Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
glaurung

|
Postitatud: Reede Dets 21, 2007 16:53 Teema: Mecha-animé 2007-2008?
|
|
|
Tere noored.
Olen sellesinasest subkultuurist juba õigupoolest väga kaugele taandunud (viimane vaadatud seeria jäi sinna Wolf's Rain'i kaasaegsete hulka), kuid teatav huvi on vahest ja ikka välja löönud.
Minule ei ole kogu animé selle kesklõike järgi meelepärane. Proovisin vahepeal tuntumate/levinumate seeriate esimese osi vaadata, aga nii huumor kui ka tegelased jäid mannetuks. Isegi kiidetud Ghost Hound tundus pettumusena.
Seega küsimus laiale ringile: kas on viimase paari aasta jooksul ilmunud mingeid mõnevõrra tõsisemalt võetavaid mecha- (musternäiteks ehk Gundam Wing) või siis lennumasinatega (parimaks näiteks minule teada Macross Zero) seotud seeriaid? Või on ehk midagi lähemas või kaugemas tulevikus oodata sellest ala¾anrist?
Väga lapsemeelseid üllitisi võib samuti pakkuda, aga nende vaatamisele lähenen ettevaatlikkusega.
Ette tänades. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Dets 21, 2007 16:59 Teema:
|
|
|
Code Geass peaks sulle meeldima, ma usun. Ning lapsemeelsemate killast ehk Eureka Seven.
Edit: Ja siis on veel ülipopp Tengen Toppa Gurren Lagann. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀
Viimati muutis seda acousmatique (Reede Dets 21, 2007 17:00). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Reede Dets 21, 2007 17:00 Teema:
|
|
|
Mingit HEAD mechat?
Gurren-lagann (http://www.baka.ee/foorum/viewtopic.php?t=2094) on väga hea sari, aga omapärane - mitte klassikaline mecha.
Code Geass on samuti hea ja võib küll mecha alla liigitada (aga samas võib veel oma 3 ¾anri alla liigitada).
Sel sügisel tulid ka Gundam 00 ja Dragonaut: Resonance, aga ma olen neist nii palju halba kuulnud, et ei ole vaatama hakanudki. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Dets 21, 2007 17:01 Teema:
|
|
|
Gundam 00 esimene episood oli paras saast jah. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Reede Dets 21, 2007 17:10 Teema:
|
|
|
Mecha anime, tugevate paroodia-, Triguni-, Miyazakielementidega: Gun x Sword
Aim for the Top! - kaheksakümnendate lõpus (1988-89) väga tõsiselt tehtud mecha OVA seeria, märksõnadeks GAINAX ja oma aja kohta ülimalt viimistletud animatsioon. Sisaldab alaealistele mittesobivaid elemente.
Aim for the Top! 2 - GAINAXi väga furikurilt tehtud OVA järg eepilisele esimesele osale, ehk sama ¾anr 15 aastat hiljem. Ehk siis kreisid tegelased, kreisid lahingud ja veelgi kreisimad alaealistele mittesobivad elemendid.
Siinkohal kummardus acousmatique'ile, kes mind Aim for the Top'i manu juhatas  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Reede Dets 21, 2007 17:17 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | Aim for the Top! |
Läänemaailmas laiemalt tuntud ka kui Gunbuster (ja järg ka kui Diebuster). _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~
Viimati muutis seda Vabarnamees (Reede Dets 21, 2007 22:03). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Dets 21, 2007 17:47 Teema:
|
|
|
neid gunbusterit ja mis see teine buster ka oli, neid ma soovitaks ise ka. Minu arvates olid huvitavad. Ja tavaliselt ma mingi eriline mechafänn ei ole. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Reede Dets 21, 2007 21:31 Teema:
|
|
|
Zegapain (aastast 2006) on minuarust mõnevõrra tõsisemalt võetav.
mulle meeldivad lapsemeelsemad on Idol Master Xenoglossia, Sky Girls ja Gigantic Formula.
kah lastele mõeldud, aga olen ainult pilgu korraks peale visanud: Juusoukikou Dancouga Nova, Koutetsushin Jeeg, Super Robot Taisen: OG Divine Wars. heidetud pilgu järgi midagi vaatama meelitavat neist ei tuvastanud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Esm Dets 24, 2007 22:19 Teema:
|
|
|
Vaatasin just Macross Frontieri esimese osa ära. Pakuks seda sulle vaatamiseks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Reede Dets 28, 2007 22:55 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Sel sügisel tulid ka Gundam 00 ja Dragonaut: Resonance, aga ma olen neist nii palju halba kuulnud, et ei ole vaatama hakanudki. |
Kas Dragonaut oli tõesti mecha, neil olid ju mingid draakonid vms. millega nad võitlesid seal?
Aga jah, ma paari esimest osa jälgisin sellel sarjal, aga ei olnud seda väärt, kole oli lausa. Gundam 00 nägi vähemalt ilus välja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Laup Dets 29, 2007 17:26 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | Kas Dragonaut oli tõesti mecha, neil olid ju mingid draakonid vms. millega nad võitlesid seal? |
Võibolla tõesti. Ma esialgsel uurimisel jõudsin arusaamale, et mechaga tegu, küllap siis vale järeldus.
Macross Frontier'i esimene osa paistis huvitav ning kunstiline pool oli tasemel. Aga see hakkab alles 2008 pihta, on nii? _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
dakillabeib

