Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
cenorig

|
Postitatud: Teis Aug 28, 2007 19:23 Teema:
|
|
|
26. osa oli vist kõige kõvam Shippuudenis siiamaani ja rohkem ma ei ütlegi, aga on lootust, et ka järgmine tuleb hea. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Kolm Aug 29, 2007 03:59 Teema:
|
|
|
ma ootan järgmise/järgmised ära, et võitluse lõppu näha kuna vahel lihtsalt ei viitsi järjest cliffhangerite otsa jääda. seda enam, et 26. lõpp on selline, et tahaks järgmist osa kohe otsa näha.
tegelikult tahaks, et see võitluse osa juba läbi saaks... |
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Kolm Aug 29, 2007 15:24 Teema:
|
|
|
naruto - artificial intelligence bombs on hea lugu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Reede Aug 31, 2007 13:27 Teema:
|
|
|
27. osa oli veel parem kui eelmine Mis sest kui juttu oli palju
Sasori tahtis surra? Chiyo päästis Sakura elu. Orochimaru on 10 päeva pärast Taeva ja Maa sillal? Kakashil on Mangekyo Sharingan
Väga põnev!!!! Seda viimast teadsin varem juba, aga võimeid ei tea _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Reede Aug 31, 2007 14:45 Teema:
|
|
|
26. ja 27. episood on olnud äärmiselt põnevad. Sakura ja Chiyo klobisid Sasorit päris korralikult ja viimane on lõpuks surnud, andes veel pisut informatsiooni ühe teatud tegelase kohta. Kakashi näitas lõpuks oma Mangekyou Sharingani. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Reede Aug 31, 2007 15:58 Teema:
|
|
|
27.- lahe...kuigi mulle ei meeldinud see ,et Sasori läks lõpuks ikkagi põhimõteliselt vaba surma.
Huvitav mis nüüd vanaemakesest saab....ta peaks ju mürgitatud olema veel.
Järgmise osa eelvaate järgi ütleks ,et team Gai saab oma vastastest väheke varem lahti kui ma arvasin... kuid eks ole näha.
Liiva küla ninjad peaksid kah hakkama kohale jõudma....
Ootan järgmist osa  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ballafrog

|
Postitatud: Laup Sept 01, 2007 14:07 Teema:
|
|
|
27 . lahe
Sakura on tõesti tugev ei tea mis vanamutist saab ? Need vanamuti 2 nukku on suht head. Kakashil sai lõpuks omale uue sharinganni. Sain teada kuskilt vanasti kuidas kakashi üldse sharingani sai ta oli mingis võitluses silma kaotanud ja üks arst andis talle oma ühe sharingani silma. _________________ kirves ei ole mangu asi raie see endale pähe
NARUTO!!!!!
ON PARIM!!!!!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryu

|
Postitatud: Laup Sept 01, 2007 16:18 Teema:
|
|
|
viimased 4 v 5 osa on ju samad olnud põhimõtteliselt
nad võiks juba kuhugi välja ka nagu jõuda ju....näidaku juba naruto uusi tehnikaid v ma ei tea...midagigi...  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Sept 01, 2007 17:31 Teema:
|
|
|
ballafrog kirjutas: | 27 . lahe
Sakura on tõesti tugev ei tea mis vanamutist saab ? Need vanamuti 2 nukku on suht head. Kakashil sai lõpuks omale uue sharinganni. Sain teada kuskilt vanasti kuidas kakashi üldse sharingani sai ta oli mingis võitluses silma kaotanud ja üks arst andis talle oma ühe sharingani silma. | Tglt oli asi nii, et....Kakashi tiimikaaslane sai "surma" ja andis oma silma Kakashile. Teine tiimikaaslane, paigaldas selle silma,kuna oli medical ninja PS: Arm pole silma paigaldamisest, vaid see arm tekkis siis, kui Kakashi Chidori üritas teha vms. _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Laup Sept 01, 2007 18:53 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver - See ei olnud täpselt nagu Mangekyo Sharingan. Orochimaru juures olev Sasori kontakt mitte Orochimaru ise tuleb sinna kohta. =)
Manga Spoiler(Mida küll arvatavasti ei tule animes kuna oli mingi special vms aga ikkagi kui juba teised panevad, siis hey, what the hell!):
Mu mälu võib ka mööda panna aga minuarust sai Kakashi see armi mingist rünnakust ja kaotas sellega ka nägemise ja sõber oli just suremas ja andis talle enda silma... aa no võib ka mälu petta, kuna seda ammu lugesin. :/ _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Laup Sept 01, 2007 19:01 Teema:
|
|
|
mul 189 naruto episoodi läbi.. mingi suht igavaks läheb juba.. koguaeg samasugune.. kas ma jään paljust ilma kui ma shippuudenit kohe vaatama hakkan? |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

