|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
driimer

|
Postitatud: Esm Sept 17, 2007 14:41 Teema:
|
|
|
Mälu on selline nagu ta on. Animeööl sai kohatud hunnik inimesi, alljärgnevatel panen veel näo ja nime kokku
genky, kaisu0, xin, Morpheus155, Will, Valdars, Random Hero (alias Hauakaevaja), Ummi, inz002, david, MTI, poizzz123, yoshy, erick. Nagu mainisin, mälu lühike Aga küll järgmine kord täieneb.
-edit 01.11.07-
laupäeval, st 27.10, nägin ära W_W ja mariani 
Viimati muutis seda driimer (Reede Nov 02, 2007 05:52). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
lexo

|
Postitatud: Esm Sept 17, 2007 15:32 Teema:
|
|
|
Tunnen (enda teada) ainult Envyt ja M.C.Savaget, aga tont teab kellega ma veel võin äkki naaber lausa olla.  _________________ Suur tänu minule kõigi poolt! |
|
Tagasi üles |
|
 |
zero

|
Postitatud: Esm Sept 17, 2007 20:46 Teema:
|
|
|
Viljandi kokkutulek, Baka sünnipäev Hellas Hundis, kaks kokkutulekut seal kusagil talus ja siis mõned asashioga seotud üritused. Kui olete nendel käinud, siis tõenäoliselt olen teid näinud. _________________ Jäi kui rott lõksi vahele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
uupps

|
Postitatud: Teis Sept 18, 2007 20:17 Teema:
|
|
|
veel üks uuem kasutaja K2blik teda tean ma ka  |
|
Tagasi üles |
|
 |
muda

Liitunud: 28 Juun 2003 Postitusi: 109 Asukoht: Hiiumaa - Viljandi
|
Postitatud: Kolm Sept 19, 2007 13:07 Teema:
|
|
|
xelene
ainult üks
temalt sain baka-st teada
aga tema ei tegele vist enam sellega |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Kolm Sept 19, 2007 19:38 Teema:
|
|
|
hullu nägime täna genkyga ära. tegelikult olime teda varemgi näinud, ainult me ei teadnud, et ta hull on. Läksime ja tutvustasime ennast. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Sept 19, 2007 22:59 Teema:
|
|
|
Täna siis korea keeles sai selgeks, kes hull on ^ ^
manic, mascara, kinnas, hjarg, Vabarnamees, acousmatique/fushi, catbert, Sardokaur, promillipoiss, killerbean, jihad, xin zeran, Mr Cinnamon/natsue, xelene, ruri, downo, ahp, paxito, shark, anorien, geki, kaisuke/kaisu0, yuna, maasikas, koneko, zork, hotpapa, oxx, david, animenic/dnbn, yoshy, glaurung, M.C. Savage, globaal, hundiplika, MTI, 0h00, mõlemad ichid, erick, seichi, zero, seikend, mil, Tuletegija, Fressix, chiisan, BukonoNugashi, ShadowofGoth, Mertyg, udimon, Triin, Martin, LordNikon, kammerer, doujimasan, poizzz123, nux, ops, GodOdin, Lumekass/Edvin/Nekoshounen, Morpheus155, Trash, jackwood, kaptengalaktlan, shether, Pyrmonte, Xire, W_W, Ummi, RandomHero, m0rra, NekoNaru, Lenny666, Indrek, mimmu, uupps, inz002, driimer, Will, Valdars.
Kokku: 82 _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
uupps

|
Postitatud: Nelj Nov 01, 2007 22:45 Teema:
|
|
|
hmm, täna nägin oma silmadega ära Xire'i, jackwoodi, ericku, poizzz123-e (ta arvatavasti ei teadnud, et see hull olen mina ) ja MTI
Ummi, genky, kaisu0, Hauakaevaja, Morpheus155, Indrek, k2blik, siki1965. David #emangast
hmm, kokku siis 14 
Viimati muutis seda uupps (Reede Nov 02, 2007 09:46). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Nov 01, 2007 22:56 Teema:
|
|
|
täna lisandus siis nimekirja Xire. seda, kas k2blik ka bakas on, ma ei tea. kui ei ole, siis küll varsti liitub. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
uupps

|
Postitatud: Reede Nov 02, 2007 09:31 Teema:
|
|
|
Hauakaevaja kirjutas: | täna lisandus siis nimekirja Xire. seda, kas k2blik ka bakas on, ma ei tea. kui ei ole, siis küll varsti liitub. |
Sulle teadmiseks, ta on liitunud küll, kuid pole seni veel ühtegi postitust teinud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaisu0

