Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
hitsume

|
Postitatud: Nelj Nov 18, 2004 19:11 Teema:
|
|
|
kui välja arvata pisut pervertne põhimõte mis puutub õe ja venna vahelisse kirglikusse armastusse siis on minu arvates see junala lahe melanhooliline anime :wink: |
|
Tagasi üles |
|
 |
Star

|
Postitatud: Püh Nov 28, 2004 12:11 Teema:
|
|
|
hitsume kirjutas: | kui välja arvata pisut pervertne põhimõte mis puutub õe ja venna vahelisse kirglikusse armastusse siis on minu arvates see junala lahe melanhooliline anime :wink: |
minuarust see plika liiga loll et õigest armas aru saada, see oli nagu rohkem ühepoolne love mehe poolt mudu kihvt multa kolmanda osa oleks võinud ärajätta oleks nii ilus lõpp olnud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
udimon

|
Postitatud: Püh Dets 05, 2004 14:28 Teema:
|
|
|
viimaseaja üks parimaid animesid, mida ma näinud olen :wink: vaatsin lausa teist korda üle, et rohkem aru saada... ja vbl ka kolmandagi korra kusagil tulevikus, kui miskit kurba ihkab hing (meelde tuleb Saikano ntx) _________________ korea multfilmid, keeks, kiired naised ja ilusad autod (vai oli see nüüd vastupidi) - that`s me and my wired |
|
Tagasi üles |
|
 |
hitsume

|
Postitatud: Kolm Dets 15, 2004 13:31 Teema:
|
|
|
Üritasin netist seda stuffi downloadida aga ei õnnestunud kuidagi . Kas keegi siin omab seda oma arvutis :wink: ehk teeks ühele inimesele (mina :wink: ) teene ja võtaks ühendust . LOL ma ei tea lihtsalt mu lemmik oma kurbuse pärast... yea yea i know get a life :wink: but that's a stupid part of me- melancoly :wink: :wink: :wink: :wink:  |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Kolm Dets 15, 2004 13:35 Teema:
|
|
|
Actually, the stupid part of you is over-using emoticons.
here, have some more:
8) :wink: :wink: :wink:  _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
hitsume

|
Postitatud: Kolm Dets 15, 2004 19:55 Teema:
|
|
|
Actually u can say that yeah. lol it is a stupid part of me but hey they're funny. lol i just reached out for an emoticon but oh well muhahaha |
|
Tagasi üles |
|
 |
Star

|
Postitatud: Nelj Dets 16, 2004 14:00 Teema:
|
|
|
mul kolm osa saksa keeles võin datasse ülesse lasta kui huvi on! |
|
Tagasi üles |
|
 |
hitsume

|
Postitatud: Nelj Dets 16, 2004 23:04 Teema:
|
|
|
Star kirjutas: | mul kolm osa saksa keeles võin datasse ülesse lasta kui huvi on! |
Jumala lahe oleks. sa teeks suure teene . a ma praegu ple enam nettis. a kui nagu tulen kas sa siis paneksid ülesse kui ma sulle ütlen etr ma noh kohal ja puha. :wink: .THANK YA |
|
Tagasi üles |
|
 |
nakiny

|
Postitatud: Laup Dets 18, 2004 11:49 Teema:
|
|
|
Lugesin manga läbi ja seejärel vaatasin ka animet. Ega teistpidi (enne animet vaadates) polekski vist asja sisule nii hästi pihta saanud. Anime oli suhteliselt hakitud jah, osad tegelased välja jäetud. Siiski mulle meeldis, mõlemi joonistusstiilid olid ka lahedad. Ainuke mis häiris, olid need "voolikud". Loodan, et sellele tuleb veel osasid, näidata on tegevust palju. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Forsaken
|
Postitatud: Nelj Juun 30, 2005 14:59 Teema:
|
|
|
,,.tegelikult verepilastuse osa selle anime just huvitavaks muutiski ju |
|
Tagasi üles |
|
 |
Heat

|
Postitatud: Teis Juul 11, 2006 17:21 Teema:
|
|
|
Ma mangat pole lugenud ainult saksa pealt näinud aga see anime oli... oli huvitava ja suht originaalse sisuga, ei mulle meeldis, väga, see on üks minu lemmikutest, kahju, et nii lühike oli vist jäi poolikuks! _________________ In the land of the blind the man with one eye is king! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Juul 11, 2006 22:34 Teema:
|
|
|
Kuna nägin ammu, olen hajameelne ja eriti ei süvenenud, siis:
Mingi kahtlane armastus õe-venna vahel, vend osutus mingiks müstiliseks ingelnaiseks, natuke mingit battle't ka, natuke midagi mida ma ei mäleta ja vist oligi kõik. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
-=Px=-

