Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
BlackNothing

|
Postitatud: Nelj Jan 03, 2008 15:32 Teema: Manga idee :D
|
|
|
M6tlesin et proovix teha ise manga, idee on siis j2rgmine : alguse saab 16. sajandis, yhe tegelase(Hero) naine ja poeg tapetaxe tema silme ees 2ra, tema peab k6ike pool surnuna pealt vaatama ( jube jube ), siis ilmub tema ette surm aka Jack, kes pakkub talle k2temaxu v6imalust, segaduses, verepuuduses ja raevus tegelane n6ustub, kirjutab enda verega lepingule alla, Jack annab talle pool enda sydant, et ta elax "igavesti", paraku on Jackil haige plaan, tahab temaga m2ngu m2ngida ( Jack hoiab Hero naise ja poja hingi enda k2es), kui hero ei t2ida lepingu tingimusi siis j22vad need hinged igavesex Jackile ja hero hing hakkab maapeal rinig r2ndama, Jack tahab et Hero elaks 21. sajandi l6puni 2ra aga kuna Hero on "surematu" siis saadab Jack talle enda minione (teenreid) kallale, nood on ainsad kes teda killida suudavad.
Loodan et saan valmis kh sellega, tegelased v2lja vaja m6elda
Jack on olemas http://img265.imageshack.us/my.php?image=pc050020ts0.jpg, sipa vajab veel nokitsemist  _________________ I come out only in the dark, to draw ANIME  |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Nelj Jan 03, 2008 16:13 Teema:
|
|
|
 _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
BlackNothing

|
Postitatud: Nelj Jan 03, 2008 16:14 Teema:
|
|
|
hmm mis on? _________________ I come out only in the dark, to draw ANIME  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Nelj Jan 03, 2008 16:16 Teema:
|
|
|
Ma otsisin seda gifi kus inimene tahab uut teemat teha ja kass hammustab ta näppu aga kurat, ei leidnud.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BlackNothing

|
Postitatud: Nelj Jan 03, 2008 16:18 Teema:
|
|
|
aga mis selle teema vastu siis on ? v6ix kommida, m6tteid jagada vms _________________ I come out only in the dark, to draw ANIME  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Nelj Jan 03, 2008 16:20 Teema: Re: Manga idee :D
|
|
|
minu arvuti ei taha pilti avada
-EDIT- nüüd nägin
idee oleks nagu kuskilt filmist võetud, või kuskilt mujalt. Igaljuhul mu tekkis seda lugedes deja vu tunne.
no ja viitsid sa mingi 4 sajandit mööda maailma ringi konnata lihtsalt mingi 2 hinge pärast.
@cenorig: mis värk selle sinu pildiga on?
Viimati muutis seda ewty (Nelj Jan 03, 2008 17:39). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
BlackNothing

|
Postitatud: Nelj Jan 03, 2008 16:22 Teema:
|
|
|
2kki sellest et enamus mangasid/ animesid kasutab taolisi teemasid  _________________ I come out only in the dark, to draw ANIME  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Jan 03, 2008 17:14 Teema:
|
|
|
Püüd on tore, aga kaugele see viib? Selles mõttes, et nõuab kaua aega, pühendumust jne. Tee mõni leht valmis, siis on kergem uskuda, et asi ideetasandilt ka kaugemale jõuab.
Edu sulle igastahes! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Nelj Jan 03, 2008 17:18 Teema:
|
|
|
Hakka asja tegema internetis mingi koomiksina, mida antakse kord nädalas vms välja oleks minu soovitus. Ma loeks puhtalt selle pärast, et sina seda teed, kuid plot tundub halb(ja kusjuures, enamus mangasid küll sellist teemat ei kasuta). Kardan, et sa paraku väga kaua ei viitsi sellega jamada, kuid soovin sellegi poolest sulle edu. Ahjaa, proovi vähemalt oma koomiksis korrektselt kirjutada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Xire

