Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ILoveNightAndDevils

|
Postitatud: Nelj Aug 09, 2007 15:15 Teema:
|
|
|
eks ma hakkasin jälle vaatama
ja päris huvitav on tglt...
hetkel olnen 70 osa juures  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 02:08 Teema:
|
|
|
tervist, hakkasin just toda animet vaatama. Mul on küsimus kas keegi oskaks mulle kui naruto võhikule öelda, et mis vahe on tavalisel Narutol ja Naruto Shippuudenil? Mingi järg või ... teine sari vms? |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 02:26 Teema:
|
|
|
Põhimõtteliselt järg jah. Toimub 3 aastat pärast esimese sarja tegevust. Umbes nagu Dragonball ja Dragonball Z, kui sa mõistad. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 10:39 Teema:
|
|
|
okei mõistan. tänud! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 13:08 Teema:
|
|
|
24. episood vaadatud. Sakura klobis Sasori kobakaid ning lõpuks purustas Kolmanda Kazekage nuku. Paistab, et Sakura kasvatas Naruto äraoleku ajal juuksed pikaks ja lõikas nad millalgi uuesti lühikeseks. Alguse ja lõpu videod olid asendatud Naruto Shippuudeni filmi kaadritega. Paistab, et tuleb päris huvitav. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 13:13 Teema:
|
|
|
Ka 24. ep vaadatud...Nüüd hakkab juba põnevamaks minema, aga Guy ja teised on kuidagi noobiks jäänud ja eriti aeglased, Tentenist ma ei räägigi... Sakura on võimas, aga imelik, et ta mingeid ninjutsu tehnikaid ei kasuta, ainult taijutsu... Naruto jälle hüppas paar korda _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
ballafrog

|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 14:08 Teema:
|
|
|
Olen hetkel 186 juures . mu lemmik multikas ja ma arvan et ka jääb selleks sest ma ei viitsi peale narutot natuke aega midagi vaadata. _________________ kirves ei ole mangu asi raie see endale pähe
NARUTO!!!!!
ON PARIM!!!!!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 20:21 Teema:
|
|
|
24. vaadatud... polnud viga... päris lahe oli isegi...
Sakura tegi head actionit ...ning Kakashi mõtles 'seda' kasutada . Ainult team Guy võitlus eneste kloonidega on nii tüüpiline mõtetu lahendus ... lasevad team Kakashil pahad võita ning siis lähevad ja vabandavad ,et neist suurt abi ei olnud... nõrgad |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morghat
|
Postitatud: Laup Aug 11, 2007 00:31 Teema:
|
|
|
Spoler!
teeme ennustus mängu kuidas team Guy oma kloonidest jagu saab
ise pakun et nad peaksid vahetama oma vastaseid, ehk siis mitte võitlema oma klooni vastu vaid oma teami kaaslase klooni vastu.
Huvitav osa oli, loodame et järgmine osa saab Sakura sellest puppet masterist lõpuks jagu ja äkki näeme midagi muud kui Naruto paari hüpet
PS: unustasin lisada et võitja saab omale ühe virtuaalse küpsise 
Viimati muutis seda Morghat (Laup Aug 11, 2007 09:32). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Laup Aug 11, 2007 00:55 Teema:
|
|
|
12 Episoodi läbi Päris lahedaks läheb juba. Praegu tirin 1-100 episoodi.. zzzzz.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Laup Aug 11, 2007 09:28 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | teeme ennustus mängu kuidas team Guy oma kloonidest jagu saab |
Team Guy võit tuleb minu arvates selline... veidi enne ,kui Naruto ja Kakashi on oma võitluse lõpetanud... võidavad nad oma kloonid ilma mingi erilise strateegiata ära ning hakkavad Kakashile ja narutole toeks jooksma... kui nad sinna jõuavad on aga muidugi lahing juba läbi ning nad aitavad nõrkemas võitlejaid... |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Aug 11, 2007 10:24 Teema:
|
|
|
Morghat kirjutas: |
teeme ennustus mängu kuidas team Guy oma kloonidest jagu saab
ise pakun et nad peaksid vahetama oma vastaseid, ehk siis mitte võitlema oma klooni vastu vaid oma teami kaaslase klooni vastu.
Huvitav osa oli, loodame et järgmine osa saab Sakura sellest puppet masterist lõpuks jagu ja äkki näeme midagi muud kui Naruto paari hüpet
PS: unustasin lisada et võitja saab omale ühe virtuaalse küpsise  | Ma arvan sama, mida sina, vähemalt seda teeksin mina Gai, Lee või Neji asemel  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Laup Aug 11, 2007 11:52 Teema:
|
|
|
24. ep
Vaatasin siin millalgi filmi trailerit.. Ja alguse ja lõpu video baasil vaatan et see uus chick ka üks jinchuuriki...
Esimese laksuna kui Shippuuden filmi trailerit vaatasin... Oli FTW naruto saab tüdruku endale ?
Team Gay Kloonid lagunevad ära siis kui Sakura ja Naruto on peaaegu ära klobind oma vastased =P |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Püh Aug 12, 2007 21:24 Teema:
|
|
|
spoilerid on shippuudenist? igatahes Rock Lee on nii haleda välimusega  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morghat
|
Postitatud: Esm Aug 13, 2007 08:22 Teema:
|
|
|
Envy kirjutas: | spoilerid on shippuudenist? igatahes Rock Lee on nii haleda välimusega  |
jah, viimased postid kommenteerivad enamus shippudeni osi. Aus soovitus minu poolt, ära enne shippudenit vaata kui naruto 150+ osa läbi vaadatud, muidu rikud palju naruto lugu ära. Tean omast kogemusest  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Esm Aug 13, 2007 11:32 Teema:
|
|
|
ok mul 33 episoodi hetkel vaadatud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Masakazu
|
Postitatud: Esm Aug 13, 2007 17:43 Teema:
|
|
|
Vaatan küll ja meeldib^^
Minuarust väga tore anime!
Kusjuures naruto huvilised: See nädalavahetus toimub Ülenurmel (Tartu juures) metsas 2 päevane rollimäng, mille aluseks on Naruto^^
Rohkem infot saab minult^^ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Teis Aug 14, 2007 00:36 Teema:
|
|
|
40 episoodi läbi yay.
edit: 48 episoodi nüüd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ballafrog

|
Postitatud: Kolm Aug 15, 2007 16:06 Teema:
|
|
|
MA 210 JUURES AGA KAS KEEGI TEAB KUST SAAB TÕMMATA NARUTO MOVIES'I TAHAKS TEADA _________________ kirves ei ole mangu asi raie see endale pähe
NARUTO!!!!!
ON PARIM!!!!!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Aug 15, 2007 16:41 Teema:
|
|
|
Ikka siit kust siis veel
Scrolli alla ja seal movied 1-3 ja specialid ka  _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
|