Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Rhonoc

|
Postitatud: Püh Nov 04, 2007 20:35 Teema: Grenadier
|
|
|
Mõtlesin teha sellest eraldi teema.
¾anr : Adventure, Comedy, Shounen
Tegemist on blondi ja väga ilusa tüdrukuga Rushunaga, kes on Senshi ( püssi expert ), kes reisib mööda maad ühel põhjusel. Ja see on võtta teistelt tahe võidelda ilma vägivallata, vaid naeratusega . Kuigi ta ei taha võidelda on ta alatihti selleks sunnitud. Teekonnal ta kohtub Yajiroga, ta kasutab mõõka võitlemiseks, kes ühineb Rushunaga tema teekonnal.
Muud ei oska selle kohta öelda. Soovitan seda vaadata, kuna see on tegelikult väga huvitav. see võib olla 2004 aastast, aga animatsioon on minu arust väga hea.
Niiet soovitan.
Viimati muutis seda Rhonoc (Reede Nov 16, 2007 17:31). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Nov 04, 2007 20:41 Teema:
|
|
|
Ma arvan, et siinkohal oleksid kohustuslikud nii pildid kui teatud .gif-failid, mis püstolilahinguid näitavad.
Et ma ise pole seda näinud, aga ootan lihtsalt parajat aega, praegu on palju muudki vaadata. Seda lihtsalt peab nägema, kuigi story kohta ma midagi ei tea, aga 12 osa võib ruttu läbi vaadata ja sellise anime puhul keegi story't ei jälgigi, eksju-onju.  _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rhonoc

|
Postitatud: Püh Nov 04, 2007 21:11 Teema:
|
|
|
Lisasin siia pilte. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Nov 04, 2007 21:14 Teema: Re: Grenadier
|
|
|
|
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Püh Nov 04, 2007 22:48 Teema:
|
|
|
Endale meeldis, kuigi sai kohe alguses seda vaadatud ja palju enam sellest ei mäleta tänu oma halvale mälule.
Kui elu vaid nii kerge oleks nagu seal on võimaluseks toodud.
Igatahes soovitan, hästi joonistatud ja ok story.  _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Nov 04, 2007 23:15 Teema:
|
|
|
Väga tore anime oli.
*ammu vaadatud tänu mingile gifile siin foorumis*
Et noh... vaadake!  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Esm Nov 05, 2007 03:03 Teema:
|
|
|
minu arust ajaviiteks vaatamiseks ok, samas sügavamat stoorit sealt otsida pole mõtet ning üldiselt öeldes kipub see sellise anime kanti minema mida korra vaatad ning siis läheb meelest.
relva laadimine on absurd, aga kena. oleks hea kui enda rindade vahelt padrunid nii korrapäraselt revolvrisse lendaksid... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Nov 05, 2007 15:29 Teema:
|
|
|
Olen ruri jutuga päri.
Anime on hea. Ja kõik. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Esm Nov 05, 2007 17:36 Teema:
|
|
|
Vaatasin ka ära ja nõustun ruriga. Vaadatav on aga pole midagi sellist mida peaks vaatama. Soovitan vaadata sel juhul kui midagi muud pole vaadata  |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Nelj Nov 15, 2007 18:22 Teema:
|
|
|
Sain paar osa läbi ja minu arust oli selle tydruku character läbinähtav....
Tydruk on lahke ja vihkab v6itlemist ja käitub lollilt siis järsku kui peab ta v6itlema siis on ta järsku t6sine ja hakkab täpselt laskma ja käituma yleolevalt ja nii 8elda k6valt (mis ei sobi selle tydruku characteriga kokku)ja siis k6ik kysivad kes ta on??Tema nii8elda rahu soov jne...suurendab meie keskendumist selle tydruk osavusele v6itluses..(ma praegu proovisin seletada vabandust kui te aru ei saa see tuli kuidagi segane välja.) _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
|