Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Püh Dets 30, 2007 23:14 Teema: WE ARE THE STRANGE
|
|
|
tegu suurepärase animatsiooniga. meeletult hea muusikariba ja visuaal on jahmatamapanev. Omapoolse ila asemel panen siia treileri....
http://www.youtube.com/watch?v=vbyqSDYV8Og |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Esm Dets 31, 2007 00:54 Teema:
|
|
|
Trailer paistis väga imelik ja segane, ja minu arust paistis see traileri p6hjal selline, et hakkad vaatama ja pärast esimest 20 minti tyytab see lihtsalt sind ära. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Dets 31, 2007 01:10 Teema:
|
|
|
Ma mainiks vastu, et minu arust on traileri põhjal väga huvitava asjaga tegu.
Targemat ma öelda ei saagi, sest seegi on juba pikka aega vaatamisnimekirjas, aga näe - mida pole, seda pole ja see mida pole on aeg.
Aga kindlasti väga huvitav ja tegu on ju mingi amatööritööga ka veel (või eksin?), nii et selle eest püstine pöial. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Dets 31, 2007 02:33 Teema:
|
|
|
1,5 tundi animatsiooni mitmes tehnikas, muusika, stoori... see on soolona minuarust imeline . (peaks olema soolo ju) niiet väga amatöörlikuks ma ei nimetaks.
noh, see, kui kaua sa seda vaatad on maitse asi. mõnele meeldib, mõnele mite. juba see muusika võib mõne eemale ajada jne. aga kui sobib siis on päris tore pärl. mulle sedatüüpi asjad meeldivad teatud õhtutel ja nähtud sarnastest asjadest minumeeli parim. väga selge "maitse asi" küsimus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Esm Dets 31, 2007 10:36 Teema:
|
|
|
Mine ära, see oli küll tohutult häiriv ja ôudne. Kui ma peaksin seda vaatama, pissiksin kohe alguses püksi. _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Esm Dets 31, 2007 11:20 Teema:
|
|
|
ponytail kirjutas: | Mine ära, see oli küll tohutult häiriv ja ôudne. Kui ma peaksin seda vaatama, pissiksin kohe alguses püksi. |
tänan, et mind vaatama inspireerisid.
Alguses oli mõte "jess, mingi veider psühho värk, tundub huvitav" aga hiljem läks asi lihtsalt veidraks kätte. Nagu külapuskarist saadud deliirium. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Dets 31, 2007 11:32 Teema:
|
|
|
Hauakaevaja kirjutas: | Nagu külapuskarist saadud deliirium. |
Milline see siis on? _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Esm Dets 31, 2007 13:55 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Hauakaevaja kirjutas: | Nagu külapuskarist saadud deliirium. |
Milline see siis on? |
ma arvan, et see võiks asendada tema "vigiseva viineri" _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Jan 04, 2008 17:14 Teema:
|
|
|
Trailer meeldis, film ei meeldinud - ei kannatanud üle 20 minuti vaadata. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Reede Jan 04, 2008 22:12 Teema:
|
|
|
Muhahaha.Mul oli 6igus (ma arvan). _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Jan 05, 2008 04:17 Teema:
|
|
|
ma ei nimetaks sinu teadmatusel ja eelarvamustel põhineva ennatliku järelduse kattuvust kellegi isikliku maitsega "õiguseks"
aga ega kõik on maitse asi. ma ilmselt ei ole ikka veel suutnud aru saada, et siia ei tasu teatud asju pakkuda (noh, kunsti ja kummalisi moodustisi) |
|
Tagasi üles |
|
 |
edgar

|
Postitatud: Laup Jan 05, 2008 05:35 Teema:
|
|
|
video mulle ei istunud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Laup Jan 05, 2008 07:14 Teema:
|
|
|
mulle meeldivad friikid asjad ... nagu see tundus olevat, aga mulle ei meeldi nukufilmid seetõttu ei viitsi ilmselt seda vaadata _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|