Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Nov 08, 2007 21:07 Teema: Animeöö 4 - 24.-25. november Tartus
|
|
|
Aeg on hakata välja reklaamima meie neljandat animeööd. Seekord on üritus registreerimisega!!!
30/30 - registreeritud/kohtade arv
Nimekiri hetkeseisuga täis!
Ootejärjekorras 1 inimene.
Kuupäevad: 24.-25. november 2007
Kellaajad: 19.00 (24.11) - 13.00 (25.11)
Koht: Noortekeskus Urg, Pargi tn. 8, Tartu
Registreerimine: Seekord on üritus piirarvuga (30 inimest). Registreerimiseks saata oma täisnimega email aadressile asashio@anime.ee Kes ees, see mees!
Söök ja jook: ise kaasa *
Mida vaatame:**
* Kohapeal on olemas köök, aga see ei ole täiesti funkstioneeriv. Vee keetmiseks on heas korras kann olemas, niiet kes tahab nuudleid süüa, võtku pulgad/kahvel, kauss ja nuudlid ise kaasa. Alkohol pole lubatud!!!
** Sõltuvalt sellest, mida me vaatama hakkame sõltub ka see, kui palju me vaadata jõuame. Küll aga on plaan igast animest vähemalt 10 osa ära vaadata.
- Teatud aegade tagant toimuvad ka pausid, et inimesed saaks midagi süüa ning jalgu sirutada.
- Tegu on endise Noortekekuse Varjendiga. Kunagi ammu oli ta pommivarjend. Kõige lihtsamini jõuab sinna, kui minna Hansakeskuse ja Kohtumaja vahelist Kalevi tänavat pidi kuni paremat kätt ilmub munakivitee. See ongi Pargi tänav. Teistmoodi saab mööda Tähe tänavat. Aind et siis jääb munakivitee vasakut kätt. Pimedal ajal ei pruugi seda üles leida, kuna seal pole valgustust. Aga kui majade vahele tuleb tühi koht, kus on muruplats ning mäed, siis see on ilmselt õige koht
- Magamisega on nii, et kes kavatseb magada peab arvestama, et väga palju magamiskohta seal pole.
- Vaatamine toimub projektorilt seinapeale laskmisega ning kõrvalruumis telekast.
- Küsimuste korral saate siia teemasse postitada, mulle privaatteate saata või kui soovite, siis ka helistada. Minu number on Asashio kodukal
!!! Võimalik, et toimuvad mingid muudatused, jälgige seda postitust !!! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Kolm Veeb 27, 2008 00:05). Kokku muudetud 16 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Indrek

|
Postitatud: Nelj Nov 08, 2007 21:12 Teema:
|
|
|
JEEEE, ma olin esimene!!!!!!! (nolife nolife nolife)
... *köhh*... et siis, põnev üritus, aga küsimus järjekorra kohta. Kas selline järjekord tulebki, nagu need nimed postitatud on? Ilmselt... seega mis ajaks soovitaksid tulla, kui ma tõesti ei viitsiks vaadata animet, mille vaatamine praegu aktiivselt toimub (mushishi) ?
Arigatou-gosaimasu, kaia-chan! |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Nov 08, 2007 21:17 Teema:
|
|
|
Indrek kirjutas: | JEEEE, ma olin esimene!!!!!!! (nolife nolife nolife)
... *köhh*... et siis, põnev üritus, aga küsimus järjekorra kohta. Kas selline järjekord tulebki, nagu need nimed postitatud on? Ilmselt... seega mis ajaks soovitaksid tulla, kui ma tõesti ei viitsiks vaadata animet, mille vaatamine praegu aktiivselt toimub (mushishi) ?
Arigatou-gosaimasu, kaia-chan! |
Järjekord ei ole 100% kindel, aga ilmselt on Mushishi on rahuliku olemuse poolest esimene. Kella 5 ajal jääksid inimesed muidu lihtsalt seda vaadates magama .P _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Nelj Nov 08, 2007 21:36 Teema:
|
|
|
Regasin ennast ja ühe värske animesõbragi
Kiirustage, seltsimehed unetud! _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Nelj Nov 08, 2007 21:42 Teema:
|
|
|
kohad lähevad siin kuradima kiiresti ma vaatan. teema on pool tundi vana ja juba on üle poole kohtadest läinud. hea, et ma oma Half-life 2 õhtus väikese pausi tegin, muidu olekski ilma jäänud. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Nov 08, 2007 22:40 Teema:
|
|
|
Pmst on 3 kohta veel jäänud
Kes soovib, see kiirustagu! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Nov 08, 2007 23:11 Teema:
|
|
|
Anime on lahe
*psst* kes ei jõua registreeruda, need võivad kohale tulla ja mulle kohapeal altkäemaksuks 500 krooni anda, küll ma teid sisse smuugeldan. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaisu0

