Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Laup Sept 01, 2007 11:22 Teema: Trigun Maximum
|
|
|
Kui aus olla siis ma olin suisa yllatunud et keegi siia ei olnud enne teinud sellist teemat, kuna trigun ise ju oli ometigi populaarne anime, igastahes.
Trigun maximum on triguni anime järg (võipolla kunagi animeeritakse ka se manga ära tont seda teab), ja pole just kehva järg päris palju kysimusi saab vastuse nt. kes on knives ja kes on vash ja kes on mr. woods jne...
Sisult jätkab vässi ja ta venna vaheline võitlus inimkonna tuleviku nimel. vahepeal oli kyll tunne et ta kordab animet aga se oli ka korraks uued tegelased ja uuest perspektiivist teema käsitlus hajutasid need mõtted ruttu peast.
ametlik manga muusika : Aim Feat Kate Rogers - The Girl Who Fell Through The Ice _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Püh Sept 02, 2007 12:59 Teema:
|
|
|
Selle Trigun Maximumiga oli minu meelest mingi segadus, st selle stoori algas kuskilt sealt, kus anime oli umbes poole peale jõudnud. Seega ei saa Trigun Maximumi anime järjeks otseselt pidada. Aga võimalik, et manga lugu jätkus sealt edasi, kust anime lõppes - ma pole ise Maximumi lõpuni lugenud. _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Püh Sept 02, 2007 16:00 Teema:
|
|
|
Anime lõpp ei ole üldse mangast pärit.
Maximumi soovitan lugeda pärast Triguni. |