Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ummi lovely berry

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Morius

|
Postitatud: Teis Aug 28, 2007 10:59 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Seda, et ma ei uurinud oma pupilli suurust, arst suurendas seda ise, mul on pikemat aega mingi asjandus silmas olnud ja tuli mõte, et oleks arsti arvamust vaja. Diagnoos oli selline, et see on normaalne ja mu pupill peaks hommikuks normaalne olema. |
Kas see liigsuur pupill mõjutab ka nägemist? _________________ When blood and mist settled with a weight unknown to a man, only one stood still in the battlefield of heaven and hell |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Teis Aug 28, 2007 12:03 Teema:
|
|
|
Soren DeGali kirjutas: |
SOS-Dan
Just thought I'd point this out to those who might be interested. It's a computer game made by a group called Mount Punch. Essentially, it's a different take on like Space Invaders and such. You shoot the colored stars that fall from the sky before they hit the ground and blow things up. If you shoot the same three colors in a row, it explodes into an octopus, which if you collect enough, will summon a UFO.
... Yeeeah.
It's kinda fun, though. The site and game are all in Japanese, but it's pretty easy to figure everything out. Just download the "SOS_DAN_trial.zip(11.1MB)" listed under the second header. |
Olen selle mängu sõltuvuses.
Jumala äge mäng.
Võiks DS'ile ka see tulla.
Et nagu +-padiga läheks kaamera üless ja +-padiga saaks ka liikuda..
Siis touch screeniga saaks sihtida ja tulistada..
Ah suva. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Teis Aug 28, 2007 13:56 Teema:
|
|
|
Gerd Kanter on kettaheite maailmameister! Palju õnne nii talle kui ka ülejäänud eestlastele selle toreda tiitli puhul!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Teis Aug 28, 2007 14:49 Teema:
|
|
|
"Tahtsin viimasel katsel meetrijagu üle astuda, et rahvast erutada (MR heita)" =D
... aga jah, täna oli kõiges süüdi Alekna ...
Elagu Kanter! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morius

|
Postitatud: Teis Aug 28, 2007 16:01 Teema:
|
|
|
Ootan kanterilt uut maailmarekordit.
Võim oli mehel täna sees. Oleks ta aint nati madalamaid viskeid teinud.
oleks 71, 72 meetrit vabalt visanud.
Aga jah! Palju õnne talle kulla eest _________________ When blood and mist settled with a weight unknown to a man, only one stood still in the battlefield of heaven and hell |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Teis Aug 28, 2007 16:40 Teema:
|
|
|
Morius kirjutas: | raidomees kirjutas: | Seda, et ma ei uurinud oma pupilli suurust, arst suurendas seda ise, mul on pikemat aega mingi asjandus silmas olnud ja tuli mõte, et oleks arsti arvamust vaja. Diagnoos oli selline, et see on normaalne ja mu pupill peaks hommikuks normaalne olema. |
Kas see liigsuur pupill mõjutab ka nägemist? |
Mõnda aega mõjutas päris korralikult. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Kolm Aug 29, 2007 01:17 Teema:
|
|
|
Monty Pythonit ei tohi mitu korda järjest vaadata, kui sa ei taha, et su peas hakkaks kumisema lõputult "Every sperm is sacred. Every sperm is great, if a sperm is wasted, God gets quite irate"
*üritab minna uuesti magama vaikselt ümisedes...* _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Kolm Aug 29, 2007 04:32 Teema:
|
|
|
jah, hoidke mehi muidu jumal vihastab teie peale. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Kolm Aug 29, 2007 16:31 Teema:
|
|
|
Meine Liebe on lihtsalt NII IDIOOTNE et see on ülinaljakas. Kamoon seda ei saa tõsiselt võtta ju? _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morius

