Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Sept 17, 2007 08:46 Teema:
|
|
|
zork kirjutas: | Et tu, Brute? |
Miks selline tsitaat? Minu teada ei ole me üksteisele lojaalsusvannet andnud, et saaksime seda jälgi reetmise teel murda.
Kui kritseldused ei meeldi, katsu neid ignoreerida. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Esm Sept 17, 2007 09:32 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Kui kritseldused ei meeldi, katsu neid ignoreerida. |
huvi pärast küsiks, et paljudest sina aru saad, et kuskohast pärit, millele viitavad jne? või leiad sa nad kuidagi sisu poolest, päritolu arvestamata, head olevat? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Sept 17, 2007 09:46 Teema:
|
|
|
Mitmed kritseldused olid minu meelest vaimukad, nt minu poolt ennist tsiteeritu, mitmed aga ei olnud vaimukad. Mõnede kritselduste vaimukus avaldus alles pärast selles toodud nimede või muude andmete googeldamist, mis aga ei kahandanud minu jaoks nende vaimukust. Vaimukate kritselduste suhe mittevaimukatesse oli minu jaoks rahuldav. Täpset statistikat ei pidanud, selle nimel vaadatud osi üle vaatama ei hakka.
Lisaks kritselduste sisule meeldib mulle ka nende idee - tahvlile vargsi ilmuvad kritseldused kui viis põhisündmustikuga paralleelselt rikastada ja sisustada maailma, kus too sündmustik aset leiab. Ühtlasi puudutab see idee mulle tegelikus elus armsaks saanud nähtust, mida praktiseeritakse nt minu praeguses töökohas. Paaris ruumis asuvad seinal tahvlid, millele aeg-ajalt ilmub anonüümseid joonistusi ja üleskutseid ning mida möödujad vahel omapoolsete joonistustega jms täiendavad. Sünnib omamoodi vahendlik kommunikatsioon, mis toimub paralleelselt tavapärase kolleegidevahelise suhtlusega ning parimal juhul võib pakkuda halli argiellu lõõgastavat huumorit.
Olgu öeldud, et seeria vaatamise jätsin pooleli pärast 5. osa, kuna kritseldusteväline teemaarendus ei suutnud mind enam paeluda. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Sept 17, 2007 15:43 Teema:
|
|
|
Hmm? Võimalik, et a.f.k. tundis sama mis Vabarnamees ja jättis seriaali subbimise pooleli. Uuele grupile olen tänulik, kuigi nad paljusid kirju tõlkida ei tahtnud. *SPOILER* Kuuendas osas polnud peaaegu kellegi selja taga tahvleid. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Esm Sept 17, 2007 19:52 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | zork kirjutas: | Et tu, Brute? |
Miks selline tsitaat? Minu teada ei ole me üksteisele lojaalsusvannet andnud, et saaksime seda jälgi reetmise teel murda. |
Ei teagi, tuli lihtsalt kange-kange tahtmine seda tsiteerida
Vabarnamees kirjutas: | Kui kritseldused ei meeldi, katsu neid ignoreerida. |
Asi polegi eriti selles, kas meeldivad või ei meeldi. Mind huvitab asja see külg, et mille poolest need tekstid animet paremaks ja vingemaks teevad, kui ... 99% inimestest peab nende lugemiseks kogu aeg pausi vajutama ning umbes samapalju ei saa enamuse tekstide mõttest/vihjest/kontekstist aru. Välja arvatud mõni üksik lause(nagu näiteks see üsna ilmne tekst, mis sinupoolt tsiteeritud sai), kui seda ainult lugeda jõuaks kuidagi. Ja kolmandaks kipuvad nad tihedama ilmumisageduse korral segama esiplaanil toimuvat ennast, vähemalt minul. Et mul kipub miinuste pool tunduvalt raskameks minema ning kaotab selle paari-kolme muigama võtva lause positiivse külje päris ära. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Sept 17, 2007 20:57 Teema:
|
|
|
Prioriteediks sea subtiitrite lugemine, kui aega üle jääb, loe kirju nii palju kui saad. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Nelj Okt 11, 2007 23:51 Teema:
|
|
|
Peaaegu kaks kuud läks aega, aga a.f.k sai ka kuuenda osa subtiitritega valmis ja loodame, et nad samas vaimus jätkavad ja sarja kiirelt ka lõpetavad.
Käesolevas osas külastati Zetsubou-sensei kodu ja jälgiti sealset abielurituaali. Jällegi absurdi otsast otsani täis. Ehk liigagi palju? _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
uupps

