Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Reede Märts 02, 2007 20:21 Teema: aria
|
|
|
Genres: Drama, Science Fiction, Slice of Life
Osasid : 13 + 26
Miks ma siis teda vaatan...
Selle animega on sedasi vähemalt minu puhul et ma hakkasin teda eelarvamusega vaatama et naised on peaosas ja peaaegu kõikides osades ja ega ikka se suurem asi ole...
Kuid peale esimesi kaaderid oli selline hea tunne võiks väita et positiivne atmokas oli suudetud luua, mis kannustas vaatama edasi, kuni ma märkasin yhel hetkel ei juba 3 osa on käsil...
sisust siis niipalju et
On planeet kus on linn mida kutsutakse veneetsiaks se planeet on terraformitud ja inimesed on tulnud sinna maalt .
Ja kuna se on veneetsi siis ei pääse me ka kondlitest mida juhivad peategelased.
Inimestele seal meeldib elada lihtsalt käivad jala ja joovad vett.
Ja kondlitädid on yhiskonna psyhholoogid...
 _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Märts 02, 2007 21:02 Teema:
|
|
|
Aria on tõesti väga sümpaatne anime. Kuid kirjeldad sa siis "Aria the Animationit" või "Aria the Naturali". Võin ka eksida kuid mulle on jäänud mulje et need on erinevad(üks on järg?). :0 _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Reede Märts 02, 2007 23:22 Teema:
|
|
|
äkki on "aria the animation"? vaata seda viimast pilti... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Reede Märts 02, 2007 23:30 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | Aria on tõesti väga sümpaatne anime. Kuid kirjeldad sa siis "Aria the Animationit" või "Aria the Naturali". Võin ka eksida kuid mulle on jäänud mulje et need on erinevad(üks on järg?). :0 |
minu arust vahet pole, kuna Natural jätkab samamoodi edasi nagu Animation (ja sealt kust Animation lõppes).
aga jah, Aria on hea anime. rahulik, tundeline, näitab kuidas väikestest asjadest ja elust võib rõõmu tunda ning rahustab hinge minu jaoks on see sari mida võib õhtul üks-kaks osa vaadata ja siis rahuliku südamega ja päevamured unustanult magama minna. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Nelj Jan 03, 2008 23:26 Teema:
|
|
|
Lõpetasin just esimese hooaja.
Mõnus, tegi mul paar päeva tuju heaks.
Meeldis, et sisu oli korralikult läbi mõeldud(näiteks kas või see, et talvel ei tahtnud eriti keegi gondliga sõita).
Muusika sobis hästi selle anime rahuliku tempo juurde. Ma viitsisin isegi lõpulaulu kuulata(seda on juhtunud vaid kaks-kolm korda).
Üks osa ei meeldinud, see, mis pühendus Aria presidendile. President on küll armas tegelane, kuid sellest ühe osa sisustamiseks minu arvates ei piisa.
Nii hea, et mul veel Ariat arvutis on. Väga hea elamuse pakkus  |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Nelj Jan 03, 2008 23:49 Teema:
|
|
|
aria the animation oli ülisuper nagu mainisin enne.
Aga aria the natural mulle eriti ei meeldinud. Esiteks visuaalne erinevus. Teiseks tundus see natuke pingutatud ja selles polnud animationi puhast siirust, vaid pigem oli keegi selle teinud nii, et ta oleks animationi sarnane lihtsalt. Kuidagi ei kutsunud edasi vaatama... Aga aria the ova:arietta oli ka hea samalaadne nagu animationgi _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
|