Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Mis linna sa neist valiksid?? |
Tokyo |
|
68%
|
[ 20 ] |
Nagoya |
|
6%
|
[ 2 ] |
Osaka |
|
3%
|
[ 1 ] |
Kyoto |
|
17%
|
[ 5 ] |
Yokohama |
|
3%
|
[ 1 ] |
|
Kokku Hääli : 29 |
|
Autor |
Teade |
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 11:49 Teema: Kes tahab jaapanisse 6ppima või elama minna ja kuhu????
|
|
|
Mulle tundub et jaapanis on elu huvitavam kui siin eestis........nii ma otsustasin minna jaapani 6ppima ja elama aga sinna veel paar aastat....minu arust on ei tasuks muidu minna suurde linnadesse see linn kuhu ma tahan minna on nagaoka või mingi naganosse...seal inimesi umbes sama palju inimesi kui tallinnas (mis on jaapani kohta vähe).Ma kuulsin et on v6imalik valida aint yhe kooli vahel kul oled järveotsas.....aga ma tahaks teada kas on teisi ylikoole ka v6imalik valida........ja mind huvitab palju seal elamine maksaks....ja kui see teema on juba olemas siis teatage..... _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Viimati muutis seda erik_schults (Nelj Okt 04, 2007 15:23). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 15:14 Teema:
|
|
|
Tahaksin ka minna Jaapanisse elama. Seal on minu arvates ka huvitavam, eks see sellest ole, et neil kultuur teine hoopis.
Räägi veel Nagaokast. Tahaksin ise sellisesse linna minna, kus on palju traditsioonilisi maju(mitte korterid) ja ühest neist tahaks elada.
Nüüd veel üks küsimus: Kas Jaapani majad on turvalised? Minuarust mitte, kuna nad on suht puidust vms... _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 15:16 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: |
Nüüd veel üks küsimus: Kas Jaapani majad on turvalised? Minuarust mitte, kuna nad on suht puidust vms... |
puidust on üks teine asi. Enamus jaapani maju on ikka üsna sarnased tavalistele euroopa kivimajadele. BTW, neil on maavärinaid, seega on need ka vastava tugevusega ehitatud  _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 15:26 Teema:
|
|
|
Ma tahan ka Jaapanisse minna ja pudrujõgesid ja piimamägesid otsida, aga linnadest ei tea midagi, nii et ei hääleta ja ma kahtlen, et seal just mäed ja jõed nii pudrused ja piimased on kui ma loota tahaks, aga ehk ikka käin seal vähemalt korra ära kui mitte ei kavatsegi seal elama hakata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morpheus155

|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 16:10 Teema:
|
|
|
ma läheks elama sinna
lolisid panema aga seda pole vaja kellegil teada
hmm niisama lõbutsema  _________________ When A Hero Falls, A Legend Will Rise... |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 16:21 Teema:
|
|
|
Morpheus155 kirjutas: |
lolisid panema aga seda pole vaja kellegil teada
|
ma ostaks sulle pantsuautomaadist kingituse  _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 17:12 Teema:
|
|
|
Noh....tegelt mind ei huvita kas seal on traditsioonilisi maju palju või mitte aga pea asi et seal on tempel (ma pole usklik aga vahepeal on templites festivalid ja need on lahedad)ja korteris(ma ei suudaks maja rentida) oleks traditsioniline sisemus (tatami mattid väikesed lauad jne) _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 18:18 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | Noh....tegelt mind ei huvita kas seal on traditsioonilisi maju palju või mitte aga pea asi et seal on tempel (ma pole usklik aga vahepeal on templites festivalid ja need on lahedad)ja korteris(ma ei suudaks maja rentida) oleks traditsioniline sisemus (tatami mattid väikesed lauad jne) |
Minuarust on põhiliselt igas korteris üks tuba tatami mattide, madalete laudadega jms.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 18:52 Teema:
|
|
|
mina isiklikult tahaks tokyosse elama ..aga see on suht teistsugune ka kui ülejäänud jaapan .. muidu kyotos on palju vanu maju .. ja see on ka suur ülikooli linn .. seal on tervelt 37 ülikooli ja kusjuures 10% Kyoto elanikest on üliõpilased .. mõnna linnake .. meenutab meie tartut .. aga kordades suurem XD ja lahedam  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
zero

|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 19:33 Teema:
|
|
|
Enda esimesel reisil tahaksin siiski vist Tokyos esmalt ära käia. Suvel plaanin minna nii umbes kaheks kuuks. Selle aja jooksul saab ehk Kyoto - Osaka - Nara kolmnurka ka külastada. Tulevikus tahaks veel Okinawal käia, kyushul on suurematest linnadest Fukoka... Hokkaido tundub selline kõige vähem rahvarohke ja külmem saar, aga ma olen kindel, et ka Sapporol ja jms linnadel on seal oma vaatamisväärsused. _________________ Jäi kui rott lõksi vahele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 19:47 Teema:
|
|
|
Mulle ei meeldiks kui igal pool oleks liiga palju inimesi väga tyytu oleks see lihtsalt segab.......aga kysimus ma kuulsin et järveotsas saab aint minna yhte jaapani ylikooli......aga kas ise saaks valida....aga loogiiliselt m6eldes peaks inimene ise ylikooli välja uurima ja need kes ei viitsi uurida viiakse siis sinna yhte ylikooli........ _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 20:05 Teema:
|
|
|
Ikka tahan minna. Plaan on proovida magistris Jaapanisse õppima minna (jaapani kunstiajalugu ja kultuuri, võimalusel ka keelt).