|
Postitatud: Kolm Dets 26, 2007 20:35 Teema:
|
|
|
Hmm, anidb järgi pidigi ainult 12 osa tulema ja need kõik vaadatud. Jään selle sarjaga vägagi rahule, kahju ainult natuke, et rohkem ei tule  |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Dets 26, 2007 20:42 Teema:
|
|
|
uupps kirjutas: | Hmm, anidb järgi pidigi ainult 12 osa tulema ja need kõik vaadatud. Jään selle sarjaga vägagi rahule, kahju ainult natuke, et rohkem ei tule  |
... aga tuleb ju küll - teine hooaeg algab juba jaanuari esimesel nädalal.
Lisaks: a.f.k on subtiitrid teinud kümnele osale. Loodame, et viimasele kahele teeb ka, aga need on ka muu subija poolt saadaval. Sinnamaani on olnud väga naljakas sari. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
uupps

|
Postitatud: Kolm Dets 26, 2007 22:34 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | uupps kirjutas: | Hmm, anidb järgi pidigi ainult 12 osa tulema ja need kõik vaadatud. Jään selle sarjaga vägagi rahule, kahju ainult natuke, et rohkem ei tule  |
... aga tuleb ju küll - teine hooaeg algab juba jaanuari esimesel nädalal.
... |
Oh, head uudised
*hüpleb natuke rõõmust üles-alla* |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Laup Jan 12, 2008 20:18 Teema:
|
|
|
Teine hooaeg on alanud ja esimene osa oli lihtsalt SUPER  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Jan 12, 2008 23:06 Teema:
|
|
|
Will kirjutas: | Teine hooaeg on alanud ja esimene osa oli lihtsalt SUPER  |
Seda ta on. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Püh Jan 13, 2008 16:30 Teema:
|
|
|
Uus OP on kah päris lahe... DN'i teisele OP'ile jääb küll nati alla aga ikkagi väga väga supper lugu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Püh Jan 13, 2008 21:34 Teema:
|
|
|
Jep, jep
Osa oli lahe. OP on ka mõnus, esimesel hooajal oli ka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Teis Jan 15, 2008 19:16 Teema:
|
|
|
Jõudsin esimese hooajaga ühele poole. Suht OK oli ja eks ma kunagi vaatan vast ka teise hooaja ära. Alguslugu kah asjalik. Mida seriaali lõpu poole seda vähem lugesin taustal olevaid kirju.
Ma ei teadnudki enne seriaali vaatamist, et on olemas spetsiaalne liim millega saab sokke jala külge liimida.
Milline kaunis vaatepilt!
Huvitav joonis.
Ilusad kikud.
Misasja nad siin tõlkinud on?
Tubli tüdruk võtab koera tagumikust pulga välja.
Beavis ja Butt-Head on aktsioonis?
Lõpuks ka üks ilus tibupoeg.
 _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
uupps

|
Postitatud: Teis Jan 15, 2008 19:39 Teema:
|
|
|
Vaatasin ka esimese osa ära ja oi, kuidas ma seda huumorit igatsesin.
Ootan kannatamatult uut osa.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Jan 16, 2008 17:02 Teema:
|
|
|
Siin pikas teemas lähevad pikemad kokkuvõtted ja asjalikumad arvestused niikuinii kaduma, nii et ma ütlen lühidalt - esimene hooaeg 7/10. Oli lõbus, oli pull, aga lõpuks vajus ära (samas viimane osa oli hea jällegi). Kui sarjast värskus kadus, jäi kahjuks vähe liha luudele. Olles avangardistliku animatsiooniga harjunud, hakkasin märkama, et tegelikult on see päris odav ja liikumist on vähe.
Loodame, et teine hooaeg sel moel igavaks ei lähe. Esimene osa oli suht-koht meeldiv, aga op ja ed olid esimesel hooajal paremad.
Siiski ma soovitan seda vaadata, kel pakuvad huvi komöödiad või siis tavapäratu anima-stiil. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Laup Jan 19, 2008 18:23 Teema:
|
|
|
jackwood kirjutas: | Misasja nad siin tõlkinud on?
 |
tõlgitud on seda mida jaapani keeles öeldud on. ehk siis viga on anime tegijate poolel kes jaapani keeles öeldu tõlkisid nö suvalisse vene keelde. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Laup Jan 19, 2008 21:38 Teema:
|
|
|
Ütleme nii, et ma ei saanud II 2.osa poindist aru  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Püh Nov 02, 2008 13:08 Teema:
|
|
|
Doublepost
3. hooaja esimene OVA on lõpuks korralikult subitud.
Tundus päris hea ja värske! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|