Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Laup Nov 03, 2007 00:59 Teema:
|
|
|
jõle diip tekst...
macobo kirjutas: | Kas saab inimeseks nimetada kedagi, kellel puudub oma arvamus vaid sõltub sellest, mida teised talle ette söödavad?
|
Selliseid inimesi, kellel üldsegi oma arvamust ei ole, pole olemas. Mine võtta kosmosemüstikast kinni.
Või noh, mida mina ka tean... |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Nov 03, 2007 01:51 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | Selliseid inimesi, kellel üldsegi oma arvamust ei ole, pole olemas. Mine võtta kosmosemüstikast kinni.
Või noh, mida mina ka tean... |
Am...pmst võib väga hästi inimesel arvamus puududa. Seda juhul, kui ta pole teema üle mõelnud või ei teagi eriti, millest jutt. Sel juhul on teiste öeldu tunduvalt mõjuvam. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Laup Nov 03, 2007 10:09 Teema:
|
|
|
macobo kirjutas: | mimmu: Tore on olla eelarvamuslik, kas pole? Kuid välimus võib olla petlik ning inimesed on võimelised arenema. Ühel hetkel võib selle lihtsa fakti ununemine kallilt maksma minna!  |
on, sest tihti võib eelarvamus osutuda õigeks. peab ainult teadma millal see oli vale ja seda tunnistama ja ma olen kindekl et ma olen selline, kes seda teeb.
alarkivi kirjutas: | ei ole. imelik on see, et sina sellise järelduse tegid üldse. keegi ei spoilerdanud EGA ei väitnud, et tema lugemisharjumus on lõpp-algus-keskoht või mõni muu, ebaklassikalise algus-keskkoht-lõpp asemik. kummaliselt tekkinud sisutu vaidlus imho |
täpselt: mitte keegi ei teinud seda, seehulgas ka mina. ma ei arvanud üldse midagi sellist nagu sa arvad, et ma arvasin _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Laup Nov 03, 2007 11:43 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | mõnes mõttes on ju, nüüd suhtun ma raamatusse eelarvamusega ja see häirib mu lugemisnaudingut mingil määral...  |
Sa ei tohiks ühtegi raamatut enam lugeda sellise loogikaga. Oled ehk kuulnud sellest, et kõigile ei meeldi see raamatuseeria millest jutt? Mina olen näiteks üks neist. Suhtu nüüd raamatusse veel suurema eelarvamusega ja naudi seda veel vähem selle pärast, et mulle see raamat ei meeldi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Laup Nov 03, 2007 14:05 Teema:
|
|
|
Vôib-olla selles, et inimesed siin enam ei käi on süüdi siinsed inimesed. Te kohe ajate ju inimesi ära. Liiga palju vaidlemist. _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Laup Nov 03, 2007 14:09 Teema:
|
|
|
ega keegi inimesi ju vaidlema ei sunni
aga suva sellest. peaasi on ju see, et LUND SAJAB!!!! mimmu on nüüd happy. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Laup Nov 03, 2007 16:36 Teema:
|
|
|
Mimmu kas tartus sajab lund või lörtsi?
Tallinnas on lörts igastahes, aga hommikul oli tore ärgates näha, et lumi(lörts) on maas Õue minnes oli kohe arusaada et lörts  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Laup Nov 03, 2007 17:17 Teema:
|
|
|
ponytail kirjutas: | Vôib-olla selles, et inimesed siin enam ei käi on süüdi siinsed inimesed. Te kohe ajate ju inimesi ära. Liiga palju vaidlemist. |
jah, see on üks õel foorum  |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Laup Nov 03, 2007 17:57 Teema:
|
|
|
kust saaks animede release date vaadata ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Laup Nov 03, 2007 18:14 Teema:
|
|
|
lumi tundub ikka, lörts see nüüd küll välja ei näe. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Nov 03, 2007 18:22 Teema:
|
|
|
Jõulud!!!  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Laup Nov 03, 2007 18:25 Teema:
|
|
|
Miks inimesed arvavad et ma mõtlen kõike mida ma ütlen? Müstika...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Püh Nov 04, 2007 02:30 Teema:
|
|
|
Death Note'i nendoroidide jõulu-eriväljaanded (komplektis 1 lisanägu ja teemakohane lisakostüüm).
 _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Püh Nov 04, 2007 03:59 Teema:
|
|
|
kawaiii  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
downo
|
Postitatud: Püh Nov 04, 2007 19:46 Teema:
|
|
|
Pole sada aastat siia postitand _________________ You Cannot Kill What U Did Not Create |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Püh Nov 04, 2007 21:22 Teema:
|
|
|
Oli jah roheline mantel. Minimantel. Zarast. Minu lemmik.
Harry Potteri 7. raamat... Jah, ma lugesin selle ka inglise keeles suvel läbi. Ja erinvalt mõnest, lugesin algusest lõpuni. Keskel oli kahtlane, aga üldiselt oli väga väärikas lõpp. Paljud lemmiktegelased surid küll kahjuks ära... Aga põhev oli. Kahe päevaga sai läbi. Ei pannud raamatutu eriti käest ära ka. Lõpp võib tunduda nõme neile, kes poole pealt loevad, sest mina küll ei saa aru, kui das te siis midagi mõistate seal. Keeruline sü¾ee.  _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Püh Nov 04, 2007 21:58 Teema:
|
|
|
macobo kirjutas: | Kas saab inimeseks nimetada kedagi, kellel puudub oma arvamus vaid sõltub sellest, mida teised talle ette söödavad? |
saab, kuna inimeseks olemine ei sõltu arvamuse olemasolust.
Tsiteerin:: | Kas pole imeline ärgata sünniäevajärgsel hommikul, kui väljas sajab lund ning lugeda, mida kõike igalepoole sai tipsis peaga kirjutatud kirjutatud!?  |
oma kogemuse järgi ma ei ütleks, et selline asi imeline on. aga eks see olene ka sellest, et mida kirjutad ja enesekriitika tasemest.
ponytail kirjutas: | Vôib-olla selles, et inimesed siin enam ei käi on süüdi siinsed inimesed. Te kohe ajate ju inimesi ära. Liiga palju vaidlemist. |
ma arvan, et ka siin on täiesti kohane cenorigi kommentaar: Me muutume liiga steriilseks, kui ei või enam öelda, et see misiganes oli igav/põnev/humoorikas/lahe/bullshit jne.
kui keegi enam ei tohi siin oma arvamust teise postituse kohta avaldada, ei tohi vaielda, ei tohi isegi minimaalset sopilerit enda arvamuse näol avaldada jne, jne (ilma, et poleks kartust, et keegi selle peale hädaldama hakkab), siis muutub see foorum liiga steriilseks ning just selle peale võivad inimesed ära minna. välja arvatud sellised kes spämmivad ning niisama lobisevad.
aga ka muidugi selline foorum on osade arvates hea... |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Nov 04, 2007 22:03 Teema:
|
|
|
Karstike kirjutas: | Ja erinvalt mõnest, lugesin algusest lõpuni |
kes nii tegi?
aga Mikan on nii kiisu :3 _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Esm Nov 05, 2007 15:50 Teema:
|
|
|
KoRn'i kontsertile saab pileteid!!! YeEEey!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Esm Nov 05, 2007 16:38 Teema:
|
|
|
ewty kirjutas: | lugesin suvel viimase inglise keelse Potteri lõpu ära (lihtsalt ei saanud vastu panna) ja võin öelda, et lõpp oli küll pettumus - väga cheesy... | _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|