Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Laup Jan 19, 2008 22:53 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | Peaks oma manga-kogu suurendama..
Et siis kus Tallinas on koige suurem manga valik?
Ja voiks ette hoiatada kui seal on ainult siuksed seeriad millel voluume vahelt puudu, |
Viru tänava Apollos vast.
Ja HOIATUS: seal on ainult siuksed seeriad millel voluume vahelt puudu!!(v.a. Gundam Seed, mille kõik 5 osa on siiani püsinud müstiliselt saadaval) |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Laup Jan 19, 2008 23:02 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | Peaks oma manga-kogu suurendama..
Ja voiks ette hoiatada kui seal on ainult siuksed seeriad millel voluume vahelt puudu, |
Viru tänava Apollos vast.
Ja HOIATUS: seal on ainult siuksed seeriad millel voluume vahelt puudu!!(v.a. Gundam Seed, mille kõik 5 osa on siiani püsinud müstiliselt saadaval) |
Gundam Seedi kõik osad olemas..
Aga siis kas on mingi koht kus müüakse midagi millel pole volüüme vahelt puudu või saab esimesed volüümid vähemalt ära lugeda? |
|
Tagasi üles |
|
 |
macobo

|
Postitatud: Laup Jan 19, 2008 23:49 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | Gundam Seedi kõik osad olemas..
Aga siis kas on mingi koht kus müüakse midagi millel pole volüüme vahelt puudu või saab esimesed volüümid vähemalt ära lugeda? |
Intrawebs? |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Jan 20, 2008 10:07 Teema:
|
|
|
macobo kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | Gundam Seedi kõik osad olemas..
Intrawebs? |
Tahaks paberi kujul omada..
Ah suva.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Jan 20, 2008 16:26 Teema:
|
|
|
Räägiti mangade tellimisest neti kaudu. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Püh Jan 20, 2008 16:56 Teema:
|
|
|
Ei räägitud tglt. ShinNatsume küsis ja talle vastati. _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Jan 20, 2008 17:13 Teema:
|
|
|
ShinNatsume küsis, kus müüakse. Netis müüakse küll. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Jan 20, 2008 17:20 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | Peaks oma manga-kogu suurendama..
Selgelt küsib, millises Tallinna poes on suurim valik. _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Jan 20, 2008 17:26 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | Aga siis kas on mingi koht kus müüakse midagi millel pole volüüme vahelt puudu või saab esimesed volüümid vähemalt ära lugeda? |
Näe, netis müüakse nii, et volüüme pole vahelt puudu.
Esimesed volüümid saab netis ka ära lugeda. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Jan 20, 2008 18:46 Teema:
|
|
|
Siis oleksid võinud macobo tekstile viidata, kui see talle hoopis mõeldud oli. Aga vahet pole. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Jan 21, 2008 19:03 Teema:
|
|
|
Neljapäeval kinno Cloverfieldi vaatama!!!
Muide, sellenimeline manga tuleb ka(chapter 1 väljas juba).
Nimeks Cloverfield/Kishin.
Vajuta OPEN ja loe! PS: Jaapani keeles. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Esm Jan 21, 2008 21:01 Teema:
|
|
|
Sihukese tükiga sain praegu hakkama, et vaatasin väga kahtlase multika jälle ära. Lõpus avastasin, et tegu oli Studio 4C asjaga ja sain aru, miks see mulle hirmaslt Tekkon Kinkreeti oma välimuselt meenutas. Sama kahtlane multikas umbes, alguses oli isegi huvitav, aga siis läks veidraks. Tegelikult mulle mõlemad meeldivad, ma vist uurin selle stuudio poolt veel multikaid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Teis Jan 22, 2008 20:10 Teema:
|
|
|
Kas keegi saaks mulle soovitada yhte spordi animed, mis oleks, huvitav, naljakas, ei ole selline nago major (minu arust ei ole major huvitav ja tyytas mu pärast 2 episoodi ära) ja kus ei ole juttu jalgpallist ega korvpallist, pesapall, amerika jalgpall, rugby jne sobivad..
Olen näinud:Okkiku furikabutte, Eyeshield21, Overdrive, Air Gear, Umisho, Hajime no Ippo (koos ovadega), Prince of tennis (koos ovadega),Sugoiyo! masaru-san, Bamboo blade (olen näind aa see mind eriti ei huvita). _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Jan 22, 2008 20:16 Teema:
|
|
|
Mina soovitaksin Suzuka't. Isikliku maitse põhjal.
EDIT: Ja Hikaru no Go ka, loomulikult.  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Viimati muutis seda Ummi (Teis Jan 22, 2008 20:19). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Teis Jan 22, 2008 20:18 Teema:
|
|
|
Hikaru no Go _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Teis Jan 22, 2008 21:21 Teema:
|
|
|
Ma uurisin Hikaru no go-d, ja minu arust on see zanr nagu ypriski kahtlane, et kas vaatamata selle m6ttele (et mingi kummituse maapealt lahti laskmiseks peab mingi turniiri või mingi midagi sellist) peaks ma seda vaatama ja siis kaaluma??
Ja Suzukat kavatsen ma vaadata, et kas see on meelepärane. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Teis Jan 22, 2008 22:25 Teema:
|
|
|
leidsin sellise huvitava lingi http://alllooksame.com/index.php
siin saad testida oma suutlikkust eristada kolme suuremat aasia rahvust hiina/jaapan/korea .. testid on nii nägude/toidu/kunsti/reisipiltide jms kohta nõuab väikest registreerumist ..aga see käib väga kiirelt .. head testimist XD minul tuli toitude eristamine kõige paremini välja  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Teis Jan 22, 2008 23:44 Teema:
|
|
|
midagi vanema generatsiooni wapanese-publikule.
http://www.youtube.com/watch?v=t6XiWtSsa_s _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Kolm Jan 23, 2008 00:30 Teema:
|
|
|
ei tea, kas varem on mainitud, kuid reklaamiks sellist kohta, nagu http://www.eechan.org/ tegemist on pmst eestikeelse chan-boardiga, mida m0rra (kas ta siin bakas ka on?) veab eest ja lükkab tagant. Igatahes, aidake eestikeelsele chan-boardile elu sisse puhuda, kui muud ei oska teha, öelge midagi /b/'s _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Jan 23, 2008 01:09 Teema:
|
|
|
Hauakaevaja kirjutas: | ei tea, kas varem on mainitud, kuid reklaamiks sellist kohta, nagu http://www.eechan.org/ tegemist on pmst eestikeelse chan-boardiga, mida m0rra (kas ta siin bakas ka on?) veab eest ja lükkab tagant. Igatahes, aidake eestikeelsele chan-boardile elu sisse puhuda, kui muud ei oska teha, öelge midagi /b/'s |
http://www.baka.ee/foorum/viewtopic.php?t=1219
Ma külastasin vahetevahel kuni üksaeg kadus täiesti ära ja siis ma juhtusin tänavu talvel uuesti vaatama ja, oh imet - tagasi oli. Kahjuks ilmus päevas 0-3 posti ehk pole nagu midagi uurida seal eriti.
Aga elu sisse siis jah, kui asi juba suure kella külge pandi. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
|