainitud paljudel.
Hetkel ei tule vist rohkem meelde. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Märts 10, 2008 20:27 Teema:
|
|
|
Dejiko-nyo! kirjutas: | Waku Waku 7 |
Dejiko-nyo!, sa peaksid kokkutulekule tulema. Sul oleks seal võib-olla lõbus. Mina nt kavatsen tassida kaasa ühe teatud mõttetult paljude protsessoritega konsooli (mis pole PS3) ning üritada igipopulaarse GGXX #Reload'i asemel tegeleda selle, selle, selle või sellega. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Esm Märts 10, 2008 21:14 Teema:
|
|
|
See Darkstalkers seeria on üldse väga vahavad (vähemalt need CPS2 mängud, mida ma emulaatoril mänginud olen). Hea gameplay ja ilus käsitsijoonistatud graafika.
Asuka 120% olen kunagi vist mingis versioonis proovinud, kuid eriti ma sellest midagi ei mäleta.
Samurai Shodown/Spirits seeria meeldib mulle ka väga, eriti neljas ja kolmas osa. Kuigi üldine konsensus tundub olevat, et teine osa on seerias parim.
SNK kipub ülse mu lemmik kompanii olema, mis 2D kaklusmängudesse puutub. Siia teemasse sobiks neilt päris hästi veel The Last Blade ja The Last Blade 2, need kaks mängu on küll vist kõige paremad relvadega võitlusmängud, mida mina mänginud olen.
Guardian Heroes`ma vist mänginud ei ole, vähemalt ei meenu hetkel.
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Teis Märts 11, 2008 14:05 Teema:
|
|
|
Oh my Jesus! Ma kirjutasin valesse teemasse mingit jama... Ja ma ei näe enam ühtegi postikustutamise nuppu.
Viimati muutis seda raidomees (Teis Märts 11, 2008 17:38). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Märts 11, 2008 15:01 Teema:
|
|
|
Dejiko-nyo! kirjutas: | Guardian Heroes`ma vist mänginud ei ole, vähemalt ei meenu hetkel. |
See ei ole muidugi ka üks-ühe vastu fighter nagu teised nimetatud, vaid pigem üks tubli sidescrolling brawler. Minu isiklik lemmik selles ¾anris on küll Streets of Rage II, aga GH kasuks räägib suurem ambitsioonikus ja tüüpiliselt Treasure'ilik huumor, rääkimata külluslikust animatsioonist ja positiivset masohhismi soodustavast raskusastmest. (See on ilmunud ainult Saturnil, nii et sellest võib-olla su kogemuste puudumine, kui peamiselt MAME-veteran oled.)
Ühtlasi on see mäng, mida ei ole tore üksi mängida.  _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|