Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Kolm Sept 28, 2005 21:56 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | kas see peaks olema selline kus film vahepeal "kinni kiilub" ning vaatamise jätkamiseks peab keegi füüsilist vaeva nägema? |
ei ma mõtlesin , et filmi siseselt oleksid nt võitlusstseenid turnbased.
Tsiteerin:: | ma ei suuda tabada seost juuste ja võitlusstseenide vahel. st juuste vaatamisel suudan ainult nentida seda, et arvutiga tehtud ja nii enam-vähem korralikult. |
no ma siis ürtan tekitada seose: ma rääkisin cool-factorist ja minu jaoks on nii tegelaste välimus, kui ka see kuidas nad võitlevad cool-factori osa. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Kolm Sept 28, 2005 23:47 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | Kui positiivset otsida, siis vähemalt jäi AC siiski oma juurtele truuks, kas pole? :wink: |
seda küll kui suudetakse seda positiivsena näha. paljud ei suuda.
kammerer kirjutas: | no ma siis ürtan tekitada seose: ma rääkisin cool-factorist ja minu jaoks on nii tegelaste välimus, kui ka see kuidas nad võitlevad cool-factori osa. |
oh, kui juuksed coolid on, siis küll. kuigi minul paistab juuste coolness mööda külgi maha jooksvat. ja üldise välimuse oma samuti. a võitluse kohta võib küll cool öelda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Nelj Sept 29, 2005 23:24 Teema:
|
|
|
Twilight kirjutas: |
Kui kvaliteet on ainult üks tabel heast halvani, siis on seda täiesti võimatu aru saada või määratleda. Või kasutada.
Või suudad sa mulle anda näitest millegi puhtalt kvaliteedi järgi antud hinnangust? Ükskõik millele. See on võimatu, kõik lasevad oma eelistusel oma arusaamu "heast" filmist(või millestki muust) mõjutada. |
Kvaliteet ongi sul üks tabel, kus on kirjas standardid, millele asi vastama peab, et asi kvaliteetne oleks. Ja kui me kogu filmi puhul ei saa eriti kvaliteedist rääkida(kunst üldiselt siiski), siis FFAC puhul saab kvaliteedist rääkida küll ja seda animatsiooni tehnilise poole pealt. Sa võid küll oma võhiklikkuse ja asjatundmatu pilguga vaadates küll kilgata - oi kui ilus ja kvaliteetne pilt ja graafika - kuid nagu Ruri poolt välja toodud imdb kommentaarist on näha, pole asi profesionaalsema pilguga vaadates sugugi nii kvaliteetne. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zero

|
Postitatud: Reede Sept 30, 2005 07:11 Teema:
|
|
|
Asdasdasd... lõppkokkuvõttes on siiski kõige tähtsam, kas film sulle meeldis, kas sul oli filmi lõppedes hea meel, et selline film tehti ja sa seda nägid. Minul oli. Kvaliteedist rääkides, siis Spirits Withiniga oli tõesti ehk rohkem vaeva nähtud, kuid minu jaoks ei olnud mitte mingisugust probleemi seoses AC välimusega. Ilmselt SquareEnix ei julgenud enam nii kapitalimahukat projekti ette võtta, sest eelmine film tähendaski ju Squaresofti lõppu. Nendele, kellel see maitselävi nii kõrge on saan ma vaid kaasa tunda. Kui film ei meeldinud, kahju küll. Kui meeldis, palju õnne. _________________ Jäi kui rott lõksi vahele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Reede Sept 30, 2005 07:24 Teema:
|
|
|
Aitäh emotsionaalse toe eest, zero. Olen juba vahepeal ühte head filmi näinud ja tunnen, kuidas hakkan toibuma. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Reede Sept 30, 2005 09:52 Teema:
|
|
|
zero kirjutas: | Asdasdasd... |
natuke rohkem vaeva ja oleksid jõudnud asdf-ini |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Sept 30, 2005 09:57 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | zero kirjutas: | Asdasdasd... |
natuke rohkem vaeva ja oleksid jõudnud asdf-ini |
ASD on mugavam kui järjest öelda. ASDFASDF viib keele kuidagi keerdu, vähemalt minul.
Sorry ! Off-topic ! _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Reede Sept 30, 2005 14:50 Teema:
|
|
|
Seoses filmiga peaks vist ära mainima, et soundtrack on meeldiv. Hankisin omale selle paar päeva tagasi, täitsa kuulatav on  |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Reede Sept 30, 2005 20:00 Teema:
|
|
|
Tegelikult. Ma oleks väga tänulik kui keegi subtiitrite aadresse uploadiks. _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Reede Sept 30, 2005 21:52 Teema:
|
|
|
Üks võimalik variant on see. Toimivust ei garanteeri, kuna filmist on netis ringlemas erinevaid versioone. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
rocyt

