Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Kolm Okt 10, 2007 11:42 Teema:
|
|
|
Kas FMA filmile pidi järg tulema? Ma kuskilt kuulsin... _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Nelj Okt 11, 2007 15:10 Teema:
|
|
|
Karstike kirjutas: | Kas FMA filmile pidi järg tulema? Ma kuskilt kuulsin... |
ohoh ! see juba oleks midagi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Nelj Okt 11, 2007 15:21 Teema:
|
|
|
Envy kirjutas: | Karstike kirjutas: | Kas FMA filmile pidi järg tulema? Ma kuskilt kuulsin... |
ohoh ! see juba oleks midagi. |
Shamballa järg oleks kindlasti umbes selline:
Hoolimata faktist, et Ed lubas mitte tagasi tulla tuleb ta ikka võttes Alphonse'i kaasa ja avastab, et Winry on vahepeal Mustangiga abiellunud. Mustangil ja Edil on võitlus elu ja surma peale, jäävad viiki. Mustangil on Armstrongiga affäär ja Armstrong lömastab ta kogemata ära. Winry sureb ka, Alphonse kaotab suurema osa oma kehast ja saab lõpuks inimpeaga robotiks, kellel on punane lasersilm ja lõpuks saab kogu maailm otsa, sest Edile ''Ei meeldinud see koht enam'' ja viimases stseenis näidatakse, kuidas ta Envy ja Wrathiga paradiisis pokkerit taob, tiivakesed ja valge öösärk seljas.
...No igastahes miks peaks FMA filmile järg tulema? Raha on muidugi vastus, aga lõpuks tuleb neid filme nii palju, et pole enam põnev. Me teame niikuinii, et kui keegi ära sureb, siis on ta surnud ja kui keegi on liiga tähtis, et surnud olla, siis ta ei sure ära või ärkab ellu. Tundub kuidagi mõttetu. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

|
Postitatud: Nelj Okt 11, 2007 17:28 Teema:
|
|
|
Kuskilt lugesin seda... _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Nelj Okt 11, 2007 18:25 Teema:
|
|
|
Ega ma ei süüdista sind ja see on täitsa võimalik, aga minuarust lihtsalt halb näitaja. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

|
Postitatud: Reede Okt 12, 2007 14:44 Teema:
|
|
|
Jaajaa, ma tean. See ei pruugi üldse olla, ja see ie ole neil mingi pooleli, aga ma kuulsin, et nad kaalusid seda lihtsalt. Ja tahtsin teada, kas keegi teab midagi rohkemat? _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|