Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
AndreS

|
Postitatud: Kolm Juun 20, 2007 18:08 Teema:
|
|
|
Ma olen seda plandi asja vaadand natuke ja kuskilt manga revivst nägin vist.... ,et ta oli ühe nn ''iseseisva plandi'' laps....plant oli seal siis see pirnis elav olend ,mis omas tohutult suurt energia potentsiaali vms....
kusjuures....see ema tal põhimõtteliselt uuriti surnuks... kui Knives seda kuulis siis ta muutuski selliseks inimvaenulikuks.... Vash alguses ka aga see naine...Rem vms viis ta õigele teele tagasi...
Legato ei tahtnudki Vashi tappa ... ta tahtis talle näidata mis tunne on tappa vms... see oli talle antud käsk Knivsilt ju.... ta elu korralikuks põrguks teha vms.
Relvasuhtes.... kes viskaks ära relva ,mis valedes kätes teeks sellist kahju
Mingi selline teema on igatahes  |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Nelj Okt 11, 2007 23:14 Teema:
|
|
|
Suutsin Triguni ajapikku ära vaadata ja jäin üpriski rahule. Seal oli nii komöödiat kui tragöödiat, mõnusad tegelased ja hea muusika.
Ma ei saa küll aru, miks te, varemkirjutanud, seda komöödiana võtate, naljad kaovad enne poolt animed juba tahaplaanile ning hea ongi, sest need hakkasid vaikselt korduma ja muutusid üksluiseks. Trigunil läks ka palju aega, et hoog sisse saada, erilist tegevust enne Gung-Ho Guns'ide ilmumist ju ei toimunud. See on ka Triguni ainuke viga - kui komöödia lõpeb ning tõsine sisu alguse saab, siis sinna vahele jääb palju venivaid üksikepisoode.
kaptengalaktlan ütles, et Trigunis antakse lugu edasi aeglaselt ja ma nõustun sellega, peategelase Vashi minevikust saime alles teada osas 17. Ning ilma mingi ootusärevuseta visatakse meile ette uusi teadmisi, mis meid siiski imestama panevad ja tekitavad meis veel huvi. Tegevuspaigaks võis pidada alguses Metsikut Läänt, äkki ilmusid sinna mingid kahejalgsed sõiduloomad - kas tegu on alternatiivse maailmaga? Kas postapokalüptika? Vastused saime alles hiljem. Näiteks selle sama 17. osa lõpus saime teada, et vahepeal (pärast õnnetust) on möödunud üle saja aasta ja see oli nii kurb. Mõelda, et Vash on selle aja jooksul üksinda ringi rännanud kogu aeg.
Vash oli tegelasena lahe, aga Wolfwood meeldis rohkem mulle.
Mulle ei meeldinud veel üks asi tegelikult - veri peaaegu puudus. Ma pole mingi sadist ega nõua võimalikult palju gore'i, aga tõsise teemaga animel ei tohiks nii palju tsensuuri olla.
Kuigi lõpp oli - ütleme - hea ning algus väga-väga naljakas jäi mul kuidagi kurb ja kauge tunne sisse, kui selle lõpetanud olin. Eksistentsi valu seal kaugel kõrbeplaneedil... _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Teis Nov 20, 2007 12:08 Teema:
|
|
|
Nuh vaatasin ka ära ja pean ütlema, et... WTF lame ending. C´mon nagu kuhu jäi lõpu action . Lisaks whats with the black cat. Kelle kass see oli mingi autori fetish or what  |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Teis Nov 20, 2007 12:35 Teema:
|
|
|
tõrvik kirjutas: | Nuh vaatasin ka ära ja pean ütlema, et... WTF lame ending. C´mon nagu kuhu jäi lõpu action . Lisaks whats with the black cat. Kelle kass see oli mingi autori fetish or what  |
mulle see kass niii meeldis XD
kuroneko is the best _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Teis Nov 20, 2007 12:53 Teema:
|
|
|
dipsy kirjutas: | tõrvik kirjutas: | Nuh vaatasin ka ära ja pean ütlema, et... WTF lame ending. C´mon nagu kuhu jäi lõpu action . Lisaks whats with the black cat. Kelle kass see oli mingi autori fetish or what  |
mulle see kass niii meeldis XD
kuroneko is the best | Ma ei ütlegi et ta ei meeldinud. Lihtsalt huvitab ka selle kassi taga olev story  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Teis Mai 11, 2010 08:35 Teema:
|
|
|
äitäh inimestele, kes siin foorumis mainisd Trgunit, mul tekkis ka huvi selle anime vastu ja ei kahetse, et vaatasin selle ära.
Algus on tõesti komöödia aga keskel läks asi draamaks.
Eriti mulle meeldis Remi laul, mis siin animes vahepeal kõlas.
Nüüd jään ootama Moviet, et see kunagi ka ära subbidakse. Ma arvan et enne sügist kahjuks ei tule subbid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Püh Jan 02, 2011 17:35 Teema:
|
|
|
Triguni movie subakad tulid eile välja |
|