|
Postitatud: Reede Nov 02, 2007 10:37 Teema:
|
|
|
marian ja diaspar on bakas? kui ei siis teavad neid isikuid ainult emangas olijad nemad said ka lõpuks ära nähtud.. kaua läks aga asja sai
manic, mascara, kinnas, hjarg, Vabarnamees, acousmatique/fushi, Sardokaur, promillipoiss, killerbean, xin zeran, Mr Cinnamon/natsue, xelene, ruri, downo, shark, anorien, zero, Ops, 0h00, geki, genky, yuna, maasikas, hotpapa, david, animenic/dnbn, yoshy, glaurung, M.C. Savage, hundiplika, MTI, erick, seichi, seikend, Tuletegija, chiisan, Triin, LordNikon, kammerer, GodOdin, Lumekass/Edvin/Nekoshounen, Morpheus155, Trash, jackwood, kaptengalaktlan, shether, Pyrmonte, Xire, W_W, Ummi, RandomHero, NekoNaru, Indrek, uupps
56 |
|
Tagasi üles |
|
 |
driimer

|
Postitatud: Kolm Nov 28, 2007 13:20 Teema:
|
|
|
Niih. Animeööl siis nähtud nüüd ära veel ewty, m0rra, Xire, Kitkat, uupps ja k2blik  _________________ Minu anime list
Viimati muutis seda driimer (Nelj Nov 29, 2007 03:42). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Nov 28, 2007 14:28 Teema:
|
|
|
Kitkat, k2blik, ewty
manic, mascara, kinnas, hjarg, Vabarnamees, acousmatique/fushi, catbert, Sardokaur, promillipoiss, killerbean, jihad, xin zeran, Mr Cinnamon/natsue, xelene, ruri, downo, ahp, paxito, shark, anorien, geki, kaisuke/kaisu0, yuna, maasikas, koneko, zork, hotpapa, oxx, david, animenic/dnbn, yoshy, glaurung, M.C. Savage, globaal, hundiplika, MTI, 0h00, mõlemad ichid, erick, seichi, zero, seikend, mil, Tuletegija, Fressix, chiisan, BukonoNugashi, ShadowofGoth, Mertyg, udimon, Triin, Martin, LordNikon, kammerer, doujimasan, poizzz123, nux, ops, GodOdin, Lumekass/Edvin/Nekoshounen, Morpheus155, Trash, jackwood, kaptengalaktlan, shether, Pyrmonte, Xire, W_W, Ummi, RandomHero, m0rra, NekoNaru, Lenny666, Indrek, mimmu, uupps, inz002, driimer, Will, Valdars, hull, Shin
Kokku: 86 _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
uupps

|
Postitatud: Kolm Nov 28, 2007 16:45 Teema:
|
|
|
Nii, viimasel animeööl nägin ära siis...
driimer (istus täpselt minu ees, mängis kitarri mingi aeg), W_W (üritasin kiusata, vaikne poiss, ei õnnestunud natukenegi kiusata), Kitkat(läksin rongi peale vastu ja hüppasin kohe kaela ka ), inz002 (istusin mingi aeg tema kõrval, sest subtiitreid taha ei näinud), yoshy (veendus minu jubeduses), xin (maandus minu kõrvale diivanile üks hetk), Valdars (hüples muudkui ringi), ewty (istus minu ees diivanil), m0rra (kelle nime ma kogu aeg muidugi valesti loen)
Unustasin nüüd kindlasti kellegi ära.
EDIT: Moriuse nägin ka animeööl ära.
Xire, jackwood, erick, poizzz123, MTI, Ummi, genky, kaisu0, Hauakaevaja, Morpheus155, Indrek, k2blik, siki1965. David #emangast
kokku siis 24
Viimati muutis seda uupps (Esm Dets 17, 2007 19:38). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Kolm Nov 28, 2007 18:38 Teema:
|
|
|
Tänu Parikale nägin Cenorigi ja tutvusime  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaisu0