|
Postitatud: Laup Dets 29, 2007 18:57 Teema:
|
|
|
minu lemmik on full metal panic (kõik 3 hooaega)
need küll valminud 2002 - 2006 aga soovitan siiski... |
|
Tagasi üles |
|
 |
glaurung

|
Postitatud: Teis Jan 01, 2008 16:43 Teema:
|
|
|
Tänud kõigile soovitajatele, sain siit nii mõneks kuuks materjali, mida tarbida.
Ent üks küsimus jäi veel õhku, arutasin seda erickugagi üks päev - aastate eest juhtusin nägema treilerit mingi pool-futuristliku hävituslennukitega õhulahingute seeria jaoks.
Tagantjärele ei ole suutnud selle nime enam meelde tuletada ning kusagilt leida pole seda samuti suutnud.
Kui keegi teab, pakkuge informatsiooni.
Head uue aasta algust ka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Teis Jan 01, 2008 18:10 Teema:
|
|
|
Äkki Area 88?
Või Macross Plus? _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
Postitatud: Teis Jan 01, 2008 21:58 Teema:
|
|
|
glaurung kirjutas: | Tänud kõigile soovitajatele, sain siit nii mõneks kuuks materjali, mida tarbida.
Ent üks küsimus jäi veel õhku, arutasin seda erickugagi üks päev - aastate eest juhtusin nägema treilerit mingi pool-futuristliku hävituslennukitega õhulahingute seeria jaoks.
Tagantjärele ei ole suutnud selle nime enam meelde tuletada ning kusagilt leida pole seda samuti suutnud.
Kui keegi teab, pakkuge informatsiooni.
Head uue aasta algust ka. |
Lennukid? Last Exile? |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Teis Jan 01, 2008 22:14 Teema:
|
|
|
Stratos 4 ... pool-futuristliku hävituslennukitega tüdrukud lasevad maad ohustavaid komeete sodiks.
Ise pole vaadanud ,kuid arvan ,et seal võib ka esineda lahinguid  |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Jan 01, 2008 22:23 Teema:
|
|
|
Sentou Yousei Yukikaze ehk. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
glaurung

|
Postitatud: Kolm Jan 02, 2008 11:53 Teema:
|
|
|
Suurimad tänud, seesama treiler oligi meeles (tabasin selle lehe pealt ka Fafneri ja Area 88 kohta informatsiooni haarata).
Last Exile ei ole just eriti futuristlik, pigem ikka vana hea steampunk.
Stratos 4 on meh. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|