|
Postitatud: Laup Sept 01, 2007 19:12 Teema:
|
|
|
Sul ainult mõned osad ju puudu veel.  _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Laup Sept 01, 2007 20:05 Teema:
|
|
|
Envy kirjutas: | mul 189 naruto episoodi läbi.. mingi suht igavaks läheb juba.. koguaeg samasugune.. kas ma jään paljust ilma kui ma shippuudenit kohe vaatama hakkan? |
Sa ei oleks jäänud millestki ilma, kui sa oleksid Shippuudenit hakanud vaatama pärast 135. osa. Mina jätsingi Naruto pooleli kuskil 190 alguses ja ma ei jäänud millestki ilma, kuigi kunagi hiljem on mul plaanis need 30 osa ka ära vaadata. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Laup Sept 01, 2007 21:13 Teema:
|
|
|
Teen käbe oma väheste teadmistega selle Kakashi asja selgeks ...
Kakashi oli kahe teise jõmmiga 4. hokage teamis... neile tuli misjoon... 4. läks poole misjooni pealt kuskile kedagi aitama.... kolm tollel ajal noort jõmmi pidid seega üksi misjooni lõpuni viima... kuid nende teami medical ninja, mingi tüdruk, võeti kinni... Kakashi tahtis teda maha jätta ning misjooni lõpuni viia,* sedatema isaga juhtunud traagiliste sündmuste tõttu * ... kuid tema teami kaaslane ,kes oli Uchiade clani liige(jah sellel ajal ei olnud Itachi neid veel maha nottind kõiki), sõimas teda ,et ta isa oli tegelikult kangelane selle eest mis ta tegi ja käitus tegelikult õieti vms ning ,et Kakashi peaks nüüdikka seda röövitud team'i kaaslast päästma minema...nu ja nad läksidki siis päästma hoopis.
Nende vabastus aktsjoonis proovis Kakashi pahat rünnata ,kuid see ei tulnud välja eriti.... nimelt lõi paha talt ühe silma peast välja hoopis ,sealt ta saigi oma armi.
Igaljuhul jäid nad Uchia poisiga ellu veel ning hakkasid uuesti jälitama toda paha... ja proovisid oma kaaslast kuskil kaljude juures, sillal uuesti päästa... seal toimunud actioni käigus kukkus Uchia poisile aga suur kivimürakas kaela ... nii ,et parem pool jäi kivialla kuid vasak jäi terveks.
Siis pidas ta enne oma surma veel liigutava kõne maha ning ütles ,et Kakashi võib ta silma oma kaotatud silma asemele võtta... päästetud medical ninja istutaski siis silma ümber. Lõpuks jõudis ka 4. kohale ....edasi ma ei tea... koju läksid vast. |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

|
Postitatud: Püh Sept 02, 2007 10:46 Teema:
|
|
|
Äääh, palun vähem trükivigu. Aga jah umbes nii see oli.  _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
ballafrog

