Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Hull

|
Postitatud: Kolm Apr 11, 2007 13:46 Teema:
|
|
|
Vahel on nii kah, et vaatajate erinevused tulevad sellest, kes mida ennem nägi? Mina näiteks nägin filmi enne ja siis alles sarja, ning seetõttu mulle isiklikult meedlis film kõvasti paremini. A need kes sarja enne nägid võis tunduda film selline iidne ja kui aus olla siis stiil on ju hoopis teine ja sarja stooriii on kah ju (kuis ma ütlen) kuidagi mitmekesisem.  _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 00:41 Teema:
|
|
|
Vaatasin lõpuks viimased osad ära, sest see anime, nagu öeldud, ei tekitanud mingit huvi sü¾eekäigu vastu. Mind ei huvitanud, kuidas see lõpeb, aga tegelikult oli lõpp isegi päris hea. Kui oleks nüüd võetud esimene osa ja kaks viimast ning midagi välja lõigatud, pool tundi materjali juurde lisatud, oleks saadud päris hea film kokku.
Ninja Scroll 2 jäi olemata, tuli vaid keskpärane sari, milles on küll ilus animatsioon ja muusika, aga kui lugu on igav ja tegelased igavad (kui mitte lausa vastumeelsed ja häirivad), siis kaua sa ikka seda animatsiooni vaatad/muusikat kuulad. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Nelj Aug 09, 2007 16:54 Teema:
|
|
|
Järsku oskab keegi siit bakast mind aidata. Mis on Ninja Scroll filmi lõpulaulu nimi ja esitaja? Nagu ei leia kuskilt ja vastust ka ei saa kuskilt. _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Nelj Aug 09, 2007 22:12 Teema:
|
|
|
Äkki on soovitud vastus "Somewhere, Far Away, Everyone is Listening to a Ballad" ja esitaja Ryouhei Yamanashi? _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Nelj Aug 09, 2007 22:40 Teema:
|
|
|
jackwood kirjutas: | Äkki on soovitud vastus "Somewhere, Far Away, Everyone is Listening to a Ballad" ja esitaja Ryouhei Yamanashi? |
Suur tänu on küll. _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|