Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
PlastiLiin

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Reede Okt 26, 2007 13:25 Teema:
|
|
|
Nii, vaatasin video ära... See oli... Noh... Vägev!!! Uskumatu, peaks, vist ka selle programmi endale tõmbama... Ohh...
Ma niii ootan juba homset... Ma olen veel selles vanuses, kus sünnipäeva tõesti oodatakse, mitte ei kardeta...  _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Reede Okt 26, 2007 13:43 Teema:
|
|
|
Vaatasin video ära ja ütlen et see programm nii screenshotitelt ja videost tundub väga hea, ja väga photoshopi moodi..
Et ise olen koguaeg photoshopi kasutanud, kuigi pole oma harilikuga joonistatud pilte muutnud vms.
Et olen näinud väga häid anime-stiilis photoshopis tehtud pilte, nii häid et ei saa arugi et fan-art vms. on.
Aga programmi võin hankida, kuid oletame et kui sa üli-koba oled ja selle programmi tõmbad siis sa ju über-heaks ei saa..Niiet oskused loevad ka.
Aga see kes selle video tegi vot see oli väga proff.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Reede Okt 26, 2007 13:50 Teema:
|
|
|
Kas see oli tõesti hiire abil tehtud Nagu omast kogemusest hiirega küll nii kerge neid jooni teha pole  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Reede Okt 26, 2007 13:54 Teema:
|
|
|
Arvan et võis vabalt olla tabletiga tehtud.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Reede Okt 26, 2007 14:00 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | Vaatasin video ära ja ütlen et see programm nii screenshotitelt ja videost tundub väga hea, ja väga photoshopi moodi..
Et ise olen koguaeg photoshopi kasutanud, kuigi pole oma harilikuga joonistatud pilte muutnud vms.
Et olen näinud väga häid anime-stiilis photoshopis tehtud pilte, nii häid et ei saa arugi et fan-art vms. on.
Aga programmi võin hankida, kuid oletame et kui sa üli-koba oled ja selle programmi tõmbad siis sa ju über-heaks ei saa..Niiet oskused loevad ka.
Aga see kes selle video tegi vot see oli väga proff.. | See et ta pro on on juba sellest näha et ta tegi pildist annimeeritud asjanduse |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Reede Okt 26, 2007 17:22 Teema:
|
|
|
Oh, see video oli äss, tõmban ka programmi, juhuks kui igav hakkan ja samal ajal tuleb tuju joonistada, ehk selline olukord, mida juhtub nagu kord või kaks aastas, aga ikkagi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
macobo

|
Postitatud: Reede Okt 26, 2007 23:03 Teema:
|
|
|
Sai endale eile DVD-kirjutaja ostetud ning omast tarkusest arvutisse paigaldatud. Kuid, kui mõlemad on ühendanud, ei loe cd/dvd draiv cdsid, kui aga DVD-kirjutaja ühendus eemaldada, töötab ta perfektselt. Oletan, et arvuti output ei ole kahe draivi jaoks piisav. Selles kohas sai minu pikast nädalast väsinud mõistus otsa.
Ehk mõni baka-sossepp oskab mind aidata ja suunata, mida teha/kust muuta? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Valdars

|
Postitatud: Reede Okt 26, 2007 23:15 Teema:
|
|
|
Jumperid? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Laup Okt 27, 2007 09:33 Teema:
|
|
|
Minul aitas 2'he DVD kirjutaja vahelise tüli maandada master'i ja slave'i vahekord. |
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
Postitatud: Laup Okt 27, 2007 19:07 Teema:
|
|
|
Kõigile meeldetuletuseks. Ärge unustage, et täna peab KELLA keerama ÜKS tund TAGASI! Me läheme nüüd talveajale üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Okt 27, 2007 21:12 Teema:
|
|
|
himiko kirjutas: | Kõigile meeldetuletuseks. Ärge unustage, et täna peab KELLA keerama ÜKS tund TAGASI! Me läheme nüüd talveajale üle! |
Täpsustuseks:
Kui kell 4 peab keerama, siis keerake kella 3le. Ehks siis 4 -> 3
Ühe isiku avastus Viru Keskuse Rahva Raamatust -> Manga Bibel Story _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Püh Okt 28, 2007 15:21). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Laup Okt 27, 2007 21:22 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: |
Ühe isiku avastus Viru Keskuse Rahva Raamatupoest -> Manga Bibel Story |
üks mangapiibel oli ka Tartu Kaubamajas müügil. Kaanepilti ei vaadanud, kuid üsna paks oli teine küll. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Laup Okt 27, 2007 22:35 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: |
Ühe isiku avastus Viru Keskuse Rahva Raamatupoest -> Manga Bibel Story |
heh, ma just eile lappasin seda seal. nähtav siiski ostma ei kutsunud. mulle avaldas muljet hoopis see, et neil oli mitu eksemplari ühte mu lemmikraamatut, Jeff Nooni "Pixel Juice'i".
pubekatele ja muidu nooruslikele/romantiliselt meelestatutele promoksin seda raamatut. blurb kõlab magedalt, aga raamat on üsna hardcore.
see on mul praegu pooleli. võib vist ka soovitada. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

|
Postitatud: Püh Okt 28, 2007 10:35 Teema:
|
|
|
Mina aga avastasin Apollo Raamatumajast Tallinnas peale hea mangavaliku ka pildiraamatuid Gothic Lolita ja Fresh Fruit  |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Püh Okt 28, 2007 10:45 Teema:
|
|
|
himiko kirjutas: | Mina aga avastasin Apollo Raamatumajast Tallinnas peale hea mangavaliku |
Millal selline asi nagu hea mangavalik sinna sai? _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

|
Postitatud: Püh Okt 28, 2007 13:49 Teema:
|
|
|
jackwood kirjutas: | himiko kirjutas: | Mina aga avastasin Apollo Raamatumajast Tallinnas peale hea mangavaliku |
Millal selline asi nagu hea mangavalik sinna sai? |
Ma mõtlesin selle all ikka kvantiteeti mitte kvaliteeti. Piisavas koguses erinevaid mangasid väikese Eesti kohta. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Püh Okt 28, 2007 14:42 Teema:
|
|
|
himiko kirjutas: | Mina aga avastasin Apollo Raamatumajast Tallinnas peale hea mangavaliku ka pildiraamatuid Gothic Lolita ja Fresh Fruit  |
Fresh Fruit on olemas, nüüd pean Gothic Lolita ostma  |
|
Tagasi üles |
|
 |
PlastiLiin

|
Postitatud: Teis Okt 30, 2007 00:17 Teema:
|
|
|
Lihtsalt huvi pärast vaatasin http://www.alexa.com/
Baka.ee users come from these countries:
Estonia 96.8%
Australia 1.6%
Malaysia 1.6%
Mida ikka arvata oli  |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Teis Okt 30, 2007 23:15 Teema:
|
|
|
Keegi oskaks mõnda head mahjongimängu arvutil mängimiseks. Selline netist tasuta tõmmatav ja ma ei mõtle solitaire'i vaid ikka seda nelja-mehe hasartmängu. Oleks hea, kui sisaldaks ka õpetust algajale, aga saan ka ilma hakkama. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
|