Ülikooli suhtes pole ma veel kindel. Alles hakkan asja täpsemalt uurima. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 20:51 Teema:
|
|
|
Ajaloolase seisukohalt oleks kindlasti kõige toredam Kyoto Kuid selliseks pereidülliks oleks vist minu valik Nagoya ja kui PIDU, PIDU, PIDU tahaks panna siis läheks Tokyosse  _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 22:05 Teema:
|
|
|
Ma läheks hea meelega Tokyot külastama, see PIDU!PIDU!PIDU! variant oleks mulle küll meeltmööda
Aga elama ma küll sinna ei viitsiks minna, oma ilus Eestimaa on ju ikkagi kordades parem
P.S. Miks kellelegi Osaka ei meeldi? GO, TIGERS!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 22:09 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | P.S. Miks kellelegi Osaka ei meeldi? GO, TIGERS!! |
Osaka on sealt pärit ju, nad kardavad  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 22:31 Teema:
|
|
|
jaapan on kole koht.
aga siiski, läheks kusagile jaapani lõunaossa, vedelks seal rannas ja jääkski sinna. Jaapanil on eesti ees veel see eelis, et kui neil külm hakkab, ronivad nad lihtsalt kuumaveeallikasse oma konte pehmeks keetma.
Üldse, kui globaalne soojenemine eestisse igavest rannailma ei too, kobin ma siit varsti minema. Mulle aitab sellest jamast, et ma kogu aeg külmetunud olen ja lõdisema pean. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Okt 04, 2007 15:58 Teema:
|
|
|
Hauakaevaja kirjutas: | jaapan on kole koht.
. |
sa oled pime kui seda arvad .. seal on imeilus loodus  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Okt 04, 2007 17:22 Teema:
|
|
|
dipsy kirjutas: | Hauakaevaja kirjutas: | jaapan on kole koht.
|
sa oled pime kui seda arvad .. seal on imeilus loodus  |
see oli sarkasm.
Kas sa mulle Al Azifi figuuri võiksid tuua? palun palun palun palun. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Nelj Okt 04, 2007 17:46 Teema:
|
|
|
Tegelikult on Tokyo variant väga üldine. Kui sa lähed Tokyosse, siis peaks nagu ka ostsustama, kuhu täpsemalt... Ueno? Shinjuku? Shibuya? ja, kui ma ei eksi, siis on Mitaka ka vist Tokyo linnaosa.
Muide, kõikidele Studio Ghibli ja Miyazaki fännidele soovitan kindlasti Mitaka Studio Ghibli muuseumit külastada. See on superkoht.
Linnainimestele oleks Tokyo muidugi kõige parem, aga kultuurihuvilistele
võin julgelt soovitada Nara või Kyotot. Nii Nara kui ka Kyoto on kunagi ammu Jaapani pealinna olnud ja on täis templeid ja vanaaegseid maju.
Narasse muidugi ei soovitaks ma inimestele, kes kardavad hirvi minna, sest Nara on täis sadu hirvi, kes kõnnivad lihtsalt mööda tänavaid ringi. Kunagi ammusest ajast saati on Naras hirved pühaloomad olnud ja teedel läbi metsade templite juurde on väga palju hirvi ja vanatädisid, kes müüvad hirvemaiustusi, mil nimeks "Hirvekoogid."
Kyotos on enamus maju puidust, paberist ja on madalad lauakesed. Nt. meie hotellis olid ka sellised toad. Hästi huvitav ja mõnus oli.
Kuumaveeallikate fännidele soovitan Yamagatat, sest seal on Jaapani kõige parem kuumaveeallikahotell, mis meenutab täpselt seda Love Hina maja, ainult, et on kõõõõõõõõõõõõõõvasti suurem.
Shibuya on täis Gothic Lolita ja Kera fänne, ning ka Jaapani punkareid. Seal on super riide poed, kus müüjateks on läbiaugustatud blondid jaapanlannad.
Shinjukus on imeilus öine vaade Jaapani pilvelõhkujatele ja Karaokobaaridele, mis kõik on mitukümmend korrust suured ja vilkuvaid tulukesi täis.
Ise tahan Jaapanisse kunagi minna graafikat või forograafiat õppima, sest seda on seal hea õppida; palju graafika ülikoole.
Ja soovitatavalt Shinjukusse. /see oli mu lemmikoht terves Jaapanis reisi vältel./ _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Okt 04, 2007 19:40 Teema:
|
|
|
Karstike kirjutas: |
Shibuya on täis Gothic Lolita ja Kera fänne, ning ka Jaapani punkareid. Seal on super riide poed, kus müüjateks on läbiaugustatud blondid jaapanlannad.
Shinjukus on imeilus öine vaade Jaapani pilvelõhkujatele ja Karaokobaaridele, mis kõik on mitukümmend korrust suured ja vilkuvaid tulukesi täis.
|
mmmmmmm shibuya .. harajuku XD weee ..seal oli fun ...
aaga shinjuku metroojaama lähedalt minevad tänavad oli minuarust kõige huvitavamad XD palju tulukesi ja alla 18a keelatud kohti + naiste ööklubid ... aah mulle meeldis seal õhtuti jalutada .. seal liikus nii huvitavat rahvast + nunnusid mehi (jaaaa.. mulle meeldib inimesi vaadata ... olen people-watcher ..ma võin seda tundide viisi teha ) ja ühte väikest hiphopi ööklubi külastasin ka seal mustanahalised inimesed käisid pinda ainult ... mite et ma rassist oleks aga musta meest ma siiski ei taha ..  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|