|
Postitatud: Reede Nov 09, 2007 00:10 Teema:
|
|
|
Hauakaevaja kirjutas: | Anime on lahe
*psst* kes ei jõua registreeruda, need võivad kohale tulla ja mulle kohapeal altkäemaksuks 500 krooni anda, küll ma teid sisse smuugeldan. |
kuidas sa kavatsed nad minust mööda saada ?? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Nov 09, 2007 00:15 Teema:
|
|
|
kaisu0 kirjutas: | kuidas sa kavatsed nad minust mööda saada ?? |
Siis kui sa õues lumes möllad. :3
Ja pommivarjendil peaks küllalt tagauksi leiduma. XD
Ja "loli in a bag" tuli meelde. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaisu0

|
Postitatud: Reede Nov 09, 2007 00:21 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: |
Siis kui sa õues lumes möllad. :3
Ja pommivarjendil peaks küllalt tagauksi leiduma. XD |
hmm... isegi kui ma lumes möllan ei saa ta must mööda.. ma jälgin KÕIKE ja sellel pommivarjendil ei ole tagaust.. seega... ainult 1 uks.. mille võti minu käest  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Nov 09, 2007 00:38 Teema:
|
|
|
kaisu0 kirjutas: | hmm... isegi kui ma lumes möllan ei saa ta must mööda.. ma jälgin KÕIKE ja sellel pommivarjendil ei ole tagaust.. seega... ainult 1 uks.. mille võti minu käest  |
Klge ärge spämmige. Tagauks on siiski olemas, aga see on lukus ja selle võtit me ei saa. Vastust ei soovi. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Reede Nov 09, 2007 14:57 Teema:
|
|
|
:/;(:( Krt, ülisuure tõenäosusega ei sobi aeg.
Muidu kava on hea, soovitan ...
Fun'i teile |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Nov 09, 2007 22:32 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | 1 koht on veel alles  |
makasb 250 krooni  _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Nov 10, 2007 12:13 Teema:
|
|
|
Nimekiri täis!
Hetkel enam registreerida ei saa. Küll aga on osad küsimärgiga inimesed, et kui keegi neist ära kukub, siis annan teada  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
W_W

|
Postitatud: Laup Nov 10, 2007 14:39 Teema:
|
|
|
Kohad juba täis...
Aga kui keegi mingil põhjusel ei saa tulla siis ma tuleksin.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Nov 10, 2007 23:21 Teema:
|
|
|
W_W kirjutas: | Kohad juba täis...
Aga kui keegi mingil põhjusel ei saa tulla siis ma tuleksin.  |
Oled ootejärekorras esimene. Aga ole hea ja saada mulle oma täisnimi privasse. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Nelj Nov 22, 2007 20:09 Teema:
|
|
|
Need kes veel ei tea siis ürituse warm-up party toimub Tartu kaubanduskeskuses Eeden. 24. novembril peab keskus oma 4. sünnipäeva kus kell 12 ja 14.15 esitab kloun Ummi oma eeskava.  _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Nov 22, 2007 20:52 Teema:
|
|
|
Oo jaa, ma teen seal õhupallidest loomi ja seisan kätel ja annan väikestele tüdrukutele kommi. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Nov 22, 2007 20:59 Teema:
|
|
|
jackwood kirjutas: | Need kes veel ei tea siis ürituse warm-up party toimub Tartu kaubanduskeskuses Eeden. 24. novembril peab keskus oma 4. sünnipäeva kus kell 12 ja 14.15 esitab kloun Ummi oma eeskava.  |
Njaa...halvale ajale pandud. Klubiliikmed peavad kell 14 koosolekul olema  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
|