|
Postitatud: Püh Sept 02, 2007 11:42 Teema:
|
|
|
AndreS kirjutas: | Teen käbe oma väheste teadmistega selle Kakashi asja selgeks ...
Kakashi oli kahe teise jõmmiga 4. hokage teamis... neile tuli misjoon... 4. läks poole misjooni pealt kuskile kedagi aitama.... kolm tollel ajal noort jõmmi pidid seega üksi misjooni lõpuni viima... kuid nende teami medical ninja, mingi tüdruk, võeti kinni... Kakashi tahtis teda maha jätta ning misjooni lõpuni viia,* sedatema isaga juhtunud traagiliste sündmuste tõttu * ... kuid tema teami kaaslane ,kes oli Uchiade clani liige(jah sellel ajal ei olnud Itachi neid veel maha nottind kõiki), sõimas teda ,et ta isa oli tegelikult kangelane selle eest mis ta tegi ja käitus tegelikult õieti vms ning ,et Kakashi peaks nüüdikka seda röövitud team'i kaaslast päästma minema...nu ja nad läksidki siis päästma hoopis.
Nende vabastus aktsjoonis proovis Kakashi pahat rünnata ,kuid see ei tulnud välja eriti.... nimelt lõi paha talt ühe silma peast välja hoopis ,sealt ta saigi oma armi.
Igaljuhul jäid nad Uchia poisiga ellu veel ning hakkasid uuesti jälitama toda paha... ja proovisid oma kaaslast kuskil kaljude juures, sillal uuesti päästa... seal toimunud actioni käigus kukkus Uchia poisile aga suur kivimürakas kaela ... nii ,et parem pool jäi kivialla kuid vasak jäi terveks.
Siis pidas ta enne oma surma veel liigutava kõne maha ning ütles ,et Kakashi võib ta silma oma kaotatud silma asemele võtta... päästetud medical ninja istutaski siis silma ümber. Lõpuks jõudis ka 4. kohale ....edasi ma ei tea... koju läksid vast. |
Täpsustus
ja muide need 4 hokage tiimis olnud olid ta õpilased
Hayate Kakashi
Rin(see medical ninja)
Obito Uchina
Tekkis küsimus kui Rin päästeti miks siis teda pole narutos olnud? ja Obito Uchina sai päriselt surma ve või tuleb ta ime kombel tagasi. _________________ kirves ei ole mangu asi raie see endale pähe
NARUTO!!!!!
ON PARIM!!!!!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Püh Sept 02, 2007 12:07 Teema:
|
|
|
ballafrog kirjutas: | AndreS kirjutas: | Teen käbe oma väheste teadmistega selle Kakashi asja selgeks ...
Täpsustus
Hayate Kakashi
Rin(see medical ninja)
Obito Uchina
Tekkis küsimus kui Rin päästeti miks siis teda pole narutos olnud? ja Obito Uchina sai päriselt surma ve või tuleb ta ime kombel tagasi. |
Ma ei taha olla tähenärija, kuid see on Hatake, mitte Hayate. Hayate oli see köhiv tüüp Chuunini eksamitelt. Rini kohta pole seni midagi öeldud, kuid ta on arvatavasti surnud. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Sept 02, 2007 12:12 Teema:
|
|
|
ballafrog kirjutas: | Täpsustus
Hayate Kakashi
Rin(see medical ninja)
Obito Uchina
Tekkis küsimus kui Rin päästeti miks siis teda pole narutos olnud? ja Obito Uchina sai päriselt surma ve või tuleb ta ime kombel tagasi. | Arvatakse, et Akatsuki Tobi(see maskiga) on Obito, aga keegi ei tea täpselt. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
pahapoisu

|
Postitatud: Püh Sept 02, 2007 12:40 Teema:
|
|
|
samas kui sa mangat vaatad siis mingi chapter 366 või midagi ütleb tobi ,et on aeg kasutada sharingani õiget jõudu,ehk minu...uchiha madara jõudu.
Aga seda 4.Hokage tiimi medikut näitas naruto 80 seal kus kakashi oli selle kivi juures ja seal oli ka see medik ning ero-sennin.
Muidu järgmises osas peaks kakashi oma mangekyo sharinganiga deidara käe otsast laskma ja siis deidara teem mingi klooni mis teeb enesetappu aga kakashi peatab seda oma sharinganiga ja siis ta langeb haiglasse ja peale seda tuleb mängu team kakashisse Sai(hääldatakse saii)ning mingi tüüp veel ja siis lähevad sinna sillale kus tuleb see spioon(seda ma ei avalda,et kes ta on)ning orochimaru tuleb talle järgi ning ta hakkab naruto fightima kes läheb täiesti segi ja kasutab Kyuubi jõudu jne. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Sept 02, 2007 12:44 Teema:
|
|
|
SPOILERZZZ |