|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
HotPapa1
|
Postitatud: Laup Veeb 23, 2008 21:21 Teema: Jaapanist auto toomine
|
|
|
Tere, kas keegi siinsetest kasutajatest elab hetkel Jaapanis? Kui jah, siis äkki oskab välja tuua mõningad autolehed vms, samuti äkki mingid auto oksjonid. Kuna kliima hea siis kindlasti leidub seal päris häid isendeid(vanemad autod) |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Laup Veeb 23, 2008 23:13 Teema:
|
|
|
Seda ikka tead, et Jaapanis on autod parempoolse rooliga? Nii et juba selle väikese detaili pärast ei ole sealt auto toomine eriti arukas tegevus, isegi kui kõik miljon muud põhjust, mis selle äriidee geniaalsuses kahtlema panna võivad, hetkeks ära unustada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Püh Veeb 24, 2008 00:34 Teema:
|
|
|
shadowman kirjutas: | Seda ikka tead, et Jaapanis on autod parempoolse rooliga? Nii et juba selle väikese detaili pärast ei ole sealt auto toomine eriti arukas tegevus, isegi kui kõik miljon muud põhjust, mis selle äriidee geniaalsuses kahtlema panna võivad, hetkeks ära unustada. |
nõustun sinuga. lisaks on jaapanist auto toomine kohutavalt kallis, vaevalt hotpapa sugusel noliferil, kes ema keldris elab ja niikuinii bussiga sõidab, sellist raha on.
hästi paned, hotpapa, vaata vähem Inital D'd, n00b. saa kõigepealt täisealiseks ja tee load ning osta Toyota Corolla, see kah jaapani auto. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MTI

|
Postitatud: Püh Veeb 24, 2008 01:06 Teema:
|
|
|
Siiski, ma arvan, et Hotpapa teab autodest rohkem kui te mõlemad kokku. Jaapanis toodetakse autosid ainult siseturule ning on hulga mudeleid, mis on ainult jaapani enda turule orienteeritud, mujal neid lihtsalt ei toodeta. Seega näiteks Eestis oleks sellisega sõita suht haruldus. Pealegi saab väga korralikke iseneid sealt täiesti mõistliku hinnaga. Mingi aeg tagasi müüdi Eestis üht ~300KW Skyline 250k eek eest, soovi korral oldi nõus rool ka ümber tõstma (mingi 60k eek maksev ümberehitus). Kui raha on siis miks mitte. |
|
Tagasi üles |
|
 |
HotPapa1
|
Postitatud: Püh Veeb 24, 2008 10:44 Teema:
|
|
|
Hauakaevaja kirjutas: | shadowman kirjutas: | Seda ikka tead, et Jaapanis on autod parempoolse rooliga? Nii et juba selle väikese detaili pärast ei ole sealt auto toomine eriti arukas tegevus, isegi kui kõik miljon muud põhjust, mis selle äriidee geniaalsuses kahtlema panna võivad, hetkeks ära unustada. |
nõustun sinuga. lisaks on jaapanist auto toomine kohutavalt kallis, vaevalt hotpapa sugusel noliferil, kes ema keldris elab ja niikuinii bussiga sõidab, sellist raha on.
hästi paned, hotpapa, vaata vähem Inital D'd, n00b. saa kõigepealt täisealiseks ja tee load ning osta Toyota Corolla, see kah jaapani auto. |
kle tilganäppija, esiteks ma ei öelnud, et ma Jaapanis toodetud autosid tooma hakkan, teiseks vaevalt sa tead mu rahakoti paksust:), kui pole midagi asjalikku öelda siis tõmba na-hui. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Veeb 24, 2008 14:39 Teema:
|
|
|
Et jah... spämmin nüüd küll, aga lihtsalt pean ütlema:
Random, näed, mina pole ainuke, kes sinu naljast aru ei saanud. Seega, järgmine kord tee paremini. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Püh Veeb 24, 2008 15:11 Teema:
|
|
|
kahjuks kukkus jah halvasti välja.
kes ei veel ei saanud aru, siis tegelikult on kõik ülalmainitu täiesti naljaga öeldud, tunnen hotpapat juba mõnda aega ja tegime niisama natuke nalja. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
HotPapa1
|
Postitatud: Püh Veeb 24, 2008 15:51 Teema:
|
|
|
Eks tegijal ikka juhtub:p |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|