|
Postitatud: Püh Nov 11, 2007 11:39 Teema:
|
|
|
nüüd on see eestis müügil  |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Püh Nov 11, 2007 11:52 Teema:
|
|
|
Kui tore et see Eestis müügil on, aga jah veohist saab selle alla tõmmata ja nagu mina tegin lasin selle dvd peale. Ei tea palju poes maksab aga minul läks see maksma 1dvd plaadi hind ja 1 A4 paberi hind  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Nov 11, 2007 11:58 Teema:
|
|
|
Ma ostsin selle väga ammu eestist  |
|
Tagasi üles |
|
 |
hullmees

|
Postitatud: Esm Dets 24, 2007 18:30 Teema:
|
|
|
julm´lt hea film final fantasy VII ruulib julmalt lahe. mäng on ka megahea kahjuks aga graafika on ´vananenud. Remakega peaks ka veel mitu aastat minama. ebaaus. muide dvd saab laenutada tallina terminalist kohvikust nimega metro. Jaapani keelne on parim ja eesti subtiitrid. iNglise keeles räägitakse julmalt mööda. jaapani keelsega saab parima elamuse. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Teis Dets 25, 2007 00:15 Teema:
|
|
|
Mulle meeldis FFVII: Advent Children väga. Ma pole mängu mitte kunagi mänginud ja see tähendas, et esimest korda kui Advent Childrentit vaatasin ei saanud tegevusest tuhkagi aru, kuigi võitlustseenid olid väga lahedad ja soundtrack on siiani minu lemmik
Igaljuhul peale selle vaatamist võtsin ette ja uurisin FFVII kohta päris palju välja, vaatasin vidiosid, lugesin arvustusi, tegelaste kirjeldued, ajalugu jne ja siis vaatasin Advent Childrenit uuesti ja nautisin ...
igaljuhul nüüd tean ma FF mängudest päris palju ja olen suur Vincent Valentini, Sephirothi ja Reno fänn... Samuti oplen läbi vaadanud niipalju FF seotud asju kui võimalik. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
Postitatud: Kolm Dets 26, 2007 11:40 Teema:
|
|
|
Pole kahjuks Advent Childrenit näinud, see eest aga Last Orderit küll. Sellest siis ka küsimus, kas Last Order on enne või pärast Advent Childreni stoorit. |
|
Tagasi üles |
|
 |
glaurung

|
Postitatud: Nelj Dets 27, 2007 13:45 Teema:
|
|
|
himiko kirjutas: | Sellest siis ka küsimus, kas Last Order on enne või pärast Advent Childreni stoorit. |
Last Order on sisuliselt ikka enne Advent Children liini - selles miniseerias tuuakse lihtsalt animeerituna ära kaks FFVII originaalmängus toimunud tagasivaadet.
Samuti on Last Order tegelikult Crisis Core'i sissejuhatus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Nelj Dets 27, 2007 19:58 Teema:
|
|
|
Hmm, imelikul kombel sai ära vaadatud. Klassivend sundis peale, vaatasin siis ära. Korralik oli, aga selline animatsioon ei lähe mulle peale. _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|