Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 16:44 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | SSJ_Silver kirjutas: | Ma sain lõpuks esimese volüümi kätte ja hakkan seda täna lugema
Teise volüüüümi ostab mulle tydo 14.maiks(ostis 14.aprill, aga jõuab siis kohale PS: 14.aprill oli pool aastat täis meil )  |
14. aprill ostis, aga kohale jõuab 14. märts??
kuskil oled sa nüüd küll vist puusse pannud... | Krisostomusest ostis Noh ostis 14.aprill. Jõuab kohale 2-4nädala pärast. Mul tuli volüüm üks kuu Oih srry, tellis  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us."
Viimati muutis seda SSJ_Silver (Esm Apr 23, 2007 17:18). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 16:47 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Bushidon kirjutas: | SSJ_Silver kirjutas: | Ma sain lõpuks esimese volüümi kätte ja hakkan seda täna lugema
Teise volüüüümi ostab mulle tydo 14.märtsiks(ostis 14.aprill, aga jõuab siis kohale PS: 14.aprill oli pool aastat täis meil )  |
kuskil oled sa nüüd küll vist puusse pannud... | Krisostomusest ostis Noh ostis 14.aprill. Jõuab kohale 2-4nädala pärast. Mul tuli volüüm üks kuu Oih srry, tellis  |
see sõna ei tekitanud absoluutselt mitte mingisugust probleemi, minu tähenärimisest sõltuvuses olev olend minu sees tõstis oma pea hoopiski teisel põhjusel...  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 17:17 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | SSJ_Silver kirjutas: | Bushidon kirjutas: | SSJ_Silver kirjutas: | Ma sain lõpuks esimese volüümi kätte ja hakkan seda täna lugema
Teise volüüüümi ostab mulle tydo 14.märtsiks(ostis 14.aprill, aga jõuab siis kohale PS: 14.aprill oli pool aastat täis meil )  |
kuskil oled sa nüüd küll vist puusse pannud... | Krisostomusest ostis Noh ostis 14.aprill. Jõuab kohale 2-4nädala pärast. Mul tuli volüüm üks kuu Oih srry, tellis  |
see sõna ei tekitanud absoluutselt mitte mingisugust probleemi, minu tähenärimisest sõltuvuses olev olend minu sees tõstis oma pea hoopiski teisel põhjusel...  | AAA ok Ma ei pannud seda üldse tähele Kohe hakkan parandama  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enthy

|
Postitatud: Teis Mai 01, 2007 09:53 Teema:
|
|
|
See on hea manga. Lugesin juba mingi kaks kuud tagasi läbi. Tegelt alustasin anime vaatamisega aga kuna see anime ple veel lõppenud siis otsustasin et tahan quick peaki ja lugesin manga läbi.  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Nov 04, 2007 14:49 Teema:
|
|
|
Kõigile teadmiseks ilmub Death Note 13: How To Read 2008. aasta Veebruaris tõlgituna VIZ media poolt
Ootan põnevusega ja kui saan siis teen Pre-orderi ka www.kriso.ee kaudu  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Teis Nov 06, 2007 17:51 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Death Note 13: How To Read |
Millest see täpselt?
Ise lugesin aaammuuu aega tagasi. Jôudsin ainult 7 vol-ni, sealt hakkas asi allamäge minema. _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF!
Viimati muutis seda ponytail (Esm Nov 12, 2007 13:17). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Teis Nov 06, 2007 18:00 Teema:
|
|
|
Spoiler?  _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Teis Nov 06, 2007 18:34 Teema:
|
|
|
R.E.M.I. kirjutas: | Spoiler?  |
Need kes seda teemat loevad on ammu arvatavasti ära vaadanud death notei või lugenud läbi manga.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

|
Postitatud: Teis Nov 06, 2007 19:06 Teema:
|
|
|
Või uurivad siit, kas tasub lugeda?  _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Nov 06, 2007 20:04 Teema:
|
|
|
Volüüm 13 How To Read pole isegi tõlkena Internetis väljas, niiet see on võimatu, et loetud. See on manga, mis räägib kõigist tegelastest detailsemalt ja seal on näit. L'i õige nimi kirjas  _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Teis Nov 06, 2007 20:06 Teema:
|
|
|
Vabalt on kuskil see tõlgitult väljas..Aga ma mõtlesin vol. 1-12 loetud. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Nov 06, 2007 20:18 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | Vabalt on kuskil see tõlgitult väljas..Aga ma mõtlesin vol. 1-12 loetud. | Haha!!! Otsi ülesse ja saada mulle ka siis, TÄIELIKULT tõlgitud variandi
Jään põnevusega ootama  _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Teis Nov 06, 2007 20:18 Teema:
|
|
|
Nojah, ma ei öelnud et 100% kindlalt on aga võib olla.. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Nov 06, 2007 20:29 Teema:
|
|
|
Asi ongi, et ma olen 100% kindel, et täielikult tõlgitud varinanti(jaapani keelest->inglise keelde) ei ole, on osaliselt tõlgitud ainult.
Btw...Mina ei loe mangasid netist eriti, vaid iga kuu tellin 2 mangat. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 01:08 Teema:
|
|
|
-
v.13 c.1a by mD-xD _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 02:32 Teema:
|
|
|
ponytail kirjutas: | SSJ_Silver kirjutas: | Death Note 13: How To Read |
Millest see täpselt?
Ise lugesin aaammuuu aega tagasi. Spoiler: Oli see 7 vol mil L suri, sellest kaugemale ei jôudnudki. Sokk oli liiga suur. |
Tegu on ikka korraliku spoileriga. Kustuta ära või hoiata ja tee valgeks. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Esm Nov 12, 2007 14:02). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 13:17 Teema:
|
|
|
Korras ja vabandust. _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 13:59 Teema:
|
|
|
Nüüd jääb genky'l endal ka veel oma postituses tsiteeritud räme spoiler nõuetekohaselt märgistada...
EDIT: No nüüd tõesti kõik jälle soe ja turvaline! _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
-euphemism-
|
Postitatud: Kolm Nov 28, 2007 20:42 Teema: totaalne newb
|
|
|
Tere siis...
Mul on selline tobe lugu: üks mu sõber on suur-suur mangafänn, Death Note on üks tema lemmikuid. Mina tean DN-ist kahetsusväärselt vähe, kuid mul on plaan talle hankida üks tegelik paberkandjal väljaanne.
Konks on selles: mul pole aimugi, missugust ja kuskohast muretseda. Tahaks inimesele headmeelt sünnipäeva puhul valmistada (ma tean, et tal pole ühtegi osa paberkandjal). Nagu noh... käegakatsutav rõõm või nii.
Nüüd ma palun teie käest abi, kes te teate DNist vast tunduvalt rohkem kui mina. Äkki oskate soovitada mõnda teie arust hellalt head osa ning kuskohast seda üldse hankida? (kriso.ee äkki?) |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

|
Postitatud: Kolm Nov 28, 2007 21:11 Teema:
|
|
|
http://www.buecher-krueger.de/
Natuke kauge koht kust tellida aga mina sain sealt oma 3 saksakeelset väljaannet kätte ja seal oli ka võimalus inglise keelseid tellida.
Death Notei mangal on eraldi osad numbritena, ehk lihtsalt tellid esimese siis. =) _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
|