|
Postitatud: Nelj Aug 30, 2007 09:44 Teema:
|
|
|
Chiisan kirjutas: | Monty Pythonit ei tohi mitu korda järjest vaadata, kui sa ei taha, et su peas hakkaks kumisema lõputult "Every sperm is sacred. Every sperm is great, if a sperm is wasted, God gets quite irate"
*üritab minna uuesti magama vaikselt ümisedes...* |
Tuli millegipärast meelde lause "Every time you masturbate god kills a kitten.
Please think of the kittens" _________________ When blood and mist settled with a weight unknown to a man, only one stood still in the battlefield of heaven and hell |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Nelj Aug 30, 2007 15:41 Teema:
|
|
|
Morius kirjutas: | "Every time you masturbate god kills a kitten.
Please think of the kittens" |
Lähen tapan ühe kiisu ja ilma süümekateta. : ) _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ballafrog

|
Postitatud: Nelj Aug 30, 2007 17:40 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | Gerd Kanter on kettaheite maailmameister! Palju õnne nii talle kui ka ülejäänud eestlastele selle toreda tiitli puhul!  |
jumala lahe noh , vaatasin ka finaali. EEstlased võiksid veel medaleid saada. _________________ kirves ei ole mangu asi raie see endale pähe
NARUTO!!!!!
ON PARIM!!!!!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Nelj Aug 30, 2007 19:12 Teema:
|
|
|
yay mul kadusid kõik failid kasutajast^^ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ballafrog

|
Postitatud: Reede Aug 31, 2007 11:08 Teema:
|
|
|
ei vedanud ma varsti teen defergremeerumise vms . _________________ kirves ei ole mangu asi raie see endale pähe
NARUTO!!!!!
ON PARIM!!!!!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morius

|
Postitatud: Reede Aug 31, 2007 11:21 Teema:
|
|
|
ballafrog kirjutas: | ei vedanud ma varsti teen defergremeerumise vms . |
Enne kui sa seda tegema hakkad, tead sa mida defragmenteerimine teeb? _________________ When blood and mist settled with a weight unknown to a man, only one stood still in the battlefield of heaven and hell |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Reede Aug 31, 2007 11:26 Teema:
|
|
|
Morius kirjutas: | ballafrog kirjutas: | ei vedanud ma varsti teen defergremeerumise vms . |
Enne kui sa seda tegema hakkad, tead sa mida defragmenteerimine teeb? |
Tubli töö, et sa sealt defragmenteerimise välja lugesid. Ma ei osanud arvata, kas ballafrog peksab segast või on tegu väga spetsiifilise eriala terminiga.  _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Aug 31, 2007 11:27 Teema:
|
|
|
Morius kirjutas: | ballafrog kirjutas: | ei vedanud ma varsti teen defergremeerumise vms . |
Enne kui sa seda tegema hakkad, tead sa mida defragmenteerimine teeb? |
Korrastab failid kõvakettal, nii et tekib veidi rohkem ruumi? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Reede Aug 31, 2007 12:02 Teema:
|
|
|
Pigem peaks registri korda tegema ja võimalikult palju faile kustutama, siis on kõvaketas tühjem ja defragmenteerumine läheb ka kiiremini  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morius

|
Postitatud: Reede Aug 31, 2007 12:28 Teema:
|
|
|
Ei no. Päris ruumi ta juurde ei tee.
Kui sa liigutad oma arvutis suuri faile, siis nad salvestatakse kõvakettale osadena. Lõpptulemus sellel on see, et kõvaketta nõel peab hullumeelselt tööd tegema, et kasvõi ainult ühte programmi käivitada. Defragmenteerimine kogub kõik faili osakesed kokku ja korrastab nad kõvaketta peal ühte sektsiooni. Kui nüüd kõik see targutamine välja arvata, siis Defragmenteerimine kiirendab tarkvara tööd. Ma tahtsin seda teadvustada, sest paljud inimesed on ajanud sassi formatimise ja defragmenteerimise, sestap ei ole harv juhus, kus inimene aimamatult kustutab kõik failid oma kõvakettalt. Ärge seda viga tehke _________________ When blood and mist settled with a weight unknown to a man, only one stood still in the battlefield of heaven and hell |
|
Tagasi üles |
|
 |
|