Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Esm Veeb 26, 2007 17:11 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | mimmu kirjutas: | kogu nana vist tegelikult. |
Appi, Nana tundub olevat üks õudselt kurb anime. Mina ei vaata!!  |
aga seeeest ka õudselt hea. vaata ikka :0 _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
Postitatud: Kolm Veeb 28, 2007 23:38 Teema:
|
|
|
Mae Hughesi surm Fullmetal Alchemistis oli väga kurb.Tal naine ja laps ju kodus ootamas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Light

|
Postitatud: Nelj Märts 01, 2007 12:30 Teema:
|
|
|
Ichigo Mashimaro sai vaadatud ning ma olen sellepärast veel kurvem, kui FLCL lõpu pärast, kuna Ichigo Mashimaro hakkas mulle nii väga meeldima, et lihtsalt tahaks seda veel vaadata ning FLCL'ga ei olnud nii, et tahaks veel vaadata ja see peaks tähendama, et FLCL mulle eriti ei meeldinudki, vaid natukene meeldis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Arno

Liitunud: 12 Märts 2006 Postitusi: 147 Asukoht: Männiku karjäär
|
Postitatud: Nelj Märts 01, 2007 21:51 Teema:
|
|
|
hmmm...kõige kurvem anime mis ma seni näind olen on Saikano ja selle vaatamine mul veel poole peal nii, et siis kui läbi saab siis ehk oskan õelda sealt kõige kurvema koha kah _________________ __________________
ATSSSURRRRRRRR
"" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Märts 02, 2007 16:06 Teema:
|
|
|
Kanonis on hulgim kurbi kohti!  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Laup Märts 03, 2007 20:04 Teema:
|
|
|
Olen näinud palju erinevaid anime filme ja seni ei ole nendest mite üheski "kurb koht" ära jäänud, isegi Hellsing OVAs oli miskit ,mis läks südamesse..... kõige kurveim oli aga minu arvates koht Triguni kahekümmne kolmandas osas "Paradise" (mingil määral SPOILER vist) kui Wolfwood on suremas ja mõtleb sellele kui valesti ta oma elu elanud on.
Trigun oli üldse kõige kurveim anime mida ma seni näinud olen.Vashi saatus ja ta jubedad kannatused olid nii ebaõiglased. Ta oli südamest hea ...iga ühe vastu alati sõbralik ...ning mis kõige tähtsam ...ka kõige lootusemates olukordades keeldus ta tapmast, äärmisel juhul haavas kedagi ...kuid kõik mis ta vastu sai oli ühiskonna vaen ja vihkamine.
Sellest seeriast ja ta sügavusest (esimesed osad on tegelikult rohkem naljakad lihtsalt ...sügavaks läheb ta alles mingil 12. v 14. osal) võiksin rääkida veel ja veel ... aga parem vaadake ise.
Mulle igatahes pole seni üldse miski nii lähedale läinud kui Trigun. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 11:32 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | Ummi kirjutas: | mimmu kirjutas: | kogu nana vist tegelikult. |
Appi, Nana tundub olevat üks õudselt kurb anime. Mina ei vaata!!  |
aga seeeest ka õudselt hea. vaata ikka :0 |
Tõsi. Nana on väga kurb, aga tõsiselt hea. Minu sõber ütleb küll, et see on täielik seep, aga ei, ei ole. Selles animes on kõigil lihtsalt väga probleemsed elud. Ja veel hullemaks teeb see, et nad ei taha sellest kellegile rääkida, sest teistel on ka piisavalt muresid. Nii, et see toob kaasa ka palju puänte ja liigutavaid kohti. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Mai 09, 2007 22:22 Teema:
|
|
|
Kanon
See, kuidas elujõud ja inimlikkus Makotost lahkus, ja kuidas ta lõpus lihtsalt haihtus. See, kuidas Yuichi tema eest hoolitses ja temaga viimaseid hetki veetis oli ka erakordne. *Random "nukid tuutusse" Hero poetab seda kirjutades pisara* _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Nelj Mai 10, 2007 17:32 Teema:
|
|
|
club-to-death angel, dokuro-chan o_o
ja siis Piano
olid suht-koht kurvad _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Midigi

|
Postitatud: Nelj Mai 10, 2007 22:41 Teema:
|
|
|
minu arust oli ka d.n angel väga kurb anime |
|
Tagasi üles |
|
 |
buki

|
Postitatud: Teis Mai 15, 2007 14:17 Teema:
|
|
|
aaaaga Grave Of The Fireflies oli nagu niii julm, see on täiesti kindlalt kõige kurvem anime mida ma näinud olen
(film on see btw) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Laup Juun 16, 2007 09:14 Teema:
|
|
|
Vaatan Nanat kogu aeg edasi ja aina kurvemaks läheb. See anime liigutab vist isegi mõnda paksu, kiilakat vanamehest arvutigeeki, kes sööb ööd läbi kartulikrõpsu ja joob Mirandat. See anime on deeeeep. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Laup Dets 29, 2007 01:32 Teema:
|
|
|
Wolf's Raini lõpp oli vägagi kurb.. Ja Naruto's ka mõned kohad olnud.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Laup Dets 29, 2007 07:11 Teema:
|
|
|
Air Movie ja Kanoon |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Laup Dets 29, 2007 12:54 Teema:
|
|
|
Karst kirjutas: | See anime liigutab vist isegi mõnda paksu, kiilakat vanamehest arvutigeeki, kes sööb ööd läbi kartulikrõpsu ja joob Mirandat. | Minu arvates sellised otakulikud inimesed ongi kõige kergemini animete poolt emotsionaalselt liigutatud. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Dets 29, 2007 13:21 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | Karst kirjutas: | See anime liigutab vist isegi mõnda paksu, kiilakat vanamehest arvutigeeki, kes sööb ööd läbi kartulikrõpsu ja joob Mirandat. | Minu arvates sellised otakulikud inimesed ongi kõige kergemini animete poolt emotsionaalselt liigutatud. |
Jah.
,_.
( selle joogi nimi on Mirinda ) _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Gerda

|
Postitatud: Laup Dets 29, 2007 20:46 Teema:
|
|
|
Peaaegu terve Loveless ja samas Fruits Basket tekitas minus ka üsna suuri emotsioone, eriti see koht, kus Momiji Tohruga rääkis. Aga nagu ma juba olen (väga aldis nutma) siis ajas ka (BEWARE OF THE SPOILERS!!) Narutos Haku ja Zabuza surm mind nuuksuma. 
Viimati muutis seda Gerda (Püh Dets 30, 2007 10:58). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Dets 30, 2007 00:33 Teema:
|
|
|
kuule gerda ma nüüd täpselt ei tea kuna pole mainitud animesid vaadanud (vähemalt mitte tervikult) niiet kas need mingid faking kurat suured spoilerid ei olnud seal`? _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Gerda

|
Postitatud: Püh Dets 30, 2007 00:46 Teema:
|
|
|
Okei, muutsin nüüd veidi.
Sorri, kui kellegi elamuse ära rikkusin.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Dets 30, 2007 01:14 Teema:
|
|
|
tegelikult mõtlesin ma just eriti seda naruto osa aga seda ka jah. PS. Spoilerit pannakse valge kirjaga. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
|