Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Reede Okt 26, 2007 12:30 Teema:
|
|
|
32. episood vaadatud. Väga hea osa oli. Liigutavad hetked seoses Chiyo'ga, pisut huumorit Gai ja Kakashi'ga ning lõpuks mõned uued tegelased. Sai hääl sobib talle väga hästi ning Tobi on just selline naljavend nagu peab. Tema etteaste tegi kohe tuju heaks. Ja järgmises osas saab mõningaid vanu tuttavaid näha. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Reede Okt 26, 2007 13:07 Teema:
|
|
|
No vasakule mõelda siis osa kus Hinata sai Neji käest peksa. Kaamera liikus imelikult Hinata näolt tema rindadele ja jäi seal pidama ning nii kolm neli korda  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Reede Okt 26, 2007 13:12 Teema:
|
|
|
tõrvik kirjutas: | No vasakule mõelda siis osa kus Hinata sai Neji käest peksa. Kaamera liikus imelikult Hinata näolt tema rindadele ja jäi seal pidama ning nii kolm neli korda  |
Seda mõtlesin minagi..XD |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Reede Okt 26, 2007 13:58 Teema:
|
|
|
32. osa... Ruffy röövis mu sõnad Jummalast hea osa oli isegi
Oli venitamist aga samas oli ikka sisu ka pär is palju _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Reede Okt 26, 2007 14:16 Teema:
|
|
|
tõrvik kirjutas: | No vasakule mõelda siis osa kus Hinata sai Neji käest peksa. Kaamera liikus imelikult Hinata näolt tema rindadele ja jäi seal pidama ning nii kolm neli korda  |
ja kui Kabuto teda hiljem ravis siis ta ka pmst...was groping the goods
Alati on võimalik vasakule mõelda ja selle üle totakalt itsitada. kuid kas seda on tõesti vaja?
32. osa oli üsna muhe, nalja sai ka kõvasti.
 _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Reede Okt 26, 2007 16:22 Teema:
|
|
|
oi 32 episood oli hea. Tobi oli mõnus naljavend , Deidara jäi ellu :/ .. Ja nalja sai kah.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Reede Okt 26, 2007 16:36 Teema:
|
|
|
Envy kirjutas: | Ja nalja sai kah.
|
zomg, spoiler  _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Reede Okt 26, 2007 18:18 Teema:
|
|
|
Hauakaevaja kirjutas: | Envy kirjutas: | Ja nalja sai kah.
|
zomg, spoiler  |
jepp :d |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Reede Okt 26, 2007 20:35 Teema:
|
|
|
Kuulge päris kõvv osa oli tõesti. See Tobi tundub ka lahe vend olevat. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Reede Okt 26, 2007 22:01 Teema:
|
|
|
Tobi is a good boy. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Laup Okt 27, 2007 11:11 Teema:
|
|
|
32 oli tõesti päris lahe osa, liiga ruttu sai läbi isegi. Järgmine osa tundub samuti põnev olevat, sest saab jälle vanu tuttavaid näha  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rhonoc

|
Postitatud: Püh Nov 04, 2007 20:39 Teema:
|
|
|
Väga hea osa oli, aga kahjuks need osad tulevad väga aeglaselt ja venivad vähe ka. Manga jõuab juba liigagi kaugele ette.
kahjuks jäi see nädal osa ära, kuna selle asemel lasti vist pesaballi.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nadare

|
Postitatud: Esm Nov 05, 2007 09:54 Teema:
|
|
|
nüüd hakkavad osad juba palju huvitavamaks muutuma vähemalt minu arust... ja varsti saab Sasuket jälle näha, uued tegelased ilmuvad kaa varsti (tähendab juba järgmises osas ) _________________
in search of the Philosopher's Stone |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Reede Nov 09, 2007 13:31 Teema:
|
|
|
33. episood vaadatud. Väga mõnus osa oli. Shikamaru hommikune jutt ja Gai ning Lee tegutsemine ajas kohe naerma. Vaene Kakashi. Sai näha mitmeid vanu tuttavaid. Akamaru oli päris palju kasvanud, Hinata oli väga armas ja vaene Shino jäi tähelepanuta. Lõpus näitas Sai pisut oma tehnikaid. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Reede Nov 09, 2007 15:42 Teema:
|
|
|
33 mul kaa vaadatud. suht vähe actionit oli aga noh nägi vanu inimesi, chouji on tuus, shino uus välimus on lahe ja kõige parem oli muidugi akamaru ! , järgmises osas näeb kuidas sai testib narutot. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Laup Nov 10, 2007 12:28 Teema:
|
|
|
Kas keegi saaks öelda mis ajal mis film toimub?
Näiteks mis episoodide vahel toimub esimene film?
EDIT: Ma 2. ja 3. filmi toimumis aja sain teada.
2. film toimub pärast 160. osa ja 3. pärast 196. osa, aga esimese ja shipudeeni toimumis aegu ei tea :/ niiet kas keegi viitsib neid öelda?
EDIT2: Kuna 1. filmi reklaami oli 95-96 osa lõpus siis see vist toimubki pärast 95-96 osa.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Laup Nov 10, 2007 18:57 Teema:
|
|
|
aa filmidest rääkides kas keegi teab kus saab eng subiga Shippuuden muuvit vaadata? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Noonik

|
Postitatud: Laup Nov 10, 2007 19:05 Teema:
|
|
|
1) Mina tean nii palju, et Shippuudeni filmi saab näha alles järgmise aasta kevadel, kui see dvd peale jõuab. siis saab subid juurde lisada.
Endal juba augusti algusest kiusatus näha seda, kuid kahjuks pole ma kuskilt leidnud isegi puhtalt jaapanikeelset niinimetatud RAW versiooni.
2) Kas ma olen pime või ei ole foorumis Bleachi teemat tehtud? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Laup Nov 10, 2007 19:50 Teema:
|
|
|
Noonik kirjutas: | 2) Kas ma olen pime või ei ole foorumis Bleachi teemat tehtud? |
Sa oled pime.
33 vaadatud ka mul ja täitsa vahva oli. Kibat, Shinot ja kõiki teisi oli tore näha, Sai'd sai kah lõpus natuke näha. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rhonoc

|
Postitatud: Laup Nov 10, 2007 20:30 Teema:
|
|
|
Envy kirjutas: | aa filmidest rääkides kas keegi teab kus saab eng subiga Shippuuden muuvit vaadata? |
Sub-i veel ei ole väljas. Niipalju kui mina tean pidi see tulema aatal 2008 millalgi. Ma võin muidugi eksida.
Aga ep. 33 Päris hea oli. Lahe oli näha vanu tuttavaid sealt. Shino käitumine oli naljakas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|