|
Postitatud: Teis Mai 15, 2007 14:16 Teema:
|
|
|
Muretsesin endale selle angel sanctuary 3 osa. Mure selles, et sub. on Itaalia keelne ja japside keelt kah ei mõista. Äkki keegi oskaks öelda kust oleks võimalik subtiitreid muretseda ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Kolm Aug 15, 2007 17:51 Teema:
|
|
|
Sõber oli hullult vaimustuses sellest ja enam-vähem käskis mul seda vaadata. Sai vaadatud, aga mingit erilist muljet ei jätnd. Pigem nats rõve, see incest. Ja mis lõpp see pidi olema, ah? _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Masakazu
|
Postitatud: Nelj Aug 16, 2007 18:58 Teema:
|
|
|
Olen filmi näinud^^
Lemmik^^ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Nelj Aug 16, 2007 19:10 Teema:
|
|
|
ponytail kirjutas: | Sõber oli hullult vaimustuses sellest ja enam-vähem käskis mul seda vaadata. Sai vaadatud, aga mingit erilist muljet ei jätnd. Pigem nats rõve, see incest. Ja mis lõpp see pidi olema, ah? |
See polnudki lõpp.
Angel Sanctuary OAV oligi põhimõtteliselt manga tutvustus ja 3. osa lõpp tähistas alles kogu seikluse algust ^_^
Manga on tegelt 20 volüümi pikk, nii et seal juhtub veel palju palju huvitavat. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Nelj Nov 01, 2007 22:44 Teema:
|
|
|
Päris hea dubleeritud intsesti multikas oli. See, et inglid (nagu ka haldjad) kurjad on on ju ammu teada.
Mis neil seal Jaapanis ongi sinise tulega valgusfoorid?
 _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Nelj Nov 01, 2007 23:38 Teema:
|
|
|
jackwood kirjutas: |
Mis neil seal Jaapanis ongi sinise tulega valgusfoorid?
|
tegelton ikka suht rohekas
kusjuures nad jah millegipärast ütlevad valgusfoori rohelise kohta sinine .. ja toorete puuviljade kohta ka .. kuigi nad ei ole ju sinised ... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Teis Nov 06, 2007 00:17 Teema:
|
|
|
Räägiks veidi veel järglastest. Ma pole bioloogias eriti tugev, seega olge lahked ning parandage/täiendage mind. Kui ma nüüd õieti aru sain, siis:
Kui mõlemal vanemal on teatud tüüpi nö. halbu geene siis see võimalus, et need halvad geenid Domineerivaks jääksid suureneb tunduvalt.
(Aga ma ei tea nüüd seda, kas nad domineerivaks jäävad või mitte saab 100% kindlusega määrata või mitte " nagu näiteks silmade värvi määramine " )
kui ühelgi vanemal pole ( või 1 on ja 2 pole ) neid nö "halbu" geene, siis pole ka mingit probleemi sugulastevahelisel "suhtel"
Samas tekib küsimus kas siis mitte "sugulased" on siis niivõrd erinevad, et nende järglastel seda geene kokkulangevust ei juhtu? ( see on ikka üsna kahtlane väide, et ainult "sugulastel see võimalus üsna suur on...)
Ja jällegi küsimus, kas tänapäeval pole siis võimalik määrata, kuivõrd palju ja millised need halvad geenid vanematel on ja kuidas see nende järglasi mõjutab?
Kui seda võimalik määrata on, siis tehakse "Erivajadustega" järglasi ju lausa teadlikult.....ning samas võib ju tulevaste probleemide vältimiseks omale võimalikult nö "terve " partner valida ju... _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Teis Nov 06, 2007 00:41 Teema:
|
|
|
chi mul tekib küsimus et kas sa eelistaksid sada lasti nii öelda "hea" kandidaadiga või inimesega keda sa armastad .. need 2 asja ei pruugi ju ühte langeda.. ja ma arvan et sellised uuringud maksavad veel tänasel päeval suhtelislet palju ...
sugulaste vahelistele suhetele ja nende vaheliste laste saamise kohta tean ma niipalju et kui sugulased ehk sarnase dna koodiga inimesed saavad järglase (nende orginaalne geeni puhtus/headus siin ei loe) tekib sarnaste dna-de ühinemisel reaktsoon mille tulemusena sünnib vaime alaarenguga (erineva raskusastmega, mille siis ilmselt määrab see mitukorda see sama geen liitunud on või mõned muud juhud) või ka miningil juhul füüsilisealaarenguga (seal hulgas ka nõrgema immuunsusega) laps.. miks te arvate miks kunagi ammu aadliperekonnad ( siin puhul pean silmas euroopa ja meie lähi piirkonna perekonid)hakkasid otsima väljastpoolt perekonda abikaasasid/väimehi/miniaid .. tekkis selline olukord kus enamik aadliperekondi olid omavahel juba suguluses .. hakkas sündima palju vaimse hälbega lapsi kes enam ei kõlvanud olema esinuslikud..
selle jutu panin kokku peale endast targema inimesega sellel teemal rääkides .. ei ole omaloogika päris ... kuigi panin ka seda juurde
sellel küsimusele täpsematvastust leiad ilmselt geneetikat ja dna-d puudutavatest teemadest lugedes  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|