Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Aug 17, 2007 02:04 Teema: Mononoke
|
|
|
Tegu siis Ayakashi - Japanese Classic Horror viimasel lool ("Bake Neko") põhineva sarjaga.
®anr: fantaasia / õudus
Formaat: Seeria / 12 osa
Tegevus toimub Edo perioodil (ka Tokugawa periood, 1603 - 1867). Salapärane meditsiinimees rändab mööda Jaapanit ringi võitleb mononokedega. Tegu on deemonite/vaimude (Yokai) tüüpi olendid. Mononokede ilmumise põhjuseks on tihti inimeste tehtud halvad teod, mis neid sünnitavad. Seninähtu põhjal võib öelda, et mononoked on eelmises elus olnud elusolendid, kelle kallal on toime pandud kuritegu. Salapärane meditsiinikaupmees oma maagiliste võimetega asub nende vastu võitlema. Selleks, et mononokest jagu saada, peab ta teadma selle vormi/kuju (matachit), tõde tema ilmumise taga (makotot) ning selle ebatavalise käitumise põhjust (kotowarit).
Minu jaoks on tegu äärmiselt huvitava ja omapärase animega. Selle selguseni jõudmiseks polnud mul vaja kolme osa vaadatagi. Juba Bake Neko oli köitis mu tähelepanu. Seninähtust oli too aga kõige õudsam ning kohati päris võigas. Visuaalse teostuse on erinev ja silmatorkav: pole kasutatud varje; taustavärvid on tegelaste värvidega sama tugevad, mistõttu kaugvaates sulandub tegelane taustaga ühte; joonistatud oleks nagu kergelt kortsusnud paberile; toonid on tugevad, kuid samas ka mahedad; nö kaameratöö on erinev. Miimika tegelastel on päris tithi selline ebamaine ja jube. Kasutatakse ka sümboolsemaid märke, nagu näiteks esimeses loos olnud punane riie lapse küljes. Ma kahtlen, et asi sarja edasi minnes ära vajub. Selleks on neil liiga palju huvitavaid teemasid läbi võtta. Aga mine sa tea
 _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Laup Aug 18, 2007 17:21 Teema:
|
|
|
kõlab shefilt. ka visuaal on meeldivat elamust tekitav. peaks vaatama. tänan, et juhid tähelepanu headele asjadele... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Laup Aug 18, 2007 22:17 Teema:
|
|
|
Täitsa lõpp, just sattusin selle anime peale möllates crunchyrollis. Mõtlesin et võiks vaadata, 3 osa oli ainult. Ja saab ka vaadatud. _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Laup Aug 18, 2007 22:41 Teema:
|
|
|
Jeeee!!
Mul oli nii kahju, et "Bakeneko" osa nii lühikeseks jäi kuna mulle tõesti meeldis see lugu ja joonistusstiil ja oleksin tahtnud palju rohkem näha ^_^
Nii, et, "Mononoke" vaatan ma kohe kindlasti ära

Viimati muutis seda Sato-chan (Laup Aug 18, 2007 22:42). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Aug 18, 2007 22:41 Teema:
|
|
|
ponytail kirjutas: | Täitsa lõpp, just sattusin selle anime peale möllates crunchyrollis. Mõtlesin et võiks vaadata, 3 osa oli ainult. Ja saab ka vaadatud. |
Soovitan ka Ayakashi Japanese Classical Horrorit vaadata. Viimase kolme sealse osa põhjal on see tehtud  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
duadan
|
Postitatud: Kolm Sept 19, 2007 10:12 Teema:
|
|
|
ghm, kas hetkel ongi saadaval ainult esimesed seitse osa??? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Sept 19, 2007 10:37 Teema:
|
|
|
Jah!!! _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Püh Okt 14, 2007 20:32 Teema: Re: Mononoke
|
|
|
Algul ehmatas joonistustiil ära aga eks ma lõpuks kohanesin. See multikas oli mingi "South Parki" ajalooline Jaapani analoog.
Midagi hirmu tekitavat selles sarjas küll ei olnud, ju ma ei olnud nende kollidega liialt tuttav, et oskaksin neid karta.
genky kirjutas: | Tegevus toimub Edo perioodil (ka Tokugawa periood, 1603 - 1867). |
Esimeste osadega võis ju nii olla aga see viimane kassilugu toimus minu arust küll pigem umbes 1920-30-ndate paiku. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Teis Okt 16, 2007 20:35 Teema:
|
|
|
vaatasin ühe episoodi tollest animest. Väga igav tundus , joonistamistiil oli väga kahtlsases stiilis ning stoori ka eriti ei hiilanud. Ei meeldi ei soovita ka eriti . |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maarika

|
Postitatud: Nelj Okt 18, 2007 16:08 Teema:
|
|
|
Tore on vaadata üle pika aja midagi väga stiilset ja omapärast. Ma olen ainult 3 osa näinud, aga kuna see on piisavalt sürrealistlik ja sümbolismirohke siis vaatan kindalasti lõpuni. Joonistusstiil oli minu jaoks ka alguses harjumatu, aga see on väga detailne ja stiilne selle eest. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|