|
Postitatud: Nelj Jan 03, 2008 17:19 Teema:
|
|
|
Stoori meenutab Samurai Jack'i minu jaoks ja näib veidi segane. Tekib kohe küsimus, et miks Jack tahab, et Hero elaks 21. sajandi lõpuni ning milleks neid hingi üldse enda käes hoida, kui Hero on nagunii kättemaksu peale väljas.
Ainsaks põhjuseks oleks siis vast see, et sa vist tahad lõppu teha sellist, kus Hero saab oma naise ja lapse ellu äratatud peale Jack'i kurja plaani nurjamist, mis oleks vägagi tüüpiline.
Jack'i pilt meeldib mulle vägagi, meenutab veidi Shaman King'i stiili. Edu sulle ja on tore näha, kui noortel on tahet midagi kasulikku teha.
Just my 2 cents. _________________ Vaadatud anime |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Nelj Jan 03, 2008 19:01 Teema:
|
|
|
|
 |
|
Postitatud: Nelj Jan 03, 2008 19:06 Teema:
|
|
|
dipsy kirjutas: |  |
See see oligi! Sankyuu Dipsy! |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Nelj Jan 03, 2008 19:08 Teema:
|
|
|
Ma olen ka juba pikemat aega tahtnud ühte koomiksit teha... Aga mina ei oska vaata lugusid eriti välja mõelda ja ma olen kohutavalt laisk. Ja tegelikult tahan ma lihtsalt nalja teha, mul on hunnik magedavõitu nalju, mida koomiksisse panna, aga ei ole ühtegi lugu, kuhu panna...
Ah, mis sa selle teemaga üldse tahtsid, inimeste arvamusi või?
Lugu ei paku just väga huvi, aga tegelikult ei ole kunagi mulle ühegi koomiksi või multika või mille iganes lühikokkuvõtted meeldinud... Joonistada sa oskad nagu ka, kuigi see Jack mulle tegelt ei meeldi, aga ma mõtlen, et kuigi see pilt mulle ei meeldi, näeb ta piisavalt korralik välja, et mitte oma töö üle häbi tunda.
Eeh, õnn kaasa või midagi siis. Tee tööd ja siis tuleb ka armastus vms. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Nelj Jan 03, 2008 19:09 Teema:
|
|
|
Tundub äss anna minna. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Nelj Jan 03, 2008 19:11 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Ma olen ka juba pikemat aega tahtnud ühte koomiksit teha... Aga mina ei oska vaata lugusid eriti välja mõelda ja ma olen kohutavalt laisk. Ja tegelikult tahan ma lihtsalt nalja teha, mul on hunnik magedavõitu nalju, mida koomiksisse panna, aga ei ole ühtegi lugu, kuhu panna...
Ah, mis sa selle teemaga üldse tahtsid, inimeste arvamusi või?
Lugu ei paku just väga huvi, aga tegelikult ei ole kunagi mulle ühegi koomiksi või multika või mille iganes lühikokkuvõtted meeldinud... Joonistada sa oskad nagu ka, kuigi see Jack mulle tegelt ei meeldi, aga ma mõtlen, et kuigi see pilt mulle ei meeldi, näeb ta piisavalt korralik välja, et mitte oma töö üle häbi tunda.
Eeh, õnn kaasa või midagi siis. Tee tööd ja siis tuleb ka armastus vms. |
Äkki saad ta kokkuleppele, et ta paneks need "magedad naljad" oma koomiksisse.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Nelj Jan 03, 2008 20:11 Teema:
|
|
|
Kui viitsimist on, anna minna! Ka mina loeks juba seda pelgalt sellepärast, et sinu tehtud on =). _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Nelj Jan 03, 2008 20:15 Teema: Re: Manga idee :D
|
|
|
ewty kirjutas: | idee oleks nagu kuskilt filmist võetud, või kuskilt mujalt. Igaljuhul mu tekkis seda lugedes deja vu tunne. |
Jep, kõlab nagu Hollywood.
Aga edu sulle. Kui sa sellega hakkama saad, siis oled tubli. |
|
Tagasi üles |
|
 |
PlastiLiin

|
Postitatud: Nelj Jan 03, 2008 20:21 Teema:
|
|
|
Edu sulle, ise olen ka proovinud kaua aega koomiksit teha, aga iga kord kui ma mingi loo välja mõtlen hakkan ma natukese aja pärast tundma, et see on väga tobe, lapsik ja sisuauke täis. Tegelaskujude iseloomu ja arendusega ma ka ei oska hakkama saada eriti.
Ma loodan et sa suudad ühe asja juurde ikka kauemaks jääda ja lihtsalt ei tüdine ära, sest selline asi vajab suurt püsivust. Su loost ma ausaltöeldes aru väga ei saanud.
Kui sa kuskile leheküljele oma asja ülesse hakkad panema, siis saada mulle palun link, tahaks näha.
Ise ma kaugemale ei ole jõudnud kui need kaks lehekülge:
http://i63.photobucket.com/albums/h123/plastiliin/1j.jpg?t=1199383828
http://i63.photobucket.com/albums/h123/plastiliin/2j.jpg?t=1199383829
Otsustasin, et õpin väheke kasside ja taustade(mis põhimõtteliselt mul praegu puuduvad) joonistamist veel ja mõtlen uue aga sarnase loo välja |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Nelj Jan 03, 2008 20:28 Teema:
|
|
|
Veits kahtlane plot on . Ja kuidagi tavalised nimed on. Aga ikkagi respect kui sellega tegeleda viitsid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Jan 03, 2008 20:37 Teema:
|
|
|
See teema tuletas mulle meelde, et kunagi oli siin selline teema nagu "Baka seiklused". Seal sai ka manga tegemist aretatud. Põhiliselt joonistas chiisan. Mina, bushidon ja ummi panime ka midagi üles. Asi jäi aga katki mingil põhjusel. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
|