Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 18:26 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | ma arvan et alguses v6ib jah palk madal olla aga kui k6ik anime huvilised tuleks ja ostaks siis ma arvan et palk t6useks ikka normaalselt.......tegelt inglis keels oleks vist jah parem....aga kui inglis keelseid mangasi peaks ju olemas olema nii et v6iks ju kohe neid tellida......aga kujutage ette iga manga maksab 100kr ja 1500 inimest ostavad selle manga 150000kr tegelt see peaks ju vist kyllalt kallis olema....... |
Miks peaks animehuvilised mangat ostma? Nemad vaatavad ju multifilme. Ikka mangahuvilised ostavad koomikseid. Muidugi eks enamus tüüpe ole hübriidid.
Ma olen kah kuulnud, et ingliskeelseid mangasid on õige mitu tükki juba olemas. Need on selle poolest kah etemad, et kohalikud mangahuvilised venelased ostaks ehk neid.
Sa mõtled, et 1500 inimest ostaks ühe ja sama manga?
PS - imelik, et mõned võtavad seda minu juttu paljundamisest tõsiselt. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 20:42 Teema:
|
|
|
kõrvalepõikena, soomes pidid olema soomekeelendatud mangade tiraa¾id 5000-10 000. ja neid tõlkeid tuleb järjest juurde, st äriliselt tasub asi end ära.
eesti turu osas julgen arvata, et alla 1000 müüdud eksemplariga võimalik mangakirjastaja äriliselt plussi ei jääks. ja 1000 eksi müüa oleks võibolla huviliste arvu poolest isegi mõeldav, aga jääks kardetavasti selle taha, et eestikeelse tõlke hind poes tuleks väikese tiraa¾i tõttu kallim kui ingliskeelsetel. (müügituluga tuleb kinni maksta litsentsi hind + palk tõlkijale, küljendajale, toimetajale/korrektorile + paber + trükkimine + transport + kirjastuse kasum + poe kasum + käibemaks. inglise keeleruumi suurusjärgus tiraa¾ide juures tuleb ühe eksemplari omahind kõvasti odavam.) _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Kolm Okt 10, 2007 12:12 Teema:
|
|
|
Tallina Viru tänava Apollost ostaksin hea meelega Guru Guru Pon-chan'i kuuendat ja edasi volüüme. Samuti oleks tore, kui seal oleks Wallfloweri volüüme 2 ja 4 ja veel mõned. Ghost Hunt'i ja veel mõnede mangade esimesi volüüme seal ka ei ole. Ja KageTora't ostaksin ka, kui seda juurde tuleks (kuues jne).  _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
kinaver

Liitunud: 2 Mai 2007 Postitusi: 107 Asukoht: Tallinn suvel Pärnu
|
Postitatud: Kolm Okt 10, 2007 12:26 Teema:
|
|
|
See oleks nii lahe kui Tallinna Apollos oleks:
D.N. Angelit
Death Notey
Tokyo Babiloni
Fruits Basketit
ja häid BL mangasi *unistab*
See oleks nii tore *unistab* _________________ "Hello I'm Kaido Kio""today I'm stalking a grade shooler." xD |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Kolm Okt 10, 2007 13:34 Teema:
|
|
|
kinaver kirjutas: | See oleks nii lahe kui Tallinna Apollos oleks:
D.N. Angelit
Death Notey
Tokyo Babiloni
Fruits Basketit
See oleks nii tore *unistab* |
krt cut out the *unistab*. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kinaver

Liitunud: 2 Mai 2007 Postitusi: 107 Asukoht: Tallinn suvel Pärnu
|
Postitatud: Kolm Okt 10, 2007 14:32 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | kinaver kirjutas: | See oleks nii lahe kui Tallinna Apollos oleks:
D.N. Angelit
Death Notey
Tokyo Babiloni
Fruits Basketit
See oleks nii tore *unistab* |
krt cut out the *unistab*. |
sorry  _________________ "Hello I'm Kaido Kio""today I'm stalking a grade shooler." xD |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Kolm Okt 10, 2007 20:35 Teema:
|
|
|
666 Satan aka O-parts Hunter võiks täitsa olemas olla. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Okt 31, 2007 17:33 Teema:
|
|
|
Ma otsin sugoiyo masaru sani mangat......mis on inglise keelde t6lgitud...mind ei huvita kas see on online või mitte...... _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Kolm Okt 31, 2007 19:29 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | Ma otsin sugoiyo masaru sani mangat......mis on inglise keelde t6lgitud...mind ei huvita kas see on online või mitte...... |
panda-chan kirjutas: | No asi on siis selline: minu ema töötab apollos ja ma just hiljuti rääkisin selle inimesega kes tellib neid mangasid apollo poodidesse. Ta arvas et võib täitsa küsida, et milliseid mangasid te tahaksite (midagi mis ei oleks nagu väga uus eks xD) ja nagu ka ostaksite .
Üritati Bleachi Apollosse saada, aga seda oleks saanud nagu ainult mingi pakina kus neli vol-i koos, või midagi sellist. Igatahes väga kallis oli, ja ei usutud et ükski manga fänn on nõus nii palju maksma >.< Ma võin hinna välja uurida, kui kedagi huvitab.
Mainisin ka Narutot, kuna see tundub olevat popp praegu, aga kuna seda on nii palju (-.-') Siis arvatavasti ei saa.
Aga andke teada, ja kui on võimalik, kes teab äkki ilmub see sari Apollosse =)
[Võite ka paluda mingit teatud osa mingist sarjast mis juba oli Apollo poodides, aga on ära ostetud teilt nina alt xD .. Võin paluda et seda juurde tellitakse. Aga andke teada ka siis et nagu mis poodi mis linnas xD]
Aga ärge hakake siis nüüd ootama et kõik soovid saavad täidetud. Need mis on ikka võimalikud, eks`? =D
 | |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Kolm Okt 31, 2007 20:01 Teema:
|
|
|
battle angel alitat tahaks ... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
syne

|
Postitatud: Nelj Nov 29, 2007 21:20 Teema:
|
|
|
vahest natuke hilja sain löögile, aga hirmus tore oleks kui jah shounen-ai'd või paremal juhul lausa yaoi'd saaks Eestisse, aga eks lootuseks ta jääbki.
kuigi Loveless võiks olla täitsa.
Crimson Hero
Akuma de Sourou
Gakuen Alice (!)
Goong
ja kõige parem, kui saaks MARSi
aitäh(: _________________
Loen | Loetud |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Nov 29, 2007 22:22 Teema:
|
|
|
Gakuen Alice litsenseeriti ära? Wow. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
syne

|
Postitatud: Reede Nov 30, 2007 09:33 Teema:
|
|
|
jaa, Tokyopopi poolt _________________
Loen | Loetud |