Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kas paljud animed on k6vasti üle hinnatud? |
Suurem osa jah! |
|
0%
|
[ 0 ] |
Noo m6ned ikka on. |
|
100%
|
[ 10 ] |
Pooled animed on üle hinnatud.. |
|
0%
|
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 10 |
|
Autor |
Teade |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Püh Nov 11, 2007 18:26 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | See v6ib täitsa t6si olla aga mitte kellelgi pole t6estust et kaamaratel oli mikker sest igal tavalisel telekal on hääl ja minu arust telekas ei näidata kurjadegijate nimesi vaid 8eldakse neid nii minu arust on see rohkem t6enäoline et kaameratel polnud mikreid... |
Ma soovitan sul see episood uuesti üle vaadata, päriselt ka. Peaks vist 8. olema kui ma ei eksi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Nov 11, 2007 18:30 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | See v6ib täitsa t6si olla aga mitte kellelgi pole t6estust et kaamaratel oli mikker sest igal tavalisel telekal on hääl ja minu arust telekas ei näidata kurjadegijate nimesi vaid 8eldakse neid nii minu arust on see rohkem t6enäoline et kaameratel polnud mikreid... |
Isegi kui ei olnud neid mikreid siis kuidas pidi L teadma et seal krõpsu pakis on telekas? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Püh Nov 11, 2007 19:09 Teema:
|
|
|
Olles lasknud teemal mõnda aega areneda, olen nüüd veendunud, et siin tõesti räägitakse pigem juttu, mis sobiks paremini vastavatele seeriatele pühendatud teemadesse. Olge head, Death Note'i jutt palun DN teemasse ja Naruto jutt Naruto teemasse. Lukku. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|