Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
pansomon
|
Postitatud: Reede Nov 23, 2007 13:27 Teema: soovitage midagi :)
|
|
|
plaanis täna õhtul üle pika pika aja üks pikem anime vaatamine teha... aga enam ei oska kuskilt otsast peale hakata seega, soovitage midagi!
vaataks hea meelega mingit pikka filmi, noh oshii või miyazaki taset vist kuigi tihti ei ilmu ja nende meeste põhiteosed on nähtud ka juba, aga no mingi selline pikk ja kvaliteetne tükk oleks abiks. temaatikaks loomulikult midagi põnevamat, nt scifi või fantasy... noh teate küll, midagi mis oleks sama hea kui escaflowne või bebop või patlabor viimasel paaril aastal vast midagi sama head ikka välja on tulnud? mul nimelt umbes nii pikk paus sisse tekkinud...
ühesõnaga olge musid ja andke ideid, kõik soovitused on teretulnud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Nov 23, 2007 16:20 Teema:
|
|
|
Shigurui. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Reede Nov 23, 2007 16:22 Teema:
|
|
|
Sa v6iks 8elda mis animesi sa juba vaadanud oled ja mis sulle meeldisid et me saaks sulle selle p6hjal soovitada.... _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Reede Nov 23, 2007 18:14 Teema:
|
|
|
tänud vihjete eest, ajan torrenti kuumaks ja pärast siis kommenteerin! |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Reede Nov 23, 2007 18:33 Teema:
|
|
|
hehe, niipaljukest vihjeks, et shoujo ei koti ning animest otsin habemenoa teravusega sisu, silmipimestavat kunstilist teostust, tavafilmidest paremat actionit ning fantaasiarikkust ja sügavaid karaktereid.
¾anridest scifi, fantasy on põhilised, mis pinget pakuvad.
aga panin nüüd paar tükki tõmbama, loodetavasti jõuavad kohale enne, kui lõhe ahjus valmis saab
---
edit:
nüüd saan kindlasti vastu päid jalgu, et kaks korda järjest kirjutasin, aga noh andke mulle andeks eksole onju... |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Reede Nov 23, 2007 19:23 Teema:
|
|
|
hmmm.....
Yks on seal vist Black cat see selline action,fantasy ja vist ka scifi ja lisaks seal huvitav story ka...
Tokyo underground on action,scifi,romance,shonen ja seal on mingid super j6ud ka aga selle story on yldiselt sama bleachi osadega kus oli rukia soul society-s kinni nii et see story v6ib tuttav tunduda..
Seal on veel darker than black drama,mystery ja scifi..
Aga kysimus kas sulle comedy meeldib sest mul palju huvitavaid comedy animesi soovitada?? _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Viimati muutis seda erik_schults (Reede Nov 23, 2007 19:30). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Reede Nov 23, 2007 19:23 Teema:
|
|
|
pansomon kirjutas: | hehe, niipaljukest vihjeks, et shoujo ei koti ning animest otsin habemenoa teravusega sisu, silmipimestavat kunstilist teostust, tavafilmidest paremat actionit ning fantaasiarikkust ja sügavaid karaktereid.
¾anridest scifi, fantasy on põhilised, mis pinget pakuvad.
|
GiTS filmid. peaks nendele kriteeriumitele igatpidi vastama. lisaks on tegemist ka lihtsalt väga heade filmidega  _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Reede Nov 23, 2007 20:34 Teema:
|
|
|
Mõtlesin kah kohe GITS'ile ...
...aga soovitaks ka teha näiteks ergo proxiga algust... see võib sulle isegi huvitavam kui GITS olla... asi käib utoopilisest tuleviku ühiskonnast eraldunud tegelaste seikluste ja nende eneseleidmise ümber.... esmaklassiline animatsioon + supper (kohati keeruline) story. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Reede Nov 23, 2007 23:20 Teema:
|
|
|
Kui see ainult ei oleks poolik, oleks see mu esimene valik. Aga näiteks Bacccano lõpust on ainult üks osa puudu. Seal on selline twisted plot, huvitavad karakterid ja parasjagu actionit. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kambino

|
Postitatud: Laup Nov 24, 2007 01:37 Teema:
|
|
|
No ma soovitaks Claymore kui fantaasia meeldib ja Darker then Black oleks ka suht hea. Kui sa ütleks täpsemalt, siis saaks tõesti paremini aidata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BlackNothing

|
Postitatud: Laup Nov 24, 2007 20:06 Teema:
|
|
|
Väga hea on Full Metal Panic!, Full Metal Panic The Second Raid ja muidugi Full Metal Panic? Fumoffu!, siis on veel Death Note, Claymore, D. Gray-Man _________________ I come out only in the dark, to draw ANIME  |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Laup Nov 24, 2007 20:42 Teema:
|
|
|
Soovitan vaadata Black Lagoon`i |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Püh Nov 25, 2007 00:19 Teema:
|
|
|
Lihtne. Vaata Bleachi ja Narutot.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
macobo

|
Postitatud: Püh Nov 25, 2007 18:52 Teema:
|
|
|
...
Viimati muutis seda macobo (Teis Nov 29, 2011 16:40). Kokku muudetud 3 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Nov 25, 2007 19:13 Teema:
|
|
|
macobo kirjutas: | Envy kirjutas: | Lihtne. Vaata Bleachi ja Narutot.
 |
Hahahahaha.
*köhatab*
Kõik inimesed ei taha ainult ülepaisutatud sitta vahtida. No offence. |
Jah Tõsi, kuigi neid võiks lihtsalt selle jaoks ära vaadata et saada öelda et sa tead et see sulle ei meeldi XD |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Püh Nov 25, 2007 19:18 Teema:
|
|
|
Minu arust on bleach täitsa vaadatav..aga naruto mulle eriti ei meeldi... _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Nelj Nov 29, 2007 21:26 Teema:
|
|
|
macobo kirjutas: | Envy kirjutas: | Lihtne. Vaata Bleachi ja Narutot.
 |
Hahahahaha.
*köhatab*
Kõik inimesed ei taha ainult ülepaisutatud sitta vahtida. No offence.
Edit: Err, olen mõlemat vaadanud, ning jälgin ka mõlemat mangat. Aga jah, maailmas on palju muudki peale nende kahe. |
päriselt ka on maailmas teisi peale naruto ja bleachi? omgz no way. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Reede Nov 30, 2007 13:32 Teema:
|
|
|
AndreS kirjutas: | Mõtlesin kah kohe GITS'ile ...
...aga soovitaks ka teha näiteks ergo proxiga algust... see võib sulle isegi huvitavam kui GITS olla... asi käib utoopilisest tuleviku ühiskonnast eraldunud tegelaste seikluste ja nende eneseleidmise ümber.... esmaklassiline animatsioon + supper (kohati keeruline) story. |
hehehe, no ma nüüd _nii_ vana ka ei ole gits on igatepidi nähtud ja üks lemmikuid loomulikult. noh see, millest kõik alguse sai, kui aus olla.
aga ergo proxit tirisin nüüd ka mõned osad, hakkan uurima. ja blood + kah, originaalfilm mulle meeldis, näis mis sari endast kujutab.
muidu siin soovitatutest vaatasin tol õhtul ära Paprika. no see oli küll paras tükk seda muidugi heas mõttes. kohati kiskus arusaamatuks käest ära, aga üldiselt lõpuks enam vähem kõik niidid jõudsid kuhugi välja ja no kokkuvõttes oli päris hea film. mulle selline sürr meeldib... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|