|
Postitatud: Kolm Nov 28, 2007 22:10 Teema:
|
|
|
niih.. animeöölt siis lisandus Kitkat, ewty, m0rra, k2blik
manic, mascara, kinnas, hjarg, Vabarnamees, acousmatique/fushi, Sardokaur, promillipoiss, killerbean, xin zeran, Mr Cinnamon/natsue, xelene, ruri, downo, shark, anorien, zero, Ops, 0h00, geki, genky, yuna, maasikas, hotpapa, david, animenic/dnbn, yoshy, glaurung, M.C. Savage, hundiplika, MTI, erick, seichi, seikend, Tuletegija, chiisan, Triin, LordNikon, kammerer, GodOdin, Lumekass/Edvin/Nekoshounen, Morpheus155, Trash, jackwood, kaptengalaktlan, shether, Pyrmonte, Xire, W_W, Ummi, RandomHero, NekoNaru, Indrek, uupps, marian, diaspar
see teeb siis kokku 60 inimest  |
|
Tagasi üles |
|
 |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Kolm Nov 28, 2007 23:22 Teema:
|
|
|
uupps kirjutas: | hmm, täna nägin oma silmadega ära Xire'i, jackwoodi, ericku, poizzz123-e (ta arvatavasti ei teadnud, et see hull olen mina ) ja MTI
Ummi, genky, kaisu0, Hauakaevaja, Morpheus155, Indrek, k2blik, siki1965. David #emangast
hmm, kokku siis 14  |
Kus me kohtusime ?? (lol natuke hilinenud selle küssaga aga pole jõudnud enam eriti arvutis olla ) _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Nov 29, 2007 00:52 Teema:
|
|
|
poizzz123 kirjutas: |
Kus me kohtusime ?? (lol natuke hilinenud selle küssaga aga pole jõudnud enam eriti arvutis olla ) |
me t¹illisime kaubamajas selle kambaga.
nimekirja lisandusid kitkat, ewty, W_W ja m0rra. kas mul Indrek on juba nimekirjas? homme vaatan üle. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Dets 17, 2007 18:52 Teema:
|
|
|
Animefestil nägi ilmselt päris mitmeid Bakasid. Küll aga polnud mingit tutvumist eriti (järgmine kord saab parandatud!). Keda olen senimaani suutnud nähtud isikutest tuvastada: zindrel, Sporkness, kuroneko, PlastiLiin, Maarika
Keda ma veel kohtasin ja kellega juttu puhusin?
manic, mascara, kinnas, hjarg, Vabarnamees, acousmatique/fushi, catbert, Sardokaur, promillipoiss, killerbean, jihad, xin zeran, Mr Cinnamon/natsue, xelene, ruri, downo, ahp, paxito, shark, anorien, geki, kaisuke/kaisu0, yuna, maasikas, koneko, zork, hotpapa, oxx, david, animenic/dnbn, yoshy, glaurung, M.C. Savage, globaal, hundiplika, MTI, 0h00, mõlemad ichid, erick, seichi, zero, seikend, mil, Tuletegija, Fressix, chiisan, BukonoNugashi, ShadowofGoth, Mertyg, udimon, Triin, Martin, LordNikon, kammerer, doujimasan, poizzz123, nux, ops, GodOdin, Lumekass/Edvin/Nekoshounen, Morpheus155, Trash, jackwood, kaptengalaktlan, shether, Pyrmonte, Xire, W_W, Ummi, RandomHero, m0rra, NekoNaru, Lenny666, Indrek, mimmu, uupps, inz002, driimer, Will, Valdars, hull, Shin, Kitkat, k2blik, ewty, Piuxu, ZeroEndorphine, Morius
Kokku: 94 _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Teis Dets 18, 2007 20:31). Kokku muudetud 3 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaisu0

|
Postitatud: Teis Dets 18, 2007 13:10 Teema:
|
|
|
kuna festil sai käidud.. siis ma olen kindel, et tänu genky piltidele ma saan siia nimesid lisada.. aga ma tean, et nemad mind ei saa, kuna enamus ei pannud mind tähele/ei teadnud, kes ma olen
seega festilt siis -> Sporkness, Kuroneko, Zindrel, Morius (sry.. sa peaksid olema juba animeöölt ), Piuxu, Lenny666, ZeroEndorphine ... kindlasti saaks sealt vee tuua.. kuna enamus nägusid meeles.. aga nende nimed saan ainult öelda
manic, mascara, kinnas, hjarg, Vabarnamees, acousmatique/fushi, Sardokaur, promillipoiss, killerbean, xin zeran, Mr Cinnamon/natsue, xelene, ruri, downo, shark, anorien, zero, Ops, 0h00, geki, genky, yuna, maasikas, hotpapa, david, animenic/dnbn, yoshy, glaurung, M.C. Savage, hundiplika, MTI, erick, seichi, seikend, Tuletegija, chiisan, Triin, LordNikon, kammerer, GodOdin, Lumekass/Edvin/Nekoshounen, Morpheus155, Trash, jackwood, kaptengalaktlan, shether, Pyrmonte, Xire, W_W, Ummi, RandomHero, NekoNaru, Indrek, uupps, marian, diaspar, Kitkat, ewty, m0rra, k2blik, will, valdars, inz002, poizzz123, driimer
see teeb siis kokku 